Herkese iyi akşamlar. Eşim bir gün çalışır bir gün izinlidir çalışmadığı zamanlar bazen dışarı çıkar. Bu aralar virüs nedeniyle mümkün olduğunca çalışmadığı günler dışarı çıkmasını istemiyorum malum hepimiz tedbiri elden bırakmamız gerekiyor ama anlata dilimde tüy bitti yokk anlamıyorr illa çıkacak ! Yok arkadaşı gelmiş oturacaklarmış yok akraba ziyaretine bilmem nereye. Çıldırıcam artık. Korkuyorum ya ben evden çıkmıyorum kendisi mevlüte, taziyeye gidiyor. Geçen gün görümcem çağırdı istemeye istemeye gittim kalabalık olacak ev çünkü. Çocuğu çok hastaydı boğazı ağrıyor öksürüyor ateşi var. Eşim gidiyor çocuğu öpüyor sarılıyor... çocuk geliyor bana sarılıyor.. herkes birbiriyle tokalaşıyor.. Bu kadar duyarsızlık karşısında bana afakanlar basıyor. Kayınvalideminde görümceminde misafirleri kalabalık olur o yüzden bir süre gitmek istemiyorum fakat eşime anlatamıyorum işin ciddiyetinin farkında değil zorla kolonya aldırdım adama. Haksız mıyım ? Sağlık bakanının, haber kanallarının bas bas evden çıkmayın diye uyarı yaptığı, üstünde titizlikle durduğu böyle bir zamanda eşimin bencilliği beni artık sinirlendirmeye başladı. Sizce ne yapıyım nasıl anlatıyım ? Sizin eşlerinizin konuya yaklaşımı nasıl ? merak ettim. Umarım önemsiyorlardır. Allah hepimizin yardımcısı olsun.