Violin35'in çeyizleri :))

violin35

inşallah bir gün
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
1.897
3.380
333
selam arkadaşlar. bunlar benim çeyizlerim özenerek alıyorum yavaş yavaş umarım beğenirsiniz

ikea amerikan servislerim

taç pike takımım

taç uyku setim

taç nevresim takımlarım

le pari nevresim takımı

güpürlü bornoz takımlarımız

tantitoni tencere setim ve tuzluk biberlik

ikeadan aldığım ıvır zıvırlar

bernardo kupa setim ve yağlık-sirkelik

limangodan alınan anyo paspas takımı

tupperwarelar

3. sayfa ve diğer sayfalara da ekledim. aldıkça ekleyeceğim bakalım. Umarım beğenirsiniz.

Son düzenleme:
Bence çok güzel başlangıç yapmışsın, başlayınca insan kendini tutamıyor. Birkaç ay sonra sen de inanamayacaksın :) İyi günlerde kullanmanı dilerim.

Bence çok güzel başlangıç yapmışsın, başlayınca insan kendini tutamıyor. Birkaç ay sonra sen de inanamayacaksın :) İyi günlerde kullanmanı dilerim.

çoookk teşekkür ederim canım biri beğenince çok mutlu oluyorum :) evet tutamıyorum kısa sürede bu kadar oldu gözüm sürekli çeyizlerde çok teşekkürler yorumun için

çok guzellermiş.. nevresim setlerini de çok begendim özellikle krem rengi olan uyku setindi sanırım onu hepsi çok guzel , zevkliymişsin güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah eşinle birlikte

çok guzellermiş.. nevresim setlerini de çok begendim özellikle krem rengi olan uyku setindi sanırım onu hepsi çok guzel , zevkliymişsin güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah eşinle birlikte
amin inşallah canım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz. Çok teşekkür ederim yorumun için.

çok çok güzel eşyaların canım kupa bardaklarına bayıldım mükemmel güle güle kullan

violin hepsini güle güle kullan insaAllah :) benimde kupa takimi almam gerekiyor ama nerelere bakabilirim bunun icin? Pasabahceye bakmistim sirf ama orda tek tek vardi ben takim halinde istiyorum.

violin hepsini güle güle kullan insaAllah :) benimde kupa takimi almam gerekiyor ama nerelere bakabilirim bunun icin? Pasabahceye bakmistim sirf ama orda tek tek vardi ben takim halinde istiyorum.

sağol canım... bernardoya bakabilirsin canım ordan aldım ben başka modellerde var... onun dışında belki porlandda da olabilir canım...

iyi günlerde kullan cicilerini

İkea'dan aldığın ıvır zıvırlar çok sevimli,kuşlu servislere de ayrıca bayıldım

İllett bir durum aynen başladın mı sonuuu gelmiyorrr... Onu alım bunu alımmm falannn.. Ahh bu çeyizz derdii.. Başlamak bir dert bitirmek ayrıı.. Amaaa çok zevkliii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…