Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Hala kizi da hala da kacik
Ben 2,5 yillik evliyim bana 5 defa gelmistir ben halaya gitmeyi tercih ettim hep, zaten kiz iki adim mesafede oturuyor gelmek isterse anasina gelsin orda gorusuruz mantigi vardi bende. Kiz calisiyor ne gerek var yorulmasin dedim. İvir zivira merakli insanlar. Simdi borcluyum da ben, cocuklarina ceyrek takicam, hastaneye hediye goturmem lazim, arti ev hediyesi ve bebege de hediye goturmem lazim. Hep yorgunluk bunlari al getir vs.hic birseye hevesim yokmus ben onu anladim esas. Oglan dogacak diye yaptigim tek ozel sey cikolata yaptirmak bir de oda kapisini suslemek oldu millet neler yapiyor agzim acik izliyorum.ben sevmiyorum yaaa abarti geliyor bana.

O zaman zaten yüzgöz olmanın pek bir mantığı yok.
Eşimin kuzeni bebek doğurdu yeni.
Ben ona bir tane böyle birşey yapmıştım, son aylarına yakın.
Hem de yeni ev almışlardı ev ziyaretine gittiğimizde götürdüm. Tabii sepet bundan daha büyük ve daha süslüydü, bu temsili bişey... Biz elimizde bununla gidince "ayyy kızımızı istemeye geldiler" diye güldüler hatta çok beğendiler.

İçinde bunlar vardı:

• 1 no bebek bezi
  • Pişik kremi & bebek şampuanı & bebe yağı
  • 5 çeşit ıslak mendil (hepsi farklı)
  • lohusa dönemi için ped (kadın için kalın pedlerden)
  • bebek alt açma bezleri
Doğum yaptığında da hastaneye gittiğimizde, hediye paketinde espirili bir hediye götürdüm.
Bebek alt bezi torbası, hediye ettiğimde de çok gülmüşlerdi.

Mevlüdüne gidince de bir altın takarız tamamdır.
Altını şimdi takmanın mantığı yok zaten.
Ben doğum yaptığımda bana bu kadarını bile yapmadıkları için. kısa ve net "adam olana çok bile" diyorum...

Bende şaşıyorum
Sosyal medyada şey gördüm
Kadın beline kuşak kafasına takım bi taç takmış
Gebeyken parka gitmiş ağaca ip gerçiş, bebeğin cicilerini asmış
Karnını kocası tutmuş muhaha pozlar şahaneydi

Ana diyorum ben bi kapı süsü iki balon zor denkleştirdim o da son günler yani

İşte keçeden dediğim böyle olur
Çok sağ ol fikirler için
O diğer terliklerde deniz terliği mi ne hahha

Hallederiz ayıpsın
Bi başlasam devamı gelecek ama çalışıyoken vakit kalmıyo şu an

Bir tanesi parmak arası terlikti inci ile süslemişler.
Diğerleri de plastik terlik, bende var mesela evde onlardan.
Bir tane beyaz bir tane de kırmızı renkte.
Çok rahatlar ama varya... Seviyorum o terlikleri...

Ben de senden kopya cekebilirim aslinda
Ebebekte bu sepetin benzerini gormustum 70 liraydi. Ondan alsam suslerim mesela. Ayrica ev hediyesine gerek kalmaz. Benim oglana gelen ve etiketini bile cikarmadigim kiyafetler var onlardan da eklerim diye dusunuyorum. Mevlutte zaten altin takicam. Offf bitse de kurtulsam. Bu ekip ben daha hastanedeyken gelip saatlerce oturan ekipten. Ben on dakika ugrayip kacicam hemen. Belki ogrenirler biseyler.

Benim herifi karnimi tutarkene dusunemedim hic baya komik olurduk herhalde hahahaha
Yap desem de yapmaz zaten
Hatta kardesinin kocasina da surekli bahane bulup durur o nasil erkek oyle diye
Ben de laf sokarim hatta yaaa niye oyle diyorsun adam asik iste ondan oyle
Yavvv de gettt der bana Bulasik bezi gibi erkek o der guleriz
Yaaa ne fenayim,kocamla gorumcemin ve esinin dedikodusunu yapiyorum hahahaha

Al bi bebek bezi rulo yap yap kule dik, tül sar ne 70 TL vercen

Bebek bezi pastası yaz, anlarsın dediğimi

karnını tutup kalp yapmış diyeceksin

Valla canım bence güzel bir hediye oluyor, o tamamen senin zevkine kalmış.
Ben olsam dediğin gibi hem elimdekileri değerlendiririm hem de 2 ayrı hediyeden kurtulmuş olurum.
Ben sadece bu sepeti götürmüştüm sebebi de zaten bana herhangi bir ev hediyesi gelmedi.
Bana geldiklerinde hep elleri boş geldiler, ben yine de birşeyler yapmaya çalıştım.
Hadi ayıp olmasın diye...

Bende sevmem ama hele öyle bi pozu veremem , verdim diyelim sosyal medyaya hayatta koymam
Ben nasıl gülüyosam bana da gülerler
Çok saçma bence
Sağ salim doğsun da karnımı tutan kocişle pozum olmasa da olur

Ben büyük konuşuyorum ya ikinci olursa öyle bi pozla gelirmişim karşınıza muhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…