Vikviklemek Hakkında Herşey :)

günaydın hepinize..

oo neler oldu neler.. gece uyurken ruhumuz gezintiye çıkıyormuş gezdiğimiz yerlerde de elimize kına yakılabilirmiş
muhterem bir zat söylemiş
Haa dün kına kısmını duydum
Ama böbrekten ciğerden kaynaklı diyolardı
Demek geç saatte konu oralara gelmiş

Nişanına hazır mısın taze gelin

Hazır değilim. Süslü kıyafet giyinip herkesin bana bakması beni rahatsız ediyor. Benzetme yapacak olursak. Kendimi hayvanat bahçesindeki maymunlar gibi hissediyorum. Çok gereksiz. Ben dedim anneme ben bir nikahla evleneyim diye ama nerede beni kim dinler ki?

Biliyorum
Ama sende nick değiştin ya yazmak istemedim
Sayfamın bulunması normal zaten keçe fotolarının üstünde var da, şahsi profilime nasıl ulaşıldı ona şaştım
Ben kendi sayfamı bile beğenmemiştim üstelik

Hani kurabiyeler insan bi foto çeker merak ettim :)

@WanHeda dedektif gibisin ha ..:)
sen asıl mor çilekten haber ver buldun mu

Valla bir dostu bulmak için özel bir çabam olmadı.
Maalesef onu bulmak için vaktim yok ama aklımda. Zamana yayıyorum. Bütün mesajlarını tek tek tek okuyacağım. Benimle zıtlaştığı için bulacağım onu.

Özel çaban olmuş işte
Sayfamı herkes bulur ama orda şahsi profilim yok

Ay valla unuttum bile nasıl bulduğumu bir daha bul desen bulamam. Soyadını bile unuttum.

Eve gidince çekmem lazım. Şuan işteyim.

Özel çaban olmuş işte
Sayfamı herkes bulur ama orda şahsi profilim yok

Çabam sonradan oluştu.
Demek istediğim profiline gireyim, oradan bir ipucu bulayım oradan sosyal medya hesabını bulayım olmadı.
Valla keçelere bakmak içindi. Sonra merakım üstün geldi resmini bulur muyum diye baktım.
tüm iyi niyetimle bulunabilir olduğunu da söyledim ki manyağın biri hohlamasın diye

Korkuma keçe paylaşmıyorum
İlk zamanlar hatta eski üyeliğimi bile söylemiyodum açıkta, özel mesajla yazıyodum ben şuyum diye
Sanki suçluyum töbe ya

Bende aynısını düşünüyorum, yarın oğluşuma sarılıp uyumak fikrindeyim...
Çok yorgun hissediyorum kendimi, şuraya yazmaya üşeniyorum o kadar yani.
Şu dakka eve gidesim var...
Senin her Cumartesi tatil sanırım
Ben bi de 15 günde bir geliyorum Cumartesileri
İnsanın pili bitiyo bi de Cumartesi sabahın köründe kalkmak zorunda olunca
Eskiden böyle değildim de akşamları çocukla oynuyorum yuvarlanıyorum sonra böyle oluyorum işte

İlk zamanlar hatta eski üyeliğimi bile söylemiyodum açıkta, özel mesajla yazıyodum ben şuyum diye
Sanki suçluyum töbe ya

Benim tavsiyem o zamanda keçe markanı değişirmen olmuştu. Hani adın geçmesin diye. Yoksa bulunmaz ya. Orada çok fazla ip ucu var. Suçlu değilsin tabii ki. Burada manyak çok, pislik olsun diye uğraşacak insanlar çıkar diye korktum senin adına uyardım yoksa söyler miyim. Kesin beni stalker olarak görüyorsundur sen hee
Sen yine adınıda yazma buraya kendine göbek adı falan koy

Benim eski işim öyleydi, yani en son çalıştığım yerde çalışmadan önceki.
1 Cumartesi ben çalışıyordum, 1 cumartesi diğer arkadaşım.
Hiç birşey anlamıyordum haftasonundan ve çocuğuma da vakit ayıramıyorum hakkıyla diye bıraktım o işi.
Şimdi düzene girdi biraz, sabah 8 akşam 5 iyi oluyor.
6 gibi evde oluyorum ama mutfaktan çıkamıyorum o ayrı konu.
Sonra da pilim bitiyor, hele haftasonu yaklaştıkça yorgunluk daha ağır basıyor sabahları zor kalkıyorum resmen.

Neyse bu günlerde geçecek inşallah...

İnşallah cumartesi mesai olmayan bir iş bulursun. Ben pazarı tatilden sayamıyorum. Cumartesi günü gibi güzel bir gün yok.

Safım ben ya herşeyi yazarım açık net
Ama marka değişsem bile her fotoda zaten emek hırsızlığına karşın yazılıydı o isim
Yani artık çok geç
Aman ordakiler bulsun zaten
Burdan salça olunmasın yeter

Sanki suçluyum töbe ya
neler olmuş desene..
şimdi anlaşıldı senin neden değiştirdiğin...
ama dediğin doğru bin türlü insanı var sosyal medyanın.
bugün seni iyi niyetli biri bulmuştur yarın bam başka bir psikopat çıkar karşına.
iyi yapmışsın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…