Bi de lohusa terliği tacı, anne kız takımı yapsam fena olmazille kalın havlu terlikten mi onlar bi bakınayım
Havlu terlik daha pahalıinceler de var
Hala kizi da hala da kacikŞimdi taşındığım yerde doncu çok, maşallah, adım başı iç çamaşırı mağazası var.
O anlamda şanslıyım ama senden de don alırım tabii ki...
Bereketli olur işlerin inşalah.
Ay çok güldüm buna...
Yok canım, şimdilik don bulabilirim kendime o kadar değil
Espirisine dedim de, hakikaten ama kendime en kısa zamanda hamile donu almam şart, bir ona fırsat bulamadım.
Senin dükkana daha varmış ya, üzüldüm...
İnşallah bereketli olur paranız hemen birikir, umduğundan daha kısa sürede hayallerini hayata geçirebilirsin...
Ama 6 ay da hakikaten kısa bir zaman değil yani...
Peki hala kızı nasıl tepki verir? Alınıp kırılacak biri ise bir çaya gitmekte zarar yok bence.
Sen de gidince dersin "zahmet etme hiç birşey için, seni görmeye geldik biz" olur biter.
Ama tabii ki yine karar senin.
Mevlüde de gidebilirsin...
Hamile iken insan hakikaten birileri gelsin gitsin istiyor doğrusu...
Kuzum sen nasıl doğum yapmıştın? Normal mi?
Benim spiraldi. Korkutucu değil, zaten sakinleştirici de verdikleri için, ben birşey anlamadım...
İkinciye ama daha tırsıyor insan diyeyim...
İlki ne olduğunu bilmiyorsun zaten, varsayım ve kulaktan dolma doğuma gidiyorsun da.
Şimdi insan neyin ne olduğunu biliyor... Yusuf yusuf durumlar başladı bile bende...
Çok moda zaten bu tarz şeyler bu ara.
Bence kesinlikle yapmalısın!
Deli gider...
O zaman zaten yüzgöz olmanın pek bir mantığı yok.Hala kizi da hala da kacik
Ben 2,5 yillik evliyim bana 5 defa gelmistirben halaya gitmeyi tercih ettim hep, zaten kiz iki adim mesafede oturuyor gelmek isterse anasina gelsin orda gorusuruz mantigi vardi bende. Kiz calisiyor ne gerek var yorulmasin dedim. İvir zivira merakli insanlar. Simdi borcluyum da ben, cocuklarina ceyrek takicam, hastaneye hediye goturmem lazim, arti ev hediyesi ve bebege de hediye goturmem lazim. Hep yorgunluk bunlari al getir vs.hic birseye hevesim yokmus ben onu anladim esas. Oglan dogacak diye yaptigim tek ozel sey cikolata yaptirmak bir de oda kapisini suslemek oldu millet neler yapiyor agzim acik izliyorum.ben sevmiyorum yaaa abarti geliyor bana.
İşte keçeden dediğim böyle olural sana değişik bir lohusa tacı...
Hallederiz ayıpsınAnne oğul yok mu
Selam kızlar
Çok uykum var.
İşten sıkıldım.
Kendi evime gitmek istiyorum.
Evlensem hemencik
Bende şaşıyorumHala kizi da hala da kacik
Ben 2,5 yillik evliyim bana 5 defa gelmistirben halaya gitmeyi tercih ettim hep, zaten kiz iki adim mesafede oturuyor gelmek isterse anasina gelsin orda gorusuruz mantigi vardi bende. Kiz calisiyor ne gerek var yorulmasin dedim. İvir zivira merakli insanlar. Simdi borcluyum da ben, cocuklarina ceyrek takicam, hastaneye hediye goturmem lazim, arti ev hediyesi ve bebege de hediye goturmem lazim. Hep yorgunluk bunlari al getir vs.hic birseye hevesim yokmus ben onu anladim esas. Oglan dogacak diye yaptigim tek ozel sey cikolata yaptirmak bir de oda kapisini suslemek oldu millet neler yapiyor agzim acik izliyorum.ben sevmiyorum yaaa abarti geliyor bana.
İşte keçeden dediğim böyle olur
Çok sağ ol fikirler için
O diğer terliklerde deniz terliği mi ne hahha
Hallederiz ayıpsın
Bi başlasam devamı gelecek ama çalışıyoken vakit kalmıyo şu an
Senin kayınvalide bizden genç
Ben de senden kopya cekebilirim aslindaO zaman zaten yüzgöz olmanın pek bir mantığı yok.
Eşimin kuzeni bebek doğurdu yeni.
Ben ona bir tane böyle birşey yapmıştım, son aylarına yakın.
Hem de yeni ev almışlardı ev ziyaretine gittiğimizde götürdüm. Tabii sepet bundan daha büyük ve daha süslüydü, bu temsili bişey... Biz elimizde bununla gidince "ayyy kızımızı istemeye geldiler" diye güldüler hatta çok beğendiler.
İçinde bunlar vardı:
Doğum yaptığında da hastaneye gittiğimizde, hediye paketinde espirili bir hediye götürdüm.
- 1 no bebek bezi
- Pişik kremi & bebek şampuanı & bebe yağı
- 5 çeşit ıslak mendil (hepsi farklı)
- lohusa dönemi için ped (kadın için kalın pedlerden)
- bebek alt açma bezleri
Bebek alt bezi torbası, hediye ettiğimde de çok gülmüşlerdi.
Mevlüdüne gidince de bir altın takarız tamamdır.
Altını şimdi takmanın mantığı yok zaten.
Ben doğum yaptığımda bana bu kadarını bile yapmadıkları için. kısa ve net "adam olana çok bile" diyorum...
Aboovv kvye bak sen
Benim herifi karnimi tutarkene dusunemedim hicBende şaşıyorum
Sosyal medyada şey gördüm
Kadın beline kuşak kafasına takım bi taç takmış
Gebeyken parka gitmiş ağaca ip gerçiş, bebeğin cicilerini asmış
Karnını kocası tutmuşmuhaha pozlar şahaneydi
Ana diyorum ben bi kapı süsü iki balon zor denkleştirdim o da son günler yani
Al bi bebek bezi rulo yap yap kule dik, tül sar ne 70 TL vercenBen de senden kopya cekebilirim aslinda
Ebebekte bu sepetin benzerini gormustum 70 liraydi. Ondan alsam suslerim mesela. Ayrica ev hediyesine gerek kalmaz. Benim oglana gelen ve etiketini bile cikarmadigim kiyafetler var onlardan da eklerim diye dusunuyorum. Mevlutte zaten altin takicam. Offf bitse de kurtulsam. Bu ekip ben daha hastanedeyken gelip saatlerce oturan ekipten. Ben on dakika ugrayip kacicam hemen. Belki ogrenirler biseyler.
karnını tutup kalp yapmış diyeceksinBende şaşıyorum
Sosyal medyada şey gördüm
Kadın beline kuşak kafasına takım bi taç takmış
Gebeyken parka gitmiş ağaca ip gerçiş, bebeğin cicilerini asmış
Karnını kocası tutmuşmuhaha pozlar şahaneydi
Ana diyorum ben bi kapı süsü iki balon zor denkleştirdim o da son günler yani
Ben de senden kopya cekebilirim aslinda
Ebebekte bu sepetin benzerini gormustum 70 liraydi. Ondan alsam suslerim mesela. Ayrica ev hediyesine gerek kalmaz. Benim oglana gelen ve etiketini bile cikarmadigim kiyafetler var onlardan da eklerim diye dusunuyorum. Mevlutte zaten altin takicam. Offf bitse de kurtulsam. Bu ekip ben daha hastanedeyken gelip saatlerce oturan ekipten. Ben on dakika ugrayip kacicam hemen. Belki ogrenirler biseyler.
Bende sevmem ama hele öyle bi pozu veremem , verdim diyelim sosyal medyaya hayatta koymamBenim herifi karnimi tutarkene dusunemedim hicbaya komik olurduk herhalde hahahaha
Yap desem de yapmaz zaten
Hatta kardesinin kocasina da surekli bahane bulup durur o nasil erkek oyle diye
Ben de laf sokarim hatta yaaa niye oyle diyorsun adam asik iste ondan oyle
Yavvv de gettt der banaBulasik bezi gibi erkek o der guleriz
Yaaa ne fenayim,kocamla gorumcemin ve esinin dedikodusunu yapiyorum hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?