Ben hala Allah ne verdiyse yiyorum daO da bir avantaj tabii ki, kahvaltıyı ben dışarda yapıyorum genelde.
Bugün deldim zaten diyeti tamamen.
Öğlenleri çorba içiyorum akşamları da genelde bir tek çorba veya meyve ile geçiştiriyorum.
Gaza gelip güzel birşeyler pişirmezsem eğer böyle gidiyor.
Kilo vermek rahatlattı beni ama bazen tutamıyorum gırtlağımı
Biz kalkmasa bile uyandırıyoruz, anneme bıraktığımız içinYa ben evden zor çıkıyorum malesef...
6'da uyandı bu sabah sonra omzuma yattı bırakmadı beni. Ben de normalde her sabah 6:30'da kalkıyorum zaten. Gittik salona koltuğa uzandık beraber üstümde uyudu. Sonra bir ara baba dedi bende kenara kaydım onu koltuğa yatırdım. Ardından da döndü totosunu uyumaya başladı. Battaniye attım üstüne gittim hazırlanmaya o sırada eşim kalktı geçti oğluşumun yanına yalnız kalmasın döner düşer falan diye...
Ben apar topar hazırlandım 7:05 evden fırladım.
Eşim giderken de uyuyormuş neyseki de bir ağlama faslı yaşamadık bu sabah...
Ama genlde beşikte uyanıyor tam kapının dibindeyken odasından "mannnee" diye sesleniyor. İçim sızlıyor o zaman... Bir alışamadım onu bırakıp işe gitmeye sanırım...
Şükür bugünümüze
İşteyim ama minnoşum hasta, aklım onda
Demek iraden iyi, ben hiç kısamadım boğazımdan ya
Hava değişimlerinden etkilendi galibaAa geçmiş olsun. Nesi var minnoşunun?
Hava değişimlerinden etkilendi galiba
Burnu tıkanık
Zaten fındık kadar burnu
Çizgi filmden çıkma gibiler minnacık fındık burunlularHavalar çok dengesiz bende öksürükten ölüyorum.
Ufacık bebeişinin burnunu yerim ben
Sana da geçmiş olsun @WanHeda
Öksürük içim şey yap
1 yemek kaşığı süzme bal + 1 çay kaşığı dolusu toz zencefil + 1 çay kaşığı dolusu krabiber
Karıştır, koyu kıvamlı olmalı, hüplet
Biraz boğazın yanar ama şifa olur inşallah
Hemen su içme, yansın boğazın bi
Ooo herşey hazır mı taze gelin : )Teşekkürler.
sabah ilk işim bu karışımı yapmak oldu. Resmen kurtarıcı. Pazar günü nişanım var ve ben hasta öksüren veremli gibiyim.
Ooo herşey hazır mı taze gelin : )
Evde kimse yok mu olaya el atsalarNeredeee. Elbisem yeni geldi. boyunu kısalttırıcam.
Nişan için kurabiye ve kek yapacağım şu süslülerden.
Dün gittim pastacıya malzemeleri aldım.
Yüzükler tepsi hazır.
Hafta sonu ev temizliği.
İş çok ama ben işteyim. 2 gün izin kullanacağım başka türlü altından kalkamayacağım galiba.
Evde kimse yok mu olaya el atsalar
Ne bileyim kurabiyeyi bi arkadaşın yapsa ( Benim kızımın doğumgününde arkadaşım yapmıştı çok hoş bi jestti )
Böyle günler de yardım çok önemli ve unutulmuyor
Arkadşaım kurabiye yapıyo 1 yaşBizimkiler biraz gönülsüzler kimseden bir şey istemem, nazını tribini çekemem. Her zamanki gibi kendi işini kendin yap modumdayım. Aslında dışarı sipariş verecektim cupcake yapacak yer bulamadım. İnternettende güvenemedim.
Arkadşaım kurabiye yapıyo 1 yaşsana kalpli isterdik ama nasip
Onun da oğlu 1 yaşındaydı da kalıbı varken bana da yapmışyı sağ olsun
Bence de kıyak iş ev hanımları için özellikleTüm malzemeleri aldım almasaydım ne kadar güzel olurdu
Kurabiye kalıbını kalpkli aldım. Harf kaşesi şeker hamuru küçük kalp ve çiçek deseni şekerli draje falan ne bulduysam aldım. Becerebilirsem işsiz kalınca böyle işlere girişebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?