Günaydın kızlar
İzinleri mi kullandım
İşi bırakıyorum
Evde de pek girmiyordum zaten buraya biliyorsunuz küçük kızım var
Hakkınızı helal edin
Gerçekten inanamıyorum. Şoktayım. Okuduğumdan beri ağlıorum. kendi annemi kaybetmiş gibi hissettim. nur icinde yatsın, mekanı cennet olsun. Rabbim sana da ablalarına da sabırlar versinAllah razı olsun
Tek ihtiyacım anneme bolca dua
Teşekkürler E.....Gerçekten inanamıyorum. Şoktayım. Okuduğumdan beri ağlıorum. kendi annemi kaybetmiş gibi hissettim. nur icinde yatsın, mekanı cennet olsun. Rabbim sana da ablalarına da sabırlar versincok üzüldüm cok
Evet ya herkes tatil rehavetinde herhaldeVikvikler artık vikviklemiyoruz ne oldu bize.
Evet ya herkes tatil rehavetinde herhalde
İyiyim. Sen nasılsın? İzine çıkamadın mı? Öyle yazınca senTatil mi o da ne yeniyor mu
Koca yaz geldi geçti tatil yok.
Nasılsın?
İyiyim. Sen nasılsın? İzine çıkamadın mı? Öyle yazınca sen
Yani işinden memnun değilsen en iyisi benceÇıkıyorum çıkıyorum bu ay son temellik işten çıkıyorum. Artık ne zaman iş bulursam o zamana kadar tatildeyim.
Yani işinden memnun değilsen en iyisi benceHem kafanı toplarsın
Evet :) Artık hukuk fakültesi öğrencisiyim. Vallahi ben senin yerinde olsam okurum. Hayırlı olsun bu aradaYok evleniyorum izmire yerleşiyorum mecbur işten ayrılıyorum. Yoksa çalıştığım yer gibi bir yer bir daha bulabilir miyim şüpheliyim:)
Kazandın mı üniversiteyi?
O gün konuda öyle yüzeysel geçtik galiba:)
Ogünden beri bende düşünüyorum acaba tekrar mı okusam diye. :)
Evet :) Artık hukuk fakültesi öğrencisiyim. Vallahi ben senin yerinde olsam okurum. Hayırlı olsun bu arada
İnşallah :) Ama bdv yüzünden soğudum evlilikten yaTeşekkürler.
Darısı başıma inşallah.
İnşallah :) Ama bdv yüzünden soğudum evlilikten ya
Dünden beri kendimde değilim. cok ama cok üzgünüm, kendi annemi kaybetmişm gibi. Yaranı daha fazla kanatmak istemem. Nur icinde yatsın insallahTeşekkürler E.....
Halihazırda erkek arkadaşım var zatenBende öyleydim ama BDV'den başka ne bekleyeceksin ki? Dert topiğinde pek mutluluk göremezsin.
Karşındaki insana şans ver. Herkes aynı değil.
Kimse kusursuzda değil. Katlanılabilir şeyleri görmezden geleceksin
Evlilik düşünmeyen beni evlenmeye ikna ettiler. Senide ikna eden biri çıkar belki. Gerçi hala evlenmezsemde olur diyor diğer yanım ama
Iki gundur ev hanimiyimDünden beri kendimde değilim. cok ama cok üzgünüm, kendi annemi kaybetmişm gibi. Yaranı daha fazla kanatmak istemem. Nur icinde yatsın insallah
Evde olman senin icin de ikra icin de cok iyi. Yokluğuna alışma hic kolay olmayacak tahmin edebiliyorum. Gercekten her yazdığımda ağlıyorum. Kac yasına gelirsen gel onun kücük kızıydın, en büyük dayanağıydın. En sağlam durandın. Yine öyle olacaksın. Rabbim sabrını verecektir mutlaka.Iki gundur ev hanimiyim
Ama yemeğini yapabildin mi ikra duruyo mu asiya tek götürme yorulursun bende geleyim diyen annem yok ve artik hic te olmayacak
Ablamlar benden daha beter durumda zatenEvde olman senin icin de ikra icin de cok iyi. Yokluğuna alışma hic kolay olmayacak tahmin edebiliyorum. Gercekten her yazdığımda ağlıyorum. Kac yasına gelirsen gel onun kücük kızıydın, en büyük dayanağıydın. En sağlam durandın. Yine öyle olacaksın. Rabbim sabrını verecektir mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?