Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Bence harika olur suslu puslu bebek esyalari koyarsin musterisi bol olur onlarin
Sekerler keceler super bisey
Yaparsin sen
Eski calistigim yerde ozel bebek kiyafetleri imalati yapiliyordu sana gonderirim birkac tane bir yoklarsin olur mu olmaz mi diye
Baktin gidiyor toptan aliriz satarsin
Buyuk markalar hem de zara baby girl falan yani siradan seyler de degil
İnsallah olur kuzum
Ben bos adamim ne de olsa, elimden geldigince yardimci olurum sana zevkle

Don sutyen musterin olurum bak kiz donum kalmadi almaya gidemiyorum hahaha sen basla bu ise sirf bana satsan kiranin yarisi cikar

Canım bu konulara çok karışmak istemiyorum ama eşim de ben de küçük yaşlarda dini eğitim aldık, her çocuğa uygun olmuyor bu tarz eğitim.
Şimdi kendi çocuklarımız için ev dışında hiç düşünmüyoruz, evde bizden ne öğrenirlerse, yaşları kemale erince araştırsınlar öğrensinler, milletin kafasındaki dogmalarla beyinlerinin yıkanmasından daha iyi.
Dediğim gibi gönderene laf edemem, ama seni severim biliyorsun, kendi çocuğum için düşündüğümü senin kızın için de düşünüyorum.
Umarım içine sinen şekilde yetiştirirsin kızını

Bence burda gitmez
Diyorum ya benden değil pazardan alırlar kaldı ki zara , sanmam gitsin
Çok sağ ol demen yeterli

Don sutyen musterin olurum bak kiz donum kalmadi almaya gidemiyorum hahaha sen basla bu ise sirf bana satsan kiranin yarisi cikar

Bende işte şucu bucu değil ne bilim elif be öğretsinler yeter kafasındayım
Ondan galiba bi gidip görcem ben önceden , hele bi 4 yaşa filan gelsinde
Sağ ol biliyorum niyetini, değer vermesen ne uzun uzun anlatacaksın ki sonuçta. Teşekkür ederim

Ahahahaha kiz anane isini nabican
Zaten anne oldum isler kesat bi de anane isi giyersem hepten moku yeriz

Ay iki çocukla Nasıl olacak o işler, ben de tarz değiştirsem iyi olur

O değil de fena gaza geldim, doğum sonrası spor + şu selülit kremlerine başlayayım, seneye yaza belki toparlarım, ne dersin!

Ay iki çocukla Nasıl olacak o işler, ben de tarz değiştirsem iyi olur

O değil de fena gaza geldim, doğum sonrası spor + şu selülit kremlerine başlayayım, seneye yaza belki toparlarım, ne dersin!
Olur olur
Benim koca bunalima girmese bizim de isler guzel giderdi

O değil de darkmore sen benim tüp bağlatma konuma yorum yapmadın, oltaya danışayım diyorum bakalım ne diyecek.
Fantezi mantezi derken buralarda çocukları 3leyip havluyu asmayalım kapıya
Aa gormemisimdir
Ben kandilden beridir mal gibiyim yorgunluktan
Misafirden sonra iflah olamadim
Dur bakicam konuna

Hiç saçma değil. Her ay iç giyime neredeyse 500 lira harcıyom. İstanbuldaysan iç giyimci ol. Senden alıyım bari, ama güzel ve seksi ürünler getir pılısss. Babanne donu olmasınnnn ((

Hiç saçma değil. Her ay iç giyime neredeyse 500 lira harcıyom. İstanbuldaysan iç giyimci ol. Senden alıyım bari, ama güzel ve seksi ürünler getir pılısss. Babanne donu olmasınnnn ((
Ben minnoş kızların geceliği pijaması gibi şeyler düşündüm kendim de öyle giyindiğim için
Tabi alternatifler de olur
Evet İstanbulda'yım teşekkürler

O değil de darkmore sen benim tüp bağlatma konuma yorum yapmadın, oltaya danışayım diyorum bakalım ne diyecek.
Fantezi mantezi derken buralarda çocukları 3leyip havluyu asmayalım kapıya
Bende görmedim konunu
Tek buraya uğruyorum çünkü
Spiral mi neydi o da aynı işi görmez mi
Bağlatma mağlatma ürkünç geliyo ameliyat mı yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…