Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Önce eşi vikviklemeye uygun seçmek gerek yani. :confused:
Hala fırsatım var :cool:
kesinlikleee ona göre secim yaap :D dediğim dedikse köötü ve asabiysee vikkvikk yaptın diyee sopalar valla başta nasıl alıştırırsn öle gider :KK45:aşık ve evine baglı erkek karısına kıyamazz kii kadında dediğim gibi işte eşini el üstünde tutcak naiff olacak :KK200:

Zormuş ya ben yapamam bence :KK70:
eşini tanırsın huyuna göre artık :) ben eşimin ailesinede yapıyorumm aynısını :D kendi ailemden çok gidesim gelio çok seviyorum beni küçük çocuk gibi seviyolr annesini babasını opuyorm sarılıyorm hiçç çekinmemm bişey isteyince daan daan sölüyrm alıştılarr :D

eşini tanırsın huyuna göre artık :) ben eşimin ailesinede yapıyorumm aynısını :KK70: kendi ailemden çok gidesim gelio çok seviyorum beni küçük çocuk gibi seviyolr annesini babasını opuyorm sarılıyorm hiçç çekinmemm bişey isteyince daan daan sölüyrm alıştılarr :KK70:
Ay ben 'nasılsınız' der geçerim
Sen az değilsin :D

Ay ben 'nasılsınız' der geçerim
Sen az değilsin :KK70:
ne bilim öle mi dersin...:21: o sıcaklığı gördüğümden galiba arsızım biraz sevince yumak yapıyorum aileme ve ailesinede düşkünüm ondan eşim vikvikk değildee mik mikk diye seviyo ben böle sevgi yumagı oluncada hele biri bişee desin oyar aileside dahil :KK71:

ne bilim öle mi dersin...:21: o sıcaklığı gördüğümden galiba arsızım biraz sevince yumak yapıyorum aileme ve ailesinede düşkünüm ondan eşim vikvikk değildee mik mikk diye seviyo ben böle sevgi yumagı oluncada hele biri bişee desin oyar aileside dahil :KK71:
Ben soğuk nevaleyim :KK70:
Yumak mumak olamam aileme de dahil
Onun ailesine hele 'siz' derim
Annecim cim cim ver bi makas mucksss yapamam ya rüyamda bile :KK70:

Ben soğuk nevaleyim :KK70:
Yumak mumak olamam aileme de dahil
Onun ailesine hele 'siz' derim
Annecim cim cim ver bi makas mucksss yapamam ya rüyamda bile :KK70:
işte yapı meselesi bende bı o kadar sıcağım böle sıkarım yanaklarını üstüne filan yatarım kendime kıyaft alıyosam onada alıyorm evde yemek pişirmeye üseniyorm hadi ne pişirdin ben gelcem çok acıktm diyorm yada evinin yedek anahtarını aldım gidip yapıyorm orda alıyorm hakaten ben tuhafım galiba :D

işte yapı meselesi bende bı o kadar sıcağım böle sıkarım yanaklarını üstüne filan yatarım kendime kıyaft alıyosam onada alıyorm evde yemek pişirmeye üseniyorm hadi ne pişirdin ben gelcem çok acıktm diyorm yada evinin yedek anahtarını aldım gidip yapıyorm orda alıyorm hakaten ben tuhafım galiba :KK70:
Bi tuhaflık var :D
Ama sende mi yoksa bende mi bilmem
Ben gelinime anahtarımı vermem bile, herkesin anahtarı kendine derim :D

Bi tuhaflık var :KK70:
Ama sende mi yoksa bende mi bilmem
Ben gelinime anahtarımı vermem bile, herkesin anahtarı kendine derim :KK70:
yok ya iki tarafta iyi olunca nolcak ki biz hep birlik görüyoruz birbirimizi burasıda senin evin ne istiyosn al diyolar biz zoraa düşünce onlar koşar onlar zora düşünce biz destk oluyoruz aile olmak bunu gerektirir bence onlar benim ailem ole görüyorum tartısakta uzatmam yada eşimle tartışsam beni tutarlar ayrım yapmazlar :D ama dediğim gibi herkesin ilişkisi farklı soğuk olma iyilerse

yok ya iki tarafta iyi olunca nolcak ki biz hep birlik görüyoruz birbirimizi burasıda senin evin ne istiyosn al diyolar biz zoraa düşünce onlar koşar onlar zora düşünce biz destk oluyoruz aile olmak bunu gerektirir bence onlar benim ailem ole görüyorum tartısakta uzatmam yada eşimle tartışsam beni tutarlar ayrım yapmazlar :KK70: ama dediğim gibi herkesin ilişkisi farklı soğuk olma iyilerse
Onlara özel değil yapı olarak soğuk biriyim ben
Anneme de anahtar vermem mesela
Bende ve eşimde olur sadece anahtarımız

Onlara özel değil yapı olarak soğuk biriyim ben
Anneme de anahtar vermem mesela
Bende ve eşimde olur sadece anahtarımız
bi evin içinde mutlu olunda gerisini boşver :) işte herkese biii vikvikkleniyorum arada nazımın geçtiğine sevdiğime.. normalde iş hayatımda ve dışarıda görünüş olarakta soğuk,mesafeli ve cok ciddi biriyim hatta sinirli :D ama bi ailemde böleyim hatta iş yerindeki abla telefonda ailemden ve eşimin ailesinden biriyle konuştuğumu duyunca iki karakterin var diyo :D :)

Adam sertlikten hoslaniyo demek ki kiz:KK66:
Bazilari sert sever hahahaha tovbe tovbeeee:KK70:
Bana hic bakma ben cok kabayimdir ayi gibi hödö hödö yaparim hep:KK68:
Ablam benden öküzdür, annem çok güzel vikvikler :D Kime çektiniz böyle kaba saba kızlar oldunuz diye başımızın etini yerdi. Ablasının kuzusu kardeşim de naiftir benim saftiriğim.. Bakalım şimdi doğacak olan nasıl olcak :D

Anneme bi kız geliyomuş :KK36:

Ablam benden öküzdür, annem çok güzel vikvikler :KK70: Kime çektiniz böyle kaba saba kızlar oldunuz diye başımızın etini yerdi. Ablasının kuzusu kardeşim de naiftir benim saftiriğim.. Bakalım şimdi doğacak olan nasıl olcak :KK70:

Anneme bi kız geliyomuş :KK36:
Aaaa cok sevindim senin oglana kardes iste ne hos

Aaaa cok sevindim senin oglana kardes iste ne hos
Konuş birkaç dilde öğrensin, öyle büyüsün biz de öyle yapıcaz. Çocuk eğitmek başlı başına kariyermiş :( Ama pek bana göre bi kariyer değil o yüzden çok sabırlı davranmam lazım. Ama oğlumu da çok seviyorum yani sevgimden gram eksilen bişey yok, yine de tekrar doğurmak istemiyorum mesela.
Aynen kızın ismini ben koyucam :KK46:

Vikvikler
2.çocuk hakkında ne düşünüyosunuz
Benim kızım 16 aylık bana bile soruyolar
Daha kendime gelemedim hatta asla diyordum kızım cadının tekiydi çok çektim diye
Ama bazende kardeşsiz kalmasın diye gözümü karartmayı düşünüyorum :D
Uygun zaman ne zaman ona da emin değilim
Hemen yapıp ikisini birden büyütmek mi
3 yıl filan beklemek mi ?
O okula başlayınca hani yeni bebek mi diyorum

Back
X