- Konu Sahibi yorgunummm
-
Geçen hafta kapadokyadaydım ve inanılmaz sayıda Çinli var acaba bulaşmış mıdır diye korkuyorum ben deÇin dişina Avrupa ve Amerika'ya da yayıldığını göre artık iş Çinlilerden cikti. Bizim ulkece önlem almamiz laİm çünkü kuluçka süresi 14 gün diyor
O sürede ateş çıkmıyor zaten. Yani termal kamera olayı hak getire.. bir süre giriş çıkış kapatilsa daha mantıklı ama onu da yapmazlar ekonomik sebeplerden
Özellikle İstanbul Kapadokya gibi turistik bölgeler daha risk altında
Bence de virüs ekonomik kaygılardan dolayı yayılıyor...Çin dişina Avrupa ve Amerika'ya da yayıldığını göre artık iş Çinlilerden cikti. Bizim ulkece önlem almamiz laİm çünkü kuluçka süresi 14 gün diyor
O sürede ateş çıkmıyor zaten. Yani termal kamera olayı hak getire.. bir süre giriş çıkış kapatilsa daha mantıklı ama onu da yapmazlar ekonomik sebeplerden
Özellikle İstanbul Kapadokya gibi turistik bölgeler daha risk altında
Olumsuza odaklanmayin. Allah korusun bulasmamistirGeçen hafta kapadokyadaydım ve inanılmaz sayıda Çinli var acaba bulaşmış mıdır diye korkuyorum ben de
Her haltı bilen Simpson çizgi filmi coronayi da bildi yıllar oncesinden. Korkutmak gibi olmasın ama çizgi filmde kargolardan yayılıyordu Google a simpsons coronavirus yazın çıkıyor YouTube da varBenim çalıştığım şirkete malesef virüsün olduğu üreticilerden hala kargo geliyo ve hiç bir önlem o konuda yok allah korusun o paketlerden birinde olsa ülkecek mahvoluruz . Aldığımız tek önlem maske ve eldiven iş yerinde böyle dolaşıyoruz , he paketlerde virüs olurmu olmazmı bilen biride bilgilendirsin allah aşkına diken üstündeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?