ay ahsene ben neler aldım ne ciciler ne cicilerOlsun 2 kat oluyo yineaz ferahla
Antep sıcak nefes alamıyoruz diyo üst üste giyiniyo
Ahsen'e de döpüyes giydirmiyosundur inşallahzaten pişti geçen çocuk uzun kolludan
Wuhuu döpiyes değil
tamam canım benım gorusuruzBen kaçar kızlar önüme bir kaç dosya geldi temizlyim masamı haftayı temiz kapatayım.
kızıma bıcok seyı sefamerve,civilim,e-bebekden alıyorumWuhuu döpiyes değilçok şekerler nerden alıyosun
Güle güle giyinsin, bayram şekeri gibi olacak tam
Bence civilimden alış veriş yaptım nettenkızıma bıcok seyı sefamerve,civilim,e-bebekden alıyorum
sefamervede tesetturlu olmamama ragmen buldugum ve cok severek gıydıgım yelekler var :)
instagramda bebegimindünyası07 var cocuklar ıcın guzel battanıye kıyafetler var cokda uygun
93 kilo kilo
Hiç 93 kiloluk bi bayan görmedim mesajda hangi resmindi dedim ya
Ömrümde görmedim sandıben senin attığın fotolarda görmedim dedim
173 boyum oyle uzunda degıl orta boyNisa senin boyun mu uzun acaba
Aynayi denedim bi de kamera aciyorum on kamera kendimizi gorunce bi an sasiriyo sonra gulerek yakalamaya calisiyo, suratina dokunuyo parmagini burnuna sokuyohele bı ek gıdaya gec bak ne guzel gunler senı beklıyor
gecen ay eger bu ay kı seylerı yapsa cınnet gecırır kendımı parcalardım
bu ay guluyorum
mesela resmen savas halınde
karsısında tombul bı kadın gobek ata ata bı bebegı guldurmeye calısıyor
bunun ıcın her turlu seyı yapıyor
o ufaklıkda bu kadın napıo beoooaağğğhhh tarzında bakısla ufak bı gulumseme halındeyken hemen o aralıktan tum cambazlıgıyla bı kasık mama verıyor o delı kadın
ve bebek napıyor
hepsını yuzume puskurtup elını agzına sokup sonra o batan elı yere sacına ustune surup en son agzıma sokmaya calısıyor
ve o delı ben sadece guluyorum
cıldırmıs gıbıyım
halıme ınanamıyorum o kadar manyak olduk kı bırlıkte bundan cok eglenmeye basladım
eskısı kadar cıddıye almıyorum onunla aynı seyı yapıyorum bırlıkte eglenıyoruz ozaman :)
kucagımda aynaya tutuyorum aynada onla konusuyorum
kahkahalarına ınanamazsınkatıla katıla guluyor cok hosuna gıdıyor bebeklerın ayna
Aynayi denedim bi de kamera aciyorum on kamera kendimizi gorunce bi an sasiriyo sonra gulerek yakalamaya calisiyo, suratina dokunuyo parmagini burnuna sokuyo
Ogluuum deyip parmagimi alt dudagina surtunce agugugu diye siritiyo cok hosuna gidiyoBazen emmek istemeyince ne saklabanliklar yapiyorum sonra bi an durup kendimi komik hissediyorum ne hallere dustuk diye..
Annelik cok degisik, zor...
Ay çok tatlı yaa. Maşallah yerim ben onu :)Aynayi denedim bi de kamera aciyorum on kamera kendimizi gorunce bi an sasiriyo sonra gulerek yakalamaya calisiyo, suratina dokunuyo parmagini burnuna sokuyo
Ogluuum deyip parmagimi alt dudagina surtunce agugugu diye siritiyo cok hosuna gidiyoBazen emmek istemeyince ne saklabanliklar yapiyorum sonra bi an durup kendimi komik hissediyorum ne hallere dustuk diye..
Annelik cok degisik, zor...
Aşk olsun topiklerin sahibi mi var. Sen bizdensin.Selam ^_^
Yok yahu niçin küseyim?
Ne bileyim, sizin bu tarafa çok girmedim karışmadım ya, ondan sanırım biraz geri bastım :)
Sizin bu topik de kalabalık baya.
Aşk olsun topiklerin sahibi mi var. Sen bizdensin.özlettin kendini. Nasılsın?
Şimdiden bayramın mübarek olsun :)
Ay az kalmış. Başak burcu olacak sanırım bebeğin :) Allah kolaylık versin normal insan bu sıcaklara dayanamıyor seni düşünemiyorum. Bende ne yapayım işe devam düğün hazırlıkları koşturma birazdan gelinlik bakmaya gideceğim.Teşekkür ederim ^_^
Sizlerin de bayramı mübarek olsun.
Normalim ben ya, öyle bi ekstra iyi ya da kötü olduğum bi hal içinde değilim. Sadece hamişlik ve sıcaklar bir arada hoş olmuyormuş, bunun sıkıntısı var birazArtık 2 aydan az bir süre kaldı, sabırla gün geçiriyoruz, arada trip atmalar filan. Öyle...
Sen nasılsın, neler yapmaktasın?
Ay az kalmış. Başak burcu olacak sanırım bebeğin :) Allah kolaylık versin normal insan bu sıcaklara dayanamıyor seni düşünemiyorum. Bende ne yapayım işe devam düğün hazırlıkları koşturma birazdan gelinlik bakmaya gideceğim.
Teşekkürler :)Ya aslan ya başak :) Amin cümlemize.
Hadi sana da kolay gelsin, aklında bi model yoksa işin zor
Kısa devre yapacaksın kataloglara bakarken :))
Ne güzel heyecanlar ya, tadını çıkar... ^_^
Teşekkürler :)
Valla şu olaylardan zerre zevk almıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?