Vikviklemek Hakkında Herşey :)

Eltime okulun pedagogu bir tane kitap vermiş eğitici bu anlamda.
İnternette araştırın derim.
Aslında kaynak çok, yeter ki elimizde bulundurup doğru zamanda doğru yanıtları vererek yönlendirmek.
Basit - net cümleler, soru işaretleri yaratıp kafa karıştırmadan anlatmak en doğrusu.

doğru zaman olayı işte,
benimki şu an 32 aylık

Eltime verilen kitap bu sanırım, bana da göstermişti.
DSCF8733.JPG

doğru zaman olayı işte,
benimki şu an 32 aylık
Sorulara göre cevap vermek en doğru olanı bence. :KK39:
Benim ki 27 aylık, pipi demesini biliyor, babaannesi öğretmiş çok lazım ya... İlk onu öğrendi zaten.
ama arada göbek ile pipiyi karıştırıyor. Benim göbeğim büyüdüğü için arada karnıma dokunup "göbeeekk" diye haykırıyor.
Bazen de altını açınca pipisini tutup "göbek" diyor.

Daha tam algılamadı neyin ne olduğunu garibim... :-)

Bende aynı fikirdeyim de işte, oturda anlat anlatabilirsen.
Eşime göre "yerleşemedik biz" durumundayız.
Daha ne yerleşeceğiz, eşyalarımız tam, bir tane oda boş.
Ay bırak o da boş kalsın, ütü odası olsun çamaşır kurutma odası olsun.
Niye bu kadar rahatsız etti anlamadım zaten...
Benim hayalim o
Boş bir odan olacak çamaşırı orda halledeceksin etraf dağılmayacak, bir de dolap olacak ütületip asacaksın ahhh nerde
İstanbul'da küçüğünü bulduk büyüğü eksik sanki

kızlar şu doğum işined alternatiflerimi yazayım size, öyle kararsız kaldım, siz de bir el atıverin.

1- TR de doğum, annemlere taşınıcam 32. hafta bitince, ama kardeşim ve eşinin tayin durumları var, ev biraz cümbür cemaat modunda olacak, gerçi oğlumla ilgilenmeme çok gerek kalmıcak, o kalabalıkta aramaz bile beni.
eşim doğuma gelip 2 gün anca kalabilecek.
ben de kırkını uçurup gidicem kısmetse.

eşimin gel giti doğum masrafı derken 4 bini geçecek masraf olarak bakarsak.

2- Maltada doğum, eşim araştırıyor, ama sanırım tamamen ücretsiz olacak, tabi taksisi şusu busu sürekli git gelde biraz para tutar, onları eklemiyorum.
ama yalnız olacak, büyük oğlum olmasa korkmuyorum da, büyük olunca gözümde büyüyor açıkçası.
iyisi eşim yanımda olacak, iş saatlerini esnetebilecek falan.
Tabi ben gene 32. haftayı doldurup gidebiliyorum.

Maltanın sağlık sistemi İngiltereye benziyormuş, baya iyi diyorlar forumlarda.
Ben olsam 2 yi tercih ederim

Benim hayalim o
Boş bir odan olacak çamaşırı orda halledeceksin etraf dağılmayacak, bir de dolap olacak ütületip asacaksın ahhh nerde
İstanbul'da küçüğünü bulduk büyüğü eksik sanki

öyle olmuyor işte, büyük evde her yer dağılıyor, küçük evde mecburen topluyorsun :)
kurutma makinesi çok işime yaradı, en azından çıktığı gibi katlayıp kaldırırsam sorun kalmıyor. Aynı gün içinde çamaşır işi hallolabiliyor.

SouvveniR SouvveniR bi süre kayınvalide ve kayınpederin adını bile ağzına alma bence :D
Sen farkında değilsin ama geçmişte çok dolduğun için hep bi yeriyosun
Haklısın da
Ama işte eşine göre 'annemi sevmiyo, annem ne yapsa yaranamıyo' durumu oluşuyo kafasında
Bende dan dan söylerim de anlayacak adam lazım :D

Hem ne diyordun artık bi taşınsam kocamın da gönlünü alacam filan, eee taşındın keyfine bak
Eşine de annesini ziyaret etmesini söyle :D benimde oğlum var de annendir de ara de sor de
Taşındık diye az görüşme de :D puhaha

sebep de alalım :)
o kadar kararsızım ki.
Çünkü ben gudubetim
Fazla sayıda insan çekemem

Annem de kayınvalidem de burda benim ama ben onlara haber vermeden sadece eşimle doğuma gittim
Eşim arayacaktı dur dedim ben ameliyathaneye gireyim bi sonra ara garanti olsun :D

öyle olmuyor işte, büyük evde her yer dağılıyor, küçük evde mecburen topluyorsun :)
kurutma makinesi çok işime yaradı, en azından çıktığı gibi katlayıp kaldırırsam sorun kalmıyor. Aynı gün içinde çamaşır işi hallolabiliyor.
Ben çamaşır makinesine zor yer buldum :D ne kurutma makinesi
Bu sıcakta zaten 1 günde kuruyor da balkonlar cücük kadar, eskiden balkonlar teras gibiydi ey gidi orda yer içer uzanır keyif yapardın

kızlar
buna benzer ama 3 parmak dizaltı eteğin altına

ayakkabı ne önerirsiniz ?

dolgu hasır topuk mu?
yoksa önü açık kalın topuklu mu?

Eklentiler

• CCCCCC.webp
    CCCCCC.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 54
  • kalın topuk.webp
    kalın topuk.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 53
Çünkü ben gudubetim

Annem de kayınvalidem de burda benim ama ben onlara haber vermeden sadece eşimle doğuma gittim
Eşim arayacaktı dur dedim ben ameliyathaneye gireyim bi sonra ara garanti olsun :KK70:

büyük oğlum olmasa en güzeli, o zaman çok düşünmem,
kötü bir durum olsa da kendim kalırım hastanede yalnız, ama işte büyük oğlumun durumu ne olacak onu düşünüyorum.
nooption ın dediği gibi doğuma biri gelebilirse iyi olabilir.

Çünkü ben gudubetim

Eşim arayacaktı dur dedim ben ameliyathaneye gireyim bi sonra ara garanti olsun :KK70:
Bu doğumda bende öyle yapıcam, ameliyathaneye girdikten sonra arasın kimi arıyorsa.
:-)

Back
X