evet canım aynen çok zevkli :) ama alınacak çok şey var daha....:18:İllett bir durum aynen başladın mı sonuuu gelmiyorrr... Onu alım bunu alımmm falannn.. Ahh bu çeyizz derdii.. Başlamak bir dert bitirmek ayrıı.. Amaaa çok zevkliii:)
en kısa zamanda alırsın umarım canım çok işe yarayacak gibişu tupperwera'lardan ben ne zaman alıcam yahu
güle güle güle kullannn hepsini :)
amin canım çok teşekkür ederimCanım güle güle kullan hepsini mutlu mesut sevdiceğinle inş.
teşekkür ederim canımcanım iyi günlerde kullan inş çok güzeller
gule gule kullan canım
Güle güle kullan cnm hepsini.. bernardo nun günlük yemek takımını ben de düşünüyorum çok şık..
teşekkür ederim arkadaşlar bende çok beğenerek aldım bakalım daha gelmediler heyecanla bekliyorum gelmelerini :)güle güle kullan canım hepsi çok zevklii
günlük yemek takımına ve tepsilerine bayıldımm
güle güle kullan cnm çok güzel seyler almıssın düdüklümüz ve cezvelerimiz aynııı
Tüm aldıklarını güzel günlerde ve mutlulukla kullan inşallah... İkea'dan alınacak listem kabarıyorBaharat takımımı bu tarz bir şey düşünüyorum ben de, Bernardo marka herhalde açıklamada yazdığına göre...
güle güle kullan canım,mutlu günlerde inşallah
teşekkür ederim canım ya kusura bakma yorumunu atlamışımgerçekten çok mantıklı alışverişler ve güzel çeyizlerrrr
takipteyiz güle güle kullannn
çok çok güzel eşyaların canım kupa bardaklarına bayıldım mükemmel güle güle kullan
teşekkür ederim canım ya kusura bakma yorumunu atlamışım
teşekkür ederim canım ya o ara nolduysa yorumunuzu atlamışım....kusura bakmayın lütfen.
önemli deil cnm, arada olabilio öle güle güle kullan tekrardan, kolay gelsn
Bernardodan son aldıkların da gerçekten çok hoşlar. Canım aldığın yapıştırmaz tencereler döküm alüminyum mu? Ne kadara ve nereden aldığını, kullanan birinin önerisiyle mi aldığını öğrenebilir miyim? İyi günlerde kullanman dileğiyle.
teşekkür ederim canımbenimde ikeadan alınacak şeylerim var bir sürü evet onlar bernardo ama ben yağlık sirkeliği aldım sadece tekli resim bulamadım onu buldum sadece ama bende öyle bişey almak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?