cunku ben bılıyorum kı
eger agzımı acarsam eltım kayınvalıdemı rezıl eder
kayınpederım kayınvalıdemı bosar
tum akrabalar bırbırıne gırer
eger bı dökülürsem cok kotu patlarım ve bunu hıc ıstemıyorum
ne olursa olsun o an dırek ıcıme atıyorum
sonra ustunden senelerde gecse ılk gunku tazelıgını koruyor
şiştim sankı
aynaya baktıgımdakı ben ben degılım
bakısım bıle degısmıs
Ramazan bitti zaten. Bana sorarsan çalışmak daha güzel. Yorucu oluyor evet. Ama bütün gün çocukla olmak da zor. Çalışmak bana dinlenmek gibi geliyor :)Iskalıyor muyum acaba en güzel zamanlarını diyorum
Mesela iş yemeğinde ya da arkadaşıma iftara gittiysem
Uyumuş oluyor, gece uyansın diye dua ediyorum görmek için
Ama şükür ramazan bitiyo eski düzene döneriz
İfatar geç ve sahura kalk derken pert oluyorduk
ya nasıl anlatımAaa
Çok mu sır var aralarında
Yoksa tipik gelin-kaynana-elti kavgasından kimse boşanmaz
Millet böyle bilimsel ve güzel güzel yazıyoİçinde tutmak insana en çok zarar veren şey. Psiko terapi alıyorum ve çok değiştim. Hep saygı hep büyüktür annedir babadır der toplum. Sen saygıdan sussan bile kendine zararın oluyor, kimsenin umrunda değil saygı. Saygı hak edene duyulur. Sen kendi hakkını aramazsan kimse al bu senin hakkın demez, demiyor. Susmak içine atmak insanın kendine yaptığı en büyük kötülüklerden biri. Hergün bir damla zehir içip kendine acı çektirerek öldürmek gibi.
Ne zaman özgürce konuşursun o zaman ağlamazsın. Ruhunun, dilinin tepkisizliğini başarsan dahi fiziksel olarak tepkisiz kalamadığının sana ağır geldiğinin işareti ağlamak.
Aynen dimi kibarca kufrettim adama resmenAğzından cımbızla laf alınıyo
Erkekler genelde böyle galiba
Evet ev gezmelerini bende sevmem, yani yapılmalı ama gezme deyince sadece evlere tıkılmamalı insanlar
Sen işini bilirsingüzel cevaplar vermişsin kibar kibar
Hahahah yerim senin o findik burnunuGüne yemekli şeylerle başlamayın yahu zaten burnum akıyo bir de ağzımın suyu akmasın
şimdi bunu konuşuyorsuk iş yerinde.İçinde tutmak insana en çok zarar veren şey. Psiko terapi alıyorum ve çok değiştim. Hep saygı hep büyüktür annedir babadır der toplum. Sen saygıdan sussan bile kendine zararın oluyor, kimsenin umrunda değil saygı. Saygı hak edene duyulur. Sen kendi hakkını aramazsan kimse al bu senin hakkın demez, demiyor. Susmak içine atmak insanın kendine yaptığı en büyük kötülüklerden biri. Hergün bir damla zehir içip kendine acı çektirerek öldürmek gibi.
Ne zaman özgürce konuşursun o zaman ağlamazsın. Ruhunun, dilinin tepkisizliğini başarsan dahi fiziksel olarak tepkisiz kalamadığının sana ağır geldiğinin işareti ağlamak.
Hahahaha bu on numara olmus yalnizÖküz + yetim bul demişim asmu ya
Öküz değil öksüz diyecektim hahahah
boşver en iyisi sensin..dusunuyorum demekkı bende sorun var kaynım kayınpederım ve kayınvalıdem boyle hepsı bırden uzak durunca bana
demekkı dıyorum bende sorun var
Aslında böyle gitmezya nasıl anlatım
mesela
kayınvalıdemle kayınpederım ayrı yasıyordu
resmı olarak bosanmamıslar ama ayrılar
aıleme daha nısanlı degılken bız ayrı olsakda medenı ınsanlarız cocuklarımız ıcın bı araya gelırız dıyordu bızde ıyı dedık kurcalamadık
ama oyle degılmıs bırbırlerının oldugu yere gelmıyorlardı
annem neden basta oyle dedınız ozaman dedıgınde kadın yalan soyledıgını kabul etmek yerıne
anneme
sn bılmıyorsun benım esım evlı bı kadınla evlı ondan cocugu var dedı
annem şoka gırdı
kusura bakmayın bu kabul edılır sey degıl bız kızımızı emanet edecegımız bı aıle ıcınde boyle bı durumu ıstemeyız dedı
kayınvaledım de sız bılırsınız dedı
esım kesınlıkle oyle bırsey olmadıgını annesının babasına suan ıftıra attıgını soyledı
arastırdık kesınlıkle oyle bırsey yok adam kadın boyle oldugu ıcın uzak duruyormus bosanmama sebebı de esıne tedavı olmanı ıstıyorum o sartla bırlesırız demıs zaman vermıs
kayınpederım bu kayınvalıdemın lafını bılmıyor !
sonra kayınvalıdem pederle barıstı :)
suan bırlıkte yasıyorlar bız cok mutlu olduk tabı ama sanırım soyledıgı sozden kendısı rahatsız tutmus annem ıcın bana geldı hesap sordu ne hakla dıyor
2 sene oldu hala bunu soyluyor
sırf buyuzden 1 kere bıle evlerıne davet etmedıler bı kere bıle aılemı bayramda aramadı annemın yuzune bakmıyor saygısızlık yapıyor
aılem bunu haketmedı aılemın 1 kızı 1 oglu var onlar bunu hakedecek bırsye yapmadı
kayınvalıdem eltım ıcınde namusuna kadar laf soyledı
kız hıcte oyle bı kız degıl
eltımede kesın benım hakkımda kımbılır neler soyledı onla aramın bozuk olmasının sebebınıde ona baglıyorum
esımle butun erkek kardeslerının arasını kotu ettı kayınlarım bı kere bıle annem boyle dıyor bu ısın aslı nedır demedı
ortanca kaynım esımı arayıp annemın kapısı sana ! acık dedı nisa benım ıcın nötr dedı
halbukı en cok sevdıgım kaynımdı hıc bı sorunumuz yoktu
neden boyle oluyor bılmıyorum
asırı derece haksızlıga ugradım sindıremıyorum
oyle seyler yaptı oyle seyler dedıkı unutamıyorum bogazım dugumlenıyor
torunlarını asla gostermıcem onlara
İçinde tutmak insana en çok zarar veren şey. Psiko terapi alıyorum ve çok değiştim. Hep saygı hep büyüktür annedir babadır der toplum. Sen saygıdan sussan bile kendine zararın oluyor, kimsenin umrunda değil saygı. Saygı hak edene duyulur. Sen kendi hakkını aramazsan kimse al bu senin hakkın demez, demiyor. Susmak içine atmak insanın kendine yaptığı en büyük kötülüklerden biri. Hergün bir damla zehir içip kendine acı çektirerek öldürmek gibi.
ya nasıl anlatım
mesela
kayınvalıdemle kayınpederım ayrı yasıyordu
resmı olarak bosanmamıslar ama ayrılar
aıleme daha nısanlı degılken bız ayrı olsakda medenı ınsanlarız cocuklarımız ıcın bı araya gelırız dıyordu bızde ıyı dedık kurcalamadık
ama oyle degılmıs bırbırlerının oldugu yere gelmıyorlardı
annem neden basta oyle dedınız ozaman dedıgınde kadın yalan soyledıgını kabul etmek yerıne
anneme
sn bılmıyorsun benım esım evlı bı kadınla evlı ondan cocugu var dedı
annem şoka gırdı
kusura bakmayın bu kabul edılır sey degıl bız kızımızı emanet edecegımız bı aıle ıcınde boyle bı durumu ıstemeyız dedı
kayınvaledım de sız bılırsınız dedı
esım kesınlıkle oyle bırsey olmadıgını annesının babasına suan ıftıra attıgını soyledı
arastırdık kesınlıkle oyle bırsey yok adam kadın boyle oldugu ıcın uzak duruyormus bosanmama sebebı de esıne tedavı olmanı ıstıyorum o sartla bırlesırız demıs zaman vermıs
kayınpederım bu kayınvalıdemın lafını bılmıyor !
sonra kayınvalıdem pederle barıstı :)
suan bırlıkte yasıyorlar bız cok mutlu olduk tabı ama sanırım soyledıgı sozden kendısı rahatsız tutmus annem ıcın bana geldı hesap sordu ne hakla dıyor
2 sene oldu hala bunu soyluyor
sırf buyuzden 1 kere bıle evlerıne davet etmedıler bı kere bıle aılemı bayramda aramadı annemın yuzune bakmıyor saygısızlık yapıyor
aılem bunu haketmedı aılemın 1 kızı 1 oglu var onlar bunu hakedecek bırsye yapmadı
kayınvalıdem eltım ıcınde namusuna kadar laf soyledı
kız hıcte oyle bı kız degıl
eltımede kesın benım hakkımda kımbılır neler soyledı onla aramın bozuk olmasının sebebınıde ona baglıyorum
esımle butun erkek kardeslerının arasını kotu ettı kayınlarım bı kere bıle annem boyle dıyor bu ısın aslı nedır demedı
ortanca kaynım esımı arayıp annemın kapısı sana ! acık dedı nisa benım ıcın nötr dedı
halbukı en cok sevdıgım kaynımdı hıc bı sorunumuz yoktu
neden boyle oluyor bılmıyorum
asırı derece haksızlıga ugradım sindıremıyorum
oyle seyler yaptı oyle seyler dedıkı unutamıyorum bogazım dugumlenıyor
torunlarını asla gostermıcem onlara
Millet böyle bilimsel ve güzel güzel yazıyo
Ben diyorum 'söyle kurtul, koyver gitsin'
Sen işini bilirsinAynen dimi kibarca kufrettim adama resmen
Gerizekaliyi oynamayi severimzekiyi oynadik olmadi valla demek ki gerizekali olmak lazimmis benim adamla bas etmek icin
Bu sabah kahvalti sofrasinda oglana yemek yediriyorum geldi oturdu
Safranbolu ve bolu taraflarina hic gittin mi dedi
Yoooo dedim
Boluya cok niyetlendim de olmadi her seferinde birsey cikti dedim
Bizim uniden falanca boluda askerlik yaptiydi cok rahatti falan anlatiyorum ama gorsen yerlere yatarsin
Valla gidicez galiba bir yerlere
Ola ki kiyamet neyin koparsa anlayin ki tatildeyim valla tum evrene de sebep olcaz ondan korkuyorum simdiden affetsinler bizi hahahaha
Bence kv yaptığı pislik ortaya çıkmasın diye seni gözden çıkartmış aileye uzak tutuyor. İnanki senlik değil olay. Sana yapılan haksızlık ama boşver uzak olsun başın ağrımasın. Bundan sonra denk gelirsen sana bir söyleyene iki söyle ama gülerek! çok koyar öylesi.
Eşinle çocuğunla mutluluğuna bak.
İlla yeri zamanı gelir lafını koyar ortaya geçersin kenara. Baştan belli etmişler renklerini.
Keşke yaşamasamda böyle derinden hissetmesemde yazmasam. Bilimsel de değil hem
boşver en iyisi sensin..
içinde olsan neler döncek kimbilir.
ne mutlu sana ki gaza gelmeyen bir eşin var.. neler okuyoruz kk da.
mesefa en iyisi. onlar vicdansızlık yapıp torunlarını görmüyorsa senin hiç umrunda olmasın
esım de aynen senın gıbı soyluyorAslında böyle gitmez
İçine atarak çözülse şu an bu durumda böyle olmazdın değil mi ?
En iyi anlaştığım kaynım Bir-dost benim için nötr artık dese
Ben hayırdır derim ?
Kaynanan mı fişteklemiş eltin mi yanlış anlamış, dökülürdü konu
Aslında o eltiyle görüşmemen daha isabet bence ( gel gitli bi kadın )
Hatta kayınvaliden de çok şirret
Ama sen nedense aile kavramına çok değer verdiğin için görüşmemek ceza gibi geliyor
Varsın seni kötü bilsinler, sen kendini biliyorsun eşin bilir Allah biliyor. Onlar kim ki
Cidden çok rahatsızlık duyuyorsan
Bir yerden açman lazım konuyu
Elti için mesela bana sormadı diyorsun kayınvalide doldurduysa bile, o zaman sen sor ?
Yeter ki için içini kemirmesin
Havuç gibi daha çok hahahHahahah yerim senin o findik burnunu
Saygıyı israf etmemeli insan, sevgiyi de..şimdi bunu konuşuyorsuk iş yerinde.
bende öyle düşünüyorum..
kimse senin kadar ince düşünmüyor.. ben erken çıkmak için aman izin almayayım laf oluyorum millet çatır çatır oluyor. sonra dönüp bana mı teşekkü ediyorlar?
çok ince düşünmemek lazım, sayıgıyı da herkese vermemek lazım..
Bence kv yaptığı pislik ortaya çıkmasın diye seni gözden çıkartmış aileye uzak tutuyor. İnanki senlik değil olay. Sana yapılan haksızlık ama boşver uzak olsun başın ağrımasın. Bundan sonra denk gelirsen sana bir söyleyene iki söyle ama gülerek! çok koyar öylesi.
Eşinle çocuğunla mutluluğuna bak.
İlla yeri zamanı gelir lafını koyar ortaya geçersin kenara. Baştan belli etmişler renklerini.
Keşke yaşamasamda böyle derinden hissetmesemde yazmasam. Bilimsel de değil hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?