- 3 Nisan 2014
- 36.475
- 149.149
- 798
aha bunu bende ilk gördüm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu sevmedim domatese benziyo
Ters lale hiç görmedimaydınlat beni foto isterim nasıl yapılıyo uğraş at hadi bekleyecem
bunu sevmedim domatese benziyoparlak ta değil
ay çok tuhafım çiçek ayrımı yaptım
Canan hocayla birlikte paslaşırsam köşeyi de dönerimsen şirket kapanınca siyasete falan atıl bence ..organik tarımın önünü açarsın ..![]()
beceremedikki toprakta sogani curumus aylarca cikacak diye bekliyoz ogun esim hatta bunalim takildi uzuldu okadar da para verip aldik internetten gecen yil ve ondan onceki yillarda lale sumbul nergiz her renkten sirayla acardi bizim eve cicek gormeye gelirlerdi hep..hastalik boyutuna gectik o kadar yani diyom ya foto yuklenmiyo denedim yine olmadi her cicekten her renginden var diyebilirim cicek guzelde mustakil koca bahceli evin olacak nerdeeeTers lale hiç görmedimaydınlat beni foto isterim nasıl yapılıyo uğraş at hadi bekleyecem
Bukadar otlu vikvik yeter gayriAsmu teraryum ne biliyon mu annem sen
Ondan da yaptım ben
Ben sana öğretirim foto yüklemeyibeceremedikki toprakta sogani curumus aylarca cikacak diye bekliyoz ogun esim hatta bunalim takildi uzuldu okadar da para verip aldik internetten gecen yil ve ondan onceki yillarda lale sumbul nergiz her renkten sirayla acardi bizim eve cicek gormeye gelirlerdi hep..hastalik boyutuna gectik o kadar yani diyom ya foto yuklenmiyo denedim yine olmadi her cicekten her renginden var diyebilirim cicek guzelde mustakil koca bahceli evin olacak nerdeee
Sen kaşındınBukadar otlu vikvik yeter gayri![]()
Orası ne öyle ya cıvıl cıvıl, bayıldımmm o köşeye..Ben sana öğretirim foto yüklemeyi
Eşine şaştım erkekler pek çakozlamaz ilgilenmez yani böyle şeylerle
Benimki evet güzelmiş der ben büyütünce, fikrini teşrif ettin derim sağ ol
Eki Görüntüle 1823458
Eki Görüntüle 1823458 Benim yerim minnacık
Sen nerde yetiştiriyosun hepiciğini
Sağ olOrası ne öyle ya cıvıl cıvıl, bayıldımmm o köşeye..
negzel, ben de de var böyle arkadaş şundan ver, bundan ver diye diye en sonunda bütün çiçekleri kendisine verdim.Şuan mutlu mesut geçinip gidiyoruzSağ ol
Saksıları bi milyonculardan topladım
Çiçeklerin bazıları hediye bazılarını zorla hediye ettirdim![]()
Bana eşim aldınegzel, ben de de var böyle arkadaş şundan ver, bundan ver diye diye en sonunda bütün çiçekleri kendisine verdim.Şuan mutlu mesut geçinip gidiyoruz![]()
iki balkon ve bahcede 1.katta oturuyoruz.esime cicekle gelme artik kafana firlatcam diyodum milletin kocasi cicek almiyon der sen kafana firlatcam diyon derde bu sene biraz duruldu kiziyla ilgileniyor.durulmus halimizde gecen semt pazarindan 2 beyaz ve pembe kupeli bi sari mine cicegi birde kir papatyasi aldik
Suyunu unutsan bile trip atmıyo uzunca bi süre gidiyo maşallah yavrımaKalanşo candır ya, ne nazı var ne tribi, suyunu sevgisini ver tamam![]()