Vikviklemek Hakkında Herşey :)

sen şirket kapanınca siyasete falan atıl bence ..organik tarımın önünü açarsın .. :-)
Canan hocayla birlikte paslaşırsam köşeyi de dönerim :D
Şekere son
Organiğe yes , soğuk sıkım zeytinyağını da ben beremem de hünerli ablama kakalarım
İşte yeni iş sahası :D

Ters lale hiç görmedim :KK70: aydınlat beni foto isterim nasıl yapılıyo uğraş at hadi bekleyecem
beceremedikki toprakta sogani curumus aylarca cikacak diye bekliyoz ogun esim hatta bunalim takildi uzuldu okadar da para verip aldik internetten gecen yil ve ondan onceki yillarda lale sumbul nergiz her renkten sirayla acardi bizim eve cicek gormeye gelirlerdi hep..hastalik boyutuna gectik o kadar yani diyom ya foto yuklenmiyo denedim yine olmadi her cicekten her renginden var diyebilirim cicek guzelde mustakil koca bahceli evin olacak nerdeee

beceremedikki toprakta sogani curumus aylarca cikacak diye bekliyoz ogun esim hatta bunalim takildi uzuldu okadar da para verip aldik internetten gecen yil ve ondan onceki yillarda lale sumbul nergiz her renkten sirayla acardi bizim eve cicek gormeye gelirlerdi hep..hastalik boyutuna gectik o kadar yani diyom ya foto yuklenmiyo denedim yine olmadi her cicekten her renginden var diyebilirim cicek guzelde mustakil koca bahceli evin olacak nerdeee
Ben sana öğretirim foto yüklemeyi
Eşine şaştım erkekler pek çakozlamaz ilgilenmez yani böyle şeylerle
Benimki evet güzelmiş der ben büyütünce, fikrini teşrif ettin derim sağ ol :KK70:
12920375_10207762280869543_2686896941741812813_n.webp

Benim yerim minnacık
Sen nerde yetiştiriyosun hepiciğini

Şu sarı açan nergis oluyo Asmu, beğenirsen al ama bu da senede bir açan nazlı cinsten :D

negzel, ben de de var böyle arkadaş şundan ver, bundan ver diye diye en sonunda bütün çiçekleri kendisine verdim.Şuan mutlu mesut geçinip gidiyoruz:KK70:
Bana eşim aldı
Diğer lale sümbül filanları da gezmeye gidince aa yoksa bana çiçek mi alacaksın diye aldırdım :D
Arada dal çekiyorum içlerinde, suda bekletiyorum, köklenince ekiyorum
Anneme, arkadaşıma, görümceme filan hediye ediyorum özellikle kalanşodan

iki balkon ve bahcede 1.katta oturuyoruz.esime cicekle gelme artik kafana firlatcam diyodum milletin kocasi cicek almiyon der sen kafana firlatcam diyon derde bu sene biraz duruldu kiziyla ilgileniyor.durulmus halimizde gecen semt pazarindan 2 beyaz ve pembe kupeli bi sari mine cicegi birde kir papatyasi aldik

iki balkon ve bahcede 1.katta oturuyoruz.esime cicekle gelme artik kafana firlatcam diyodum milletin kocasi cicek almiyon der sen kafana firlatcam diyon derde bu sene biraz duruldu kiziyla ilgileniyor.durulmus halimizde gecen semt pazarindan 2 beyaz ve pembe kupeli bi sari mine cicegi birde kir papatyasi aldik
:D

Ben dün bimde bi çiçek gördüm bana göre menekşenin pembesi o
Orda mayıs çiçeği yazıyodu
Hangimizinki doğru bilmem ama güzeldi aldım

Back
X