Ben aldım bileDöner standlı 6'lı, çelik baharatlık... Ben çok beğendim, epey kullanışlı olacak hem masa hem tezgah üzeri kullanımına uygun... Topiğimdeki ilk mesaja düzenleme yapıp resim eklemeyi becerebilirsem :26: yeni ekleleyeceklerimin arasından bakabilirsin, fikir olur.
tamam canım bakarım... çok yer kaplamıyodur değil mi...güle güle kullan canım
Güle güle kullan tatlım çeyizlerini çok hoşlar. İkea'dan aynı ürünleri almışız hemen hemen .
çok teşekkür ederim canım çok sağol :) inanın çok mutlu oluyorum sizler beğendikçe :)iyi günlerde kullan tatlım çok zevkli seçimler olmuş
amin canım inşallah hepimiz güzle günlerde kullanırız aldıklarımızı :) bizimde kantindeki abla kullanıyo ordan gördüm aldım bende.Canım ben bu çay makinesini kullanmıştım arkadaşımda çok güzel iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah
Bak işte almaya başlayınca devamı gelmiş ne güzell..Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım
beyaz eşyalarda alındığına göre düğün yakın galibahepsini güle güle kullanın
daha önce yazdım mı bilmiorum çeyizin çok güzzel iyi günlerde kullan
Çeyizinize bayıldım.Allah sevdiğinle güzel günlerde kullanmayı nasip etsinn :)
hepsi çok güzel. taç nevresim takımlarına ve ikeadan aldığın ıvır ve zıvırlara bayıldım. ikea hakkaten evimizin herşeyi yahuuu :) güzel günlerde kullanmanı dilerimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?