Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Yani işinden memnun değilsen en iyisi bence Hem kafanı toplarsın

Yok evleniyorum izmire yerleşiyorum mecbur işten ayrılıyorum. Yoksa çalıştığım yer gibi bir yer bir daha bulabilir miyim şüpheliyim:)
Kazandın mı üniversiteyi?
O gün konuda öyle yüzeysel geçtik galiba:)
Ogünden beri bende düşünüyorum acaba tekrar mı okusam diye. :)

Evet :) Artık hukuk fakültesi öğrencisiyim. Vallahi ben senin yerinde olsam okurum. Hayırlı olsun bu arada

İnşallah :) Ama bdv yüzünden soğudum evlilikten ya

Bende öyleydim ama BDV'den başka ne bekleyeceksin ki? Dert topiğinde pek mutluluk göremezsin.
Karşındaki insana şans ver. Herkes aynı değil.
Kimse kusursuzda değil. Katlanılabilir şeyleri görmezden geleceksin
Evlilik düşünmeyen beni evlenmeye ikna ettiler. Senide ikna eden biri çıkar belki. Gerçi hala evlenmezsemde olur diyor diğer yanım ama

Halihazırda erkek arkadaşım var zaten Ama sevgililik güzel kurum. Beni en çok düşündüren aileler. Sevgilimin ailesi çok tatlı ama hep öyle mi kalacaklar Gerçi neden emin olabilirsin ki? Şans vermek en doğrusu da cesaret lazım.

Dünden beri kendimde değilim. cok ama cok üzgünüm, kendi annemi kaybetmişm gibi. Yaranı daha fazla kanatmak istemem. Nur icinde yatsın insallah
Iki gundur ev hanimiyim
Ama yemeğini yapabildin mi ikra duruyo mu asiya tek götürme yorulursun bende geleyim diyen annem yok ve artik hic te olmayacak

Iki gundur ev hanimiyim
Ama yemeğini yapabildin mi ikra duruyo mu asiya tek götürme yorulursun bende geleyim diyen annem yok ve artik hic te olmayacak
Evde olman senin icin de ikra icin de cok iyi. Yokluğuna alışma hic kolay olmayacak tahmin edebiliyorum. Gercekten her yazdığımda ağlıyorum. Kac yasına gelirsen gel onun kücük kızıydın, en büyük dayanağıydın. En sağlam durandın. Yine öyle olacaksın. Rabbim sabrını verecektir mutlaka.

Ablamlar benden daha beter durumda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…