Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Benim ki bir kebap yiyor aklın durur...
Ben bi ara geleyim Antep'e...
İçli köfte falan, bayılıyor bizimki...
Göçmeniz sözüm ona, ama çocuğun içine doğu yöresi kaçtı...
agzının tadını bılıyor kuzu yaaa,
antepde evın var zaten ıstedıgın zaman cıkın gelın hep bırlıkte :)
he degısıklıkde olur sıze guzel olur

Tarhana candır, tarhanayla + ayran çorbasını bitiştirme tek ver

bak kesın sunuda denıyımde bunuda denıyımde dıcem
teee en son tarhana yapıcam
hıcbırını yemeyıp en son tarhanayı yıcek bılıyorum ben basıma geleceklerı

Ben mesafeliyim dedim ya
Hiç benim evimde iş yaptıkları olmadı, zaten sevmem
Bi tek ben doğum yaptım hastaneden taburcu olduğum gün, annemde benle hastanedeydi eve geldik
Eşim annesini mutfağa kendi çağırdı, kaynanam çorba yaptı
Çok teşekkürler, size zahmet verdim dedim
Ne olacak canııım dedi bu işler karşılıklı ( ben onlarda her zaman sofrayı kaldırır bulaşıkları da akıtır yerleştirirm )
3.gün babalık izni bitiyo ya eşim işe başladı
Kayınvalidem bana uğradı, oturdu kalkmadı yerinden bebekte uyuyo
Kış diye bana kalkma diyodu annemde eşimde, işte yapma daha 3.günün
Ama kayınvalidem kalkıp bişey almayınca mutfaktan ben sordum ne alırdınız diye, acaba benden mi çekindi dedim
Dedi ki dışardan geldim, bi çay iyi gider. Hımm deidm hizmet bekliyomuş demek
Yine gittim çay koydum, demledim yanına da evde ne varsa çıkardım koydum belki açtır diye
Ama çok garipsedim
Daha dikişlerim var kolay doğrulamıyorum bile, eşim varken çorba yaptı ne olacak canııım dedi eşimin olmadığı gün bi çay koy dedi. Ben komşuma bile yaptırmam dikişlisin sen otur derim, ilginç biraz ama ben bir olmuyorum yüzeysel takılıyorum
Ama iyi ama kötü, eşimin annesi sonuçta. Olduğu gibi kabulleniyorum insanları, ona göre davranıyorum

Tava böreği pazar yemeği. dışarıdan gelince pratik oluyor.
Ben şuan tam olarak senin dediğin gibi yapıyorum.
Sirkteki maymun gibiyim herkes bana bakıyor. Herkese iyiyim teşekkürederim siz nasılsınız diyorum.
Hadi bana akıl ver. Bayramda gideceğim ben herkesin elini öpmek istemiyorum çok yaşlılar hariç. Nasıl tavır takınayım bilemedim.

Ben Allah ne verdiyse öpüyodum ama zaten diğerleir kaynanamdan genç
Eşimin anneannesi, kaynanam, kayınpederimin elini öpüyorum. Diğerlerini asker arkadaşım gibi karşılıyorum
Sende öyle yap
Olmadı el öper gibi tut kendi baş parmağını öp hahahah

çorba yaptırmış çünkü dikişlerin var. diğer gün hizmet ettirmiş. bu sanırım geleneksel birşey. hoşlarına gidiyor hizmet ettirmek.

Ya işte insanların içindeki merhamet, yardımseverlik duygusunu böyle böyle öldürüyorlar.

Asker arkadaşım gibi derken açıklar mısın? Kız ben aile akraba kültürü olmayan bir insanım. Çocuğua anlatır gibi anlat.

okuyorum.
ben hiç düşünümüyorum evlilik.
zaman ne gösterir bilemem tabi. ama soğuk ürkütücü geliyor ,

Seni iyi anlıyorum. Bu olaylara negatif bakma. Nötr ol. Herşey olacağına varıyor inan. Fakat karşına düzgün biri çıktığında korkunun yanında bir cesaret geliyor. Daha katlanılır oluyor.
Zaten evlilik düşünmesen bile düşündürtecek biri gelmedikçe sana bana evlenme arzusu gelmez.

Arkadaşını nasıl öpersen öyle
İki yanaktan işte
Sevmiyosan yanağını değdir çek yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…