Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Hiç affetmem böylesini, ne deli demediği kalmış, ne terbiyesiz demediği kalmış...Bırakmam bunu onun yanına..Evine mahkeme celbi bile gittiğinde bile yaşayacağı korku yeter bana.

Kadın çok terbiyesiz hayatımızın her döneminde böylesi çıkıyor maalesef.
Harbiden gönderecek misin :)

selam kızlar
CrazyMother kardeşimi adliyeye gönderdim.
mahkemeyi erteleme.
kamu davasıymış.ne benim ne anneannemin nede teyzemin gitmesine gerek yokmuş.
çok saçma değil mi?
sonuçta anneanneme sormaları gerekiyor.
benki ben kötü niyetliyim.teyzemin imza yetkisi bende olsun diye çabalayan biriyim

Tabi ki, hiç affetmem böylesini, öyle her önüne gelene hakaret etmemesi gerektiğini anlar belki.
Gizoş, hiç yorulma.
İstersen bana vekalet var ben halledeyim beybisi.
Ben de birkaç kişiye açtım. İnsanın sabrını sınıyorlar.
Çok öptüm senii,

Bir-Dost benim donlarım nerde kızım yaaaa, zaten kaç gündür dışarı çıkıp alamadımm

1 sene donsuz gezcen o zaman seneye didim

Ben de evden siparis vermekte kendimi astim artik
Hani don bulamadim o ayri konu da
Eski calistigim yerden kiyafetler falan aldim oglana ve kendime
Buyuk markalarin konfeksiyonunu yapan bir yerde calismis olmak guzel seymis

Aklı sıra sana seni küçük hisettirmeye çalışıyor. Tartışma esnasında biri bana canım tatlım dediğinde bana geliyorlar.
Asıl dert hakimiyet kurmak

Kadın çok terbiyesiz hayatımızın her döneminde böylesi çıkıyor maalesef.
Harbiden gönderecek misin :)

Dilekçesi hazır bile İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na hitaben :) Şİmdi çıkamam müvekkilim gelecek birazdan ,sabahtan duruşmam vardı zaten, gidince bırakıcam. Bilişim suçları gerekli araştırmayı yapar, muhtemelen forum yetkililerinden bilgi isterler. Sonra kendi düşünsün.

O işte bir yanlışlık olmasın, kiminle görüşmüş adliyede?

Sonuna kadar hak etmiş. Peki ne oluyor hakaret için bir ceza falan çıkar mı? 1 tl

Yok kamu davalarında miktarlar küçüktür ama , öyle 1 lirada değildir. :) 1 liradan başlar ucu açık :)

Sabrımı yeterince sınıyorlar bu ara zaten, kafam 1500 olmuş kalkmış bana kültürsüz demiş, deli demiş saldırgan demiş, saldırganlaşıcam ben ona. Klavye başından atıp tutup ne kolay, karşımda olsa ağzını açamayacak ,kalkmış mahalle kabadayısı edasıyla benimle konuşuyor.

bılmedıgımden soruyorum.burda veya baska bır mecrada bırı bıze hakaret ederse yapılması gereken adımlar neler?
bır de bu durumda ne gıbı ceza verılıyor hakaret eden sahsa? @prayforlosers CrazyMother

O işte bir yanlışlık olmasın, kiminle görüşmüş adliyede?
memur ile. iki kere gidip sordurdum..
bana mantıklı gelmedi.
arzuhalciyi aradım böyle böyle dediler mantıklı gelmedi bana dedi.
eve polis gönderip orada ifade alıyorlar dedi. ben işimi garantiye alayım. hepsi topluca götüreyim mahkemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…