Ay çok severim ben Malatya'lıları.
Bugüne kadar tanıdığım bütün Malatyalı arkadaşlarım, dostlarım dünya iyisiler...
Daha bi sevdim kız seni...
Benim ki bir kebap yiyor aklın durur...
Ben bi ara geleyim Antep'e...
İçli köfte falan, bayılıyor bizimki...
Göçmeniz sözüm ona, ama çocuğun içine doğu yöresi kaçtı...
Söylemek istemedim amaBen hepinizi seviyorum.
Genelde sevilmeyiz ama
Bende herşey verdim ama
Sen sanki tek çorbada 3 çorbayı birleştirma gayretindesin gibime geldimaydanoz da sevmem pek
Tarhana candır, tarhanayla + ayran çorbasını bitiştirme
nasıl yedırecegımı sasırdım kız
Tarhana candır, tarhanayla + ayran çorbasını bitiştirmetek ver
okuyorum.
Tava böreği pazar yemeği. dışarıdan gelince pratik oluyor.Ramazandan önce Cumartesi öğleden sonra işten gelince , tava böreği patlatırdım bende ortayaoooh
Eşinin ailesi sonuçta
Ve aynı şehirde olacaksınız
Git gel
Ama yüzeysel konuş
Hoşgeldiniz, nasılsınız, teşekkürler bende iyiyim, güle güle
Ben 5 yıldır evliyim, bu şekilde devam ediyorum
Tuhaf bi tipim anne - baba diyemem 'siz' derim. Anne baba bana göre 1 tane ve çok özel kelimeler
Yoksa teyzesine teyze dayısına dayı anneannesine anneanne derim
Torundan sonra daha sık görüşülüyo, çocuğu ona göre düşün
Ben Allah ne verdiyse öpüyodumTava böreği pazar yemeği. dışarıdan gelince pratik oluyor.
Ben şuan tam olarak senin dediğin gibi yapıyorum.
Sirkteki maymun gibiyim herkes bana bakıyor. Herkese iyiyim teşekkürederim siz nasılsınız diyorum.
Hadi bana akıl ver. Bayramda gideceğim ben herkesin elini öpmek istemiyorum çok yaşlılar hariç. Nasıl tavır takınayım bilemedim.
çorba yaptırmış çünkü dikişlerin var. diğer gün hizmet ettirmiş. bu sanırım geleneksel birşey. hoşlarına gidiyor hizmet ettirmek.Ben mesafeliyim dedim ya
Hiç benim evimde iş yaptıkları olmadı, zaten sevmem
Bi tek ben doğum yaptım hastaneden taburcu olduğum gün, annemde benle hastanedeydi eve geldik
Eşim annesini mutfağa kendi çağırdı, kaynanam çorba yaptı
Çok teşekkürler, size zahmet verdim dedim
Ne olacak canııım dedi bu işler karşılıklı ( ben onlarda her zaman sofrayı kaldırır bulaşıkları da akıtır yerleştirirm )
3.gün babalık izni bitiyo ya eşim işe başladı
Kayınvalidem bana uğradı, oturdu kalkmadı yerinden bebekte uyuyo
Kış diye bana kalkma diyodu annemde eşimde, işte yapma daha 3.günün
Ama kayınvalidem kalkıp bişey almayınca mutfaktan ben sordum ne alırdınız diye, acaba benden mi çekindi dedim
Dedi ki dışardan geldim, bi çay iyi gider. Hımm deidm hizmet bekliyomuş demek
Yine gittim çay koydum, demledim yanına da evde ne varsa çıkardım koydum belki açtır diye
Ama çok garipsedim
Daha dikişlerim var kolay doğrulamıyorum bile, eşim varken çorba yaptı ne olacak canııım dedi eşimin olmadığı gün bi çay koy dedi. Ben komşuma bile yaptırmam dikişlisin sen otur derim, ilginç biraz ama ben bir olmuyorum yüzeysel takılıyorum
Ama iyi ama kötü, eşimin annesi sonuçta. Olduğu gibi kabulleniyorum insanları, ona göre davranıyorum
Söylemek istemedim ama
Benim tanıdıklarım hiç iyi değil
Tabi her memlekette varlar ama bana geneli arıza denk geldi
Eşim çağırıd çorba içinçorba yaptırmış çünkü dikişlerin var. diğer gün hizmet ettirmiş. bu sanırım geleneksel birşey. hoşlarına gidiyor hizmet ettirmek.
Ben mesafeliyim dedim ya
Hiç benim evimde iş yaptıkları olmadı, zaten sevmem
Bi tek ben doğum yaptım hastaneden taburcu olduğum gün, annemde benle hastanedeydi eve geldik
Eşim annesini mutfağa kendi çağırdı, kaynanam çorba yaptı
Çok teşekkürler, size zahmet verdim dedim
Ne olacak canııım dedi bu işler karşılıklı ( ben onlarda her zaman sofrayı kaldırır bulaşıkları da akıtır yerleştirirm )
3.gün babalık izni bitiyo ya eşim işe başladı
Kayınvalidem bana uğradı, oturdu kalkmadı yerinden bebekte uyuyo
Kış diye bana kalkma diyodu annemde eşimde, işte yapma daha 3.günün
Ama kayınvalidem kalkıp bişey almayınca mutfaktan ben sordum ne alırdınız diye, acaba benden mi çekindi dedim
Dedi ki dışardan geldim, bi çay iyi gider. Hımm deidm hizmet bekliyomuş demek
Yine gittim çay koydum, demledim yanına da evde ne varsa çıkardım koydum belki açtır diye
Ama çok garipsedim
Daha dikişlerim var kolay doğrulamıyorum bile, eşim varken çorba yaptı ne olacak canııım dedi eşimin olmadığı gün bi çay koy dedi. Ben komşuma bile yaptırmam dikişlisin sen otur derim, ilginç biraz ama ben bir olmuyorum yüzeysel takılıyorum
Ama iyi ama kötü, eşimin annesi sonuçta. Olduğu gibi kabulleniyorum insanları, ona göre davranıyorum
Asker arkadaşım gibi derken açıklar mısın? Kız ben aile akraba kültürü olmayan bir insanım. Çocuğua anlatır gibi anlat.Ben Allah ne verdiyse öpüyodumama zaten diğerleir kaynanamdan genç
Eşimin anneannesi, kaynanam, kayınpederimin elini öpüyorum. Diğerlerini asker arkadaşım gibi karşılıyorum
Sende öyle yap
Olmadı el öper gibi tut kendi baş parmağını öp hahahah
Yap bence, şaşmaz ve kesin lezzetlerden biridir zaten...Mesela sen kısır demişsin ya
Ben akşam iftara kısır mı yapsam diyorum içimden, çok severim de
Gelmişken kayınvalidene de görünebilirim yani...agzının tadını bılıyor kuzu yaaa,
antepde evın var zaten ıstedıgın zaman cıkın gelın hep bırlıkte :)
he degısıklıkde olur sıze guzel olur
okuyorum.
ben hiç düşünümüyorum evlilik.
zaman ne gösterir bilemem tabi. ama soğuk ürkütücü geliyor,
Arkadaşını nasıl öpersen öyleYa işte insanların içindeki merhamet, yardımseverlik duygusunu böyle böyle öldürüyorlar.
Asker arkadaşım gibi derken açıklar mısın? Kız ben aile akraba kültürü olmayan bir insanım. Çocuğua anlatır gibi anlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?