Virus mirus dinlemiyor tutturmus buluşalım diye

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
Arkadaslar selamlar
Ortak arkadaşlar vesilesiyle biriyle telefon uzerinden konusmaya başladık yaklaşık 2 haftasidir. Net bir sekilde disari çıkmayacağımi söylediğim halde seni gormek istiyorum bilmem ne diye tutturdu. Ben gorusmeyelim demiyorum ki evde kal diye herkes bas bas bağırıyor su ortalik bir durulsun dedim nasil hala dikkate almiyorsun dedim ise gidiyorsun ya diyor Direkt kesip atiyim mi tersliyim mi bu ısrar tavirlar sinirimi bozuyor

Son düzenleme:
Nerede görüşecekmiş sizinle? Açık cafe mi var?
Bu adam bu kafayla corona taşıyo olma ihtimali çok yüksek bi insan. Aman işe gidiyorum zaten diye kankileriyle de toplanır elaleme misafirliğe de gider.. bence de her şey geçtikten sonra görüşün.

yok hersey gectikten sonra da istemiyorum israr edilmesinden nefret ediyorum bastan da söylemiştim

Bu konular da moda oldu ne yapacagınız aslında çok belli yani
Basit görüşmek istemıyorsanız virüs olduğu için bunu diyeceksin basit

virüs rağmen görüşelim diyorsan lütfen sadece kendinizi hasta edecek şekilde görüşün insanlara falan bulaştırmayın
Kimse kusura bakmasın virüse rağmen böyle duruma talep oluyorsa ölmek istiyor ve zaten düşüncesiz gözüyle bakarım

ölmek isteyenler aralarında bulaştırsın

Sorun belli çözüm belli. Bu kafalar yayıyor işte heryere neyse bişey demicem

Net ve kararli bir sekilde

"Ben görüsmeyelim demiyorum, ama suan icinde bulundugumuz sartlarda disari cikmak istemiyorum." Diyin. Ne anlarsa anlasin. Uzatmasina izin vermeyin.

Ben olsam bu arada; kestirir atardim. Israrci insanlardan hic hazzetmem. Bugun buna israr eden, laftan anlamayan adamin yarin bir gun de istegi israri afrasi tafrasi bitmez. Ben cekemem. Ayrica duyarsiz, sorumsuz ve anlayissiz.

Cok sagolun yorumlariniz icin
Suanda zamanin cok uygun olmadığını soylemistim daha once.
Bugunde daha net bir ifadeyle surekli israrindan hoslanmadigimi bu kosullar bitene kadar disari cikmayacagimi surekli konusmamiza da ayrica gerek olmadığını soyledim. Görüldü ama cevap vermedi.

Son düzenleme:
Israrcı insanlar beni verem ediyor gerçekten cevap vermesin bir zahmet hiç yazmasın hatta sinir şey ben gerildim burda

Back
X