Souvvenir önce sen çözmeye çalışBenim hamileliğim ilkinde hep riskliydi.
Eşimi arar sorardı, bir gün patlamıştım bende "hamile olan sen misin acaba" diye kocama.
O zamandan sonra ara ara sordular bana ama aynı tas aynı hamam huylu huyundan vazgeçmez.
Ben bunu öğrendim...
En son çare babamla konuşuyorum artık, babam yurtdışında.
O da köpürdü olanlara, artık diyor alıcam seni yurtdışına ne halleri varsa görsünler bu ne ya dedi.
Ben seni dert çekesin diye mi evlendirdim, buldu bınıyorlar diye.
ayy kayınvalıdem de benı hıc aramadıMesela kaynana bi kere aramadı diyosunuz ya
Bana bu hiç dertmiş gibi gelmiyo
Beni de aramadılar da ben zaten aranmayı sevmem ondan galiba
Aslında biz zaten görüşüyoruz yakın oturuyoruz diyeayy kayınvalıdem de benı hıc aramadı
hatta maddı olarak bıraz sıkıstıgımız bı donem oldu esımın ıs degıstırme zamanı hamılelıgımın 6. ayı tuttu esıme altında kalmayacaksan cocuk yapmasaydın dedı
ve benı hıc aramadı
ay aramamaları daha ıyı arayınca noluyo ılla bı laf sokuyor sinir bozuyor
Bizimki diyo ki 1 de kalmayınkızım daha 16 aylık
Dedim şu yuvarlak masadaki herkes 1 er bebe yapsın ben belki sonra yaparım
O masadaki herkes genç yani kaynanam yoktu, sonradan geldi. Kaynanamdan bebek beklemeyiz yoksa yanlış anlaşılmasın
Görümcem ve eşimin kuzenleri filandı...
Aslında biz zaten görüşüyoruz yakın oturuyoruz diye
Haftada 15 günde bir
E niye arasınlar ki zaten diyorum ben
Kimisi işte hayırlı olsun demedi diye konu açıyo ya
Sonra dank ediyo bende haa bana da dememişlerdi diye
Terbiyesizmişcanım öyle diyorsun da, benimki de arayı açmayın derdi.
sonra oğlum 20 aylıkken falan hamile kaldım düşükle sonuçlandı.
kv sonra diyor ki, ben de ilk doğan daha çok küçük zor olur diye endişeleniyordum diyor.
düştüğüne sevindi resmen...
canım öyle diyorsun da, benimki de arayı açmayın derdi.
sonra oğlum 20 aylıkken falan hamile kaldım düşükle sonuçlandı.
kv sonra diyor ki, ben de ilk doğan daha çok küçük zor olur diye endişeleniyordum diyor.
düştüğüne sevindi resmen...
Terbiyesizmiş
Dengesiz bi de demek ki
Başın sağ olsun ne kadarlıkken düştü
Yok ben safım bence ondan
o aslında aradakı ılıskıden kaynaklanıyor
mesela kayınvalıdem bız evlendıkden sonra resmen eşim benı boşasın benden sogusun dıye cok ugrastıonun aramaması hayırlı olsun dememesı mutsuzlugundan
ama sız zaten yakınmıssınız gorusuyormussunuz oyuzden aklına hıc kotusu gelmez allahımda hıc kotu etmesın ınsallah
Benimde öyle olduya benimki biliyorsun düşüncesizliğine yapıyor böyle şeyleri hani ben kafaya takıp kavga etsem çok şey var da gülüp geçiyorum genel olarak.
ama konu çocuklarsa ortam ondan sonra geriliyor işte, yoksa benim kv eskiden de düşüncesizdi ama aramızdaki gerginlik benim ilk doğumum sonrası başladı.
hemen düştü canım ya, mutlu haberi aldık, 2-3 gün sonra düşürdüm.
bu kadar küçük düşük olmasına rağmen fiziken ve manen çok zordu, kimsenin başına gelmesin...
en ıyısını yapıyorsun valla en temızınden oh mısYok ben safım bence ondan
Bişey olsa da ben ayıkmıyorum
Kk da anlıyorum da iş işten geçmiş oluyo
Bi de ben genel olarak yüzeysel takılıyorum merhaba hoş geldiniz iyi günler gibi
Hatta mesela burda diyolar ya görümcelere öcü gibi bakıyolar ya, ben kendim görümceme çeyizimden götürdüm benden sonra o evlenecekti ( Misal bi teşekkür etmedihuyları öyle sanırım bilmiyorum )
Pek samimiyetimiz de yoktur ben eşimin kardeşi diye yardımcı olayım dedim
Eşime soruyomuş mesela Bir-Dost ceketini nerden aldı diye
Başkası olsa yetişin görümcem beni kıskanıyo diye konu bile açar
Aman ben kendimle mutluyum, gider balkona raf çakar saksı bakarım daha iyihiç uğraşamam gereksiz tartışmalarla
Ben mevlitte çıldırmıştım onu da söyledim öyle rahatladımen ıyısını yapıyorsun valla en temızınden oh mıs
hayat zaten zor valla zorlastırmaya gerek yok
ınsallah da boyle rahat gıder
bende basta boyleydım ama oyle bı noktaya geldım kı benımde aklıma hinlikler seytanlıklar gelır oldu
birtane çiçek açtı
He anket aç çiçek adı içinbirtane çiçek açtıçok ilgileniyorum isim arıyorum anket mi açsam
dert değil aslında ama diye başlayacağımHe anket aç çiçek adı için
Dibine de başka derdini iliştir
BDV de moda bu
He 1 saat filan da kafa ütülemeyi unutmadert değil aslında ama diye başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?