Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Hamileler için kurumlar farklı uygulamalar geliştirebilir diye düşünüyorum. Ben bu uygulamanın da fazla uzun süreceğini düşünmüyorum zaten...

Hamileler için kurumlar farklı uygulamalar geliştirebilir diye düşünüyorum. Ben bu uygulamanın da fazla uzun süreceğini düşünmüyorum zaten...

umarım,
kurban bayramına kadar sürer diye duydum da bir çok yerden, ağustos ayı geçmez bana...
bir de bir sürü yıllık iznim var, ne saçma

umarım,
kurban bayramına kadar sürer diye duydum da bir çok yerden, ağustos ayı geçmez bana...
bir de bir sürü yıllık iznim var, ne saçma

Güzel ülkemde her şey saçma zaten,adliyede görevli olup yıllık izne çıkan bir kaç arkadaş vardı, cumartesi Bodrum'dan resim atmışlardı , bugün baktım bronzlaşamadan dönmüşler.

ay umarım.
yoksa fenayım, haftasonu hastaydım zaten çok fena.
e yatış hariç rapor verilmeyecek deniyor, yatış yapsam çocukla o da dert, işe geleyim daha iyi.
Geçmiş olsun
Kadın olmak zor zanaat vesselam
Erkekler fink fink gezip baba oluyo, ne gözzel

Geçmiş olsun
Kadın olmak zor zanaat vesselam
Erkekler fink fink gezip baba oluyo, ne gözzel

ya bir de saf gibi iznimi eşim varken kullanmadım, işte hamileliğin ilerleyen haftalarında kullanayım rahat edeyim dedim.
hani öyle rapor almak niyetim de yok, hakettiğim izinlerimi kullanacaktım, planım o şekildeydi.
birikmiş iznim neredeyse 50 gün, e ben sinirlenmeyeyim mi şimdi.

Azcık eşin varken kullansaydın da çocuğa da bakardı sen çalışan anneysen o da ilgilenmeli zaten
Neyse geçti Malta pazarı sür eşeği Niğde'ye

1 hafta sonra biraz durulur bence izinler hakkında bilgi verirler

Yetisemiyorum ama hem kendime hem cocuga hem kocaya. Gece yarisina dogru yatiyorum, kkya giremez oldum 2 gundur Isten ayrilabilirsin calismiyoken cok rahat ediyoduk. Sen cik isten cok kolaysa diye bagirdim, ona da bi kavga. Amaaaan benim hayatimda aksiiyon bitmezzz Tam da yeni barismistik..

uyuyabıldıgıne sukrek
ben dogum yaptıgım ılk 1 hafta yarım saat bıle uyyyamadım
sonrasındada 3 gunde bı falan uyudum

ama sabret 6. aya gelsın bak ınanamıcaksın
zor zamanlar bu zamanlar
sinirin bozuk olur karsındakının kaşı oynasa sinirine dokunur :) sbret cok az kaldı

Kızlar çok moralim bozuldu. Amcamın eşi kansermiş.
Kadın yıllardır çok çekmişti. Göğsünde kitle olduğunu fark ettiği halde 1,5 yıl doktora gitmemiş.
Çocuklarımda büyüdü diyor( biri 19 biri 20 yaşında) Ben ölmek istiyorum diyor.
Bu yüzden saklamış herkesten yaşama ümidim yoktu hep Allah'tan ölmeyi istedim öyle dua ettim ama biraz erken oldu diyor.
O da tıpkı benim annem gibi ezilmiş kadın. Yıllarda kocası tarafından aldatılmış hacı! kayınpederi, amcamın sürttüğü kadın için ev açsın demiş ve bir sürü olaylar olaylarla yaşayan bir kadın.
Boşansın diye amcamın kadını tehdit ettiğini biliyorum. Kahveye haber salarım geleni gideni çok olur tarzı iğrenç şeyler söylemiş bir adamla yıllardır evlilik sürdürdü.
Bir kadının bu duruma düşmesini yediremiyorum ben.
İçim kan ağlıyor şuanda.
Doktorlar geç kalmışsın diyor. Ben tedavi olmam diyor. Geçen gün evde bayılmış çocukları çok korkmuş şimdi aklına gelmiş istemeye istemeye hastaneye gidiyor.
Offf anne babalar kızlarına nasıl böyle hayatları reva görüyor bilmiyorum.
Kadın daha çok genç 38/40 gibi bir yaşı var.
Çok güzel ama bahtı kara. Sokağa çıkmaktan korkan bir kadın.
Şu hayatta gençliği dini şeylerle kafası doldurulup korkutularak geçmiş,
Küçük yaşta evlenmiş, 2 çocukları oldu.
Kocası adam müsveddesi.
Ailesi gelinlikle çıktın kefeninle gelirsin kafasında.
Ölmek için dua ettirdiler. Şimdi hastaneye tek başına gitmekten bile çekiniyor.
Aslında yaşamakta istemediğini söylese de biraz erken oldu diyor.
Nasıl azaptır bilmiyorum.
Kadına bunu hak görenler gün yüzü görmez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…