- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
- 53
kesinlikleee ona göre secim yaapÖnce eşi vikviklemeye uygun seçmek gerek yani.
Hala fırsatım var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikleee ona göre secim yaapÖnce eşi vikviklemeye uygun seçmek gerek yani.
Hala fırsatım var![]()
Tatli vikvik yilani bilem deliginden cikarir hahaha:)Sen farkında değilsin ama bence bu vikvikleme işini sende biliyorsunTatlı tatlı vikvikleyip adamı çıldırtıyorsun
![]()
eşini tanırsın huyuna göre artık :) ben eşimin ailesinede yapıyorumm aynısınıZormuş ya ben yapamam bence![]()
Ay ben 'nasılsınız' der geçerimeşini tanırsın huyuna göre artık :) ben eşimin ailesinede yapıyorumm aynısınıkendi ailemden çok gidesim gelio çok seviyorum beni küçük çocuk gibi seviyolr annesini babasını opuyorm sarılıyorm hiçç çekinmemm bişey isteyince daan daan sölüyrm alıştılarr
![]()
ne bilim öle mi dersin...Ay ben 'nasılsınız' der geçerim
Sen az değilsin![]()
Ben soğuk nevaleyimne bilim öle mi dersin...o sıcaklığı gördüğümden galiba arsızım biraz sevince yumak yapıyorum aileme ve ailesinede düşkünüm ondan eşim vikvikk değildee mik mikk diye seviyo ben böle sevgi yumagı oluncada hele biri bişee desin oyar aileside dahil
![]()
işte yapı meselesi bende bı o kadar sıcağım böle sıkarım yanaklarını üstüne filan yatarım kendime kıyaft alıyosam onada alıyorm evde yemek pişirmeye üseniyorm hadi ne pişirdin ben gelcem çok acıktm diyorm yada evinin yedek anahtarını aldım gidip yapıyorm orda alıyorm hakaten ben tuhafım galibaBen soğuk nevaleyim
Yumak mumak olamam aileme de dahil
Onun ailesine hele 'siz' derim
Annecim cim cim ver bi makas mucksss yapamam ya rüyamda bile![]()
Bi tuhaflık varişte yapı meselesi bende bı o kadar sıcağım böle sıkarım yanaklarını üstüne filan yatarım kendime kıyaft alıyosam onada alıyorm evde yemek pişirmeye üseniyorm hadi ne pişirdin ben gelcem çok acıktm diyorm yada evinin yedek anahtarını aldım gidip yapıyorm orda alıyorm hakaten ben tuhafım galiba![]()
yok ya iki tarafta iyi olunca nolcak ki biz hep birlik görüyoruz birbirimizi burasıda senin evin ne istiyosn al diyolar biz zoraa düşünce onlar koşar onlar zora düşünce biz destk oluyoruz aile olmak bunu gerektirir bence onlar benim ailem ole görüyorum tartısakta uzatmam yada eşimle tartışsam beni tutarlar ayrım yapmazlarBi tuhaflık var
Ama sende mi yoksa bende mi bilmem
Ben gelinime anahtarımı vermem bile, herkesin anahtarı kendine derim![]()
Onlara özel değil yapı olarak soğuk biriyim benyok ya iki tarafta iyi olunca nolcak ki biz hep birlik görüyoruz birbirimizi burasıda senin evin ne istiyosn al diyolar biz zoraa düşünce onlar koşar onlar zora düşünce biz destk oluyoruz aile olmak bunu gerektirir bence onlar benim ailem ole görüyorum tartısakta uzatmam yada eşimle tartışsam beni tutarlar ayrım yapmazlarama dediğim gibi herkesin ilişkisi farklı soğuk olma iyilerse
bi evin içinde mutlu olunda gerisini boşver :) işte herkese biii vikvikkleniyorum arada nazımın geçtiğine sevdiğime.. normalde iş hayatımda ve dışarıda görünüş olarakta soğuk,mesafeli ve cok ciddi biriyim hatta sinirliOnlara özel değil yapı olarak soğuk biriyim ben
Anneme de anahtar vermem mesela
Bende ve eşimde olur sadece anahtarımız
Vikviklemek ne kız?missburc hayatim al oglani gel vikvikleyelim
Aaaa bu da bizden vikviklemekten bihaberVikviklemek ne kız?![]()
Aaaa vikvikleme dersi verin bana ben kıro gibi höt zöt yapıyorum benim adama öyle yaptırıyorumAaaa bu da bizden vikviklemekten bihaber
Kocaya naz yapip istedigini yaptirmak kuzucum
Adam sertlikten hoslaniyo demek ki kizAaaa vikvikleme dersi verin bana ben kıro gibi höt zöt yapıyorum benim adama öyle yaptırıyorum![]()
Ablam benden öküzdür, annem çok güzel vikviklerAdam sertlikten hoslaniyo demek ki kiz
Bazilari sert sever hahahaha tovbe tovbeeee
Bana hic bakma ben cok kabayimdir ayi gibi hödö hödö yaparim hep![]()
Aaaa cok sevindim senin oglana kardes iste ne hosAblam benden öküzdür, annem çok güzel vikviklerKime çektiniz böyle kaba saba kızlar oldunuz diye başımızın etini yerdi. Ablasının kuzusu kardeşim de naiftir benim saftiriğim.. Bakalım şimdi doğacak olan nasıl olcak
Anneme bi kız geliyomuş![]()
Konuş birkaç dilde öğrensin, öyle büyüsün biz de öyle yapıcaz. Çocuk eğitmek başlı başına kariyermişAaaa cok sevindim senin oglana kardes iste ne hos