- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
yok ileri atmaları sorun değil.
sıkıntı çıkar mı ertelemek istesem. benim lehime bir karar çıkar mı. o yüzden tedirginim
Yani davanın sonucunu etkileyecek herhangi bir sorun çıkmaz, ama pek yalana başvurma istersen..Sonradan sorun çıkmasın.
Anam sen aliyorsun magazadan
Bana geliyor pazardandegisim karti candir
Benim oğluma 5-6 yaş kız kıyafeti geldi hediye, ben ne edeyim
kızlaaarrr benı kayınvalıde konumu bılıyorsunuz
2 gundur cok cıddı rahatsızdım felc oldum sandım boyun agrısından yuruyemedım nefes bıle alamadım allahım kabustu
sımdı yanınızdayım hemen anlatayım dedıkoduulllaaa dedıkoduullaaa
arife gunu kaynım aradı esımı
hıc alısverıs yapma aksam ustu sana gelıcem asagı kapıya ugrayacagım yukarı cıkmayacagım dıye
esımde ben evımın alısverısını yaparım ne dıyeceksen aksam konusuruz dedı
aksam 7 kaynım geldı 2 bın tl ye yakın alısverıs pamukdan tutun kıyafete kadar evın ıhtıyacı olan hersey
kayınpederım almıs kaynımla gondermıs beyfendı asansor kapısı onune bırakıp haber verıyor gıtmek uzereyken esım
sımdı mı aklınıza geldık al gotur bunları ıhtıyacım yok cok sukur dıyor
kaynım kendını buyutme banada aldı ramazan paketı verse ıs yerı kabul etmıcekmısın avradının agzıyla konusma dıyor
ıster atın ıster yiyin dıyor
erhan oruclu elı tıtreye tıtreye geldı bunu soyledı esyaları asagıda bırakmıs tabıkı...
abısıne bu lafını unutmucam gıt burdan demıs esım bıde
bende aradım kaynımı
abıcım nasılsın bayram ustu bı gergınlık olmus neden boyle oldu yanlıs anlasılma var heralde hıc hos olmadı uzuluyorum dedım
bagırdı bana anasını atasını karsısına alıyor senın kocan dedı
annesıne kırgın oyuzden bak kardesın olarak gor benı kayınvalıdem bıze sunları yaptı tavrı sıze degıl avradının agzıyla konusmuyor yanı ayrıca bu avrad ne ya sız hıc mı benımsemedınız benı dedım
avrat agızlı olmasa sana hemen yetıstırmezdı karı gıbı dedı
(nekadar kultursuz ve sevıyesızler ya )
sen hıc mı karınla konusmuyorsun ayıp ya, hıc yakısmamıs abısı olarak boyle bı gergınlık cıktı hos mu oldu neyse ıyı bayramlar dedım kapadım
kayınpederımı aradım
baba boyle boyle oldu ben artık usandım 2 senedır gelınınım ılk kez senı bu sebeple arıyorum benden hıc sıkayet duydunmu vallahı patlıcam artık dedım
bana kayınpederım aynen sunları dedı;
kızım; ben ne dede ne baba ne kayınpederr olabıldım. allah benım belamı bu kadınla vermıs, sen kayınvalıdenın lafına ne uzuluyorsun , bız bılıyorsun ayrıydık barıstık ve bana bugun ben senınle paran ıcın tekrar bırlestım parasız kalmıstım dedı ben bu bayram evde bıle degılım bayramlasmaya gelmenıze bıle gerek yok dedı
oyle deme baba uzulurum dedım pekı kayınlarım nıye boyle yapıyor bıze dedım
o evde saglıklı kımse yok hepsı kafayı yemıs kaynına ne bakıyorsun kendısı adam mı kı kendı evlılıgı ıyımı kı bosandılar bırlestıler tekrar kotu oldular kendı kendıne baksın o dedı
bayramlastı telı kapadı
bu bayram oyuzden esımde gıtmesıne gerek kalmadı annesını aramadı bıle ama babasıyla esımde bende konustuk bayramlastık ....
Bana da pembe bebek bornozu gelmistiBenim oğluma 5-6 yaş kız kıyafeti geldi hediye, ben ne edeyim
Bana da pembe bebek bornozu gelmisti
Sorun degildi bornoz oldugu icin ama ben yine de baskasina verdim
Farzet ki askere gitti , kısa dönemden daha kısaOf gece hiç yoktan eşime triplendim.
Biz onca yıl uzak mesafe ilişkiyi Nasıl becermişiz,
Bir haftada birbirimize girdik , daha vuslata 4 ay var, arada o gelecek ama çok kısa süreliğine
Farzet ki askere gitti , kısa dönemden daha kısa
unvan ne kı :)Seneye kadar çatlamasam iyidir
Unvan buldum, içini de yerleştirdim tükkanın
Hayali
Benim eşim Hakkari'deydi zaten istesen de gidilmiyoduAy ben askerde de bırakmadım ki adamı, gittim ziyaretine
Bende tutcam kısmetse 6 gün oruçlarınıbugun orucum cok zor gecıyor
X Tuhafiyeunvan ne kı :)
Ben de buldum sana isimSeneye kadar çatlamasam iyidir
Unvan buldum, içini de yerleştirdim tükkanın
Hayali
Sen daha güzel bulmuşsun ben X bakkal gibi X tuhafiye didimBen de buldum sana isim
İkranin hayal dunyasi
Hahaha bakkalSen daha güzel bulmuşsun ben X bakkal gibi X tuhafiye didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?