Canım benim de 5 cm kistim var yeni kullanmaya başladım.kistini küçültmesine sevindim umut oldu bana. :)
canım benim dr um sadece visanneyi verdi. Yasmin fln demedi hiç..visanneyi de günde iki kez değil sadece bi kez iç ama her gün aynı saatte iç dedi.ben daha yeni başladım adet olur muyum bilmiyorum.kilo ile ilgili bişey söylemedi.yemene dikkat edebilirsin sende ilacı bırakana kadar.abur cuburu ve beyaz ekmeği kes istersen.evli misin?hamilelik istiyor musun?
Canım sana dr visanne yi sabah akşam mı kullan dedi?
Canım çok teşekler ederim inşallah dediğin gibi hepimizin ki de geçer.senin neyin var?çok geçmiş olsun tatlım
Neden iki dedi acaba canım?kistin 7 cm diyemi ki?evet sabah akşam kullan dedi.normalde prospektüsünde günde bir yazıyor ama doktor iki dedi ban ve aynı saatte kullanmak gerekiyor.
Neden iki dedi acaba canım?kistin 7 cm diyemi ki?
Üzülme canım verirsin inşallah kafana takma. Çocuk olayınıda erteleme bence.bak ben şimdi o kadar çok istiyorum ki olmuyor.visanne kullanmak bile zaman kaybı geliyor.gebeliği hızlandırıcı tedavilere gitmiyorlar.şuan tek dertleri kist oldu ama kistle hamile kalan o kadar çok kişi duydum ki
Bendede endometriose vardi ameliyatla aldirdim daha sonra doktorm Visanneyi 4ay boynca kullan dedi! Hormon hapi, adet olmuyosun yani gebe de kalamazsin. 2 ay önce ilac tedavim bitti ama gebelik yok suan
Visanneyle 10kilo aldim
Kuzum ya rabbim kimseyi evlâtla imtahan etmesin.bir buçuk senedir istiyorum ama yokyüreğimde yanan ateşi bir ben bir de rabbim bilir. Ben de korundum bi süre korkuyorum hazır hissetmiyorum ailemden uzağım felan die.ama şimdi şunu anladım.ben hazır ım ama yavrum yok..çevremde birini hamile die duysam ağlayasım geliyor.ameliyat olmayı bende düşündüm ama dr hemen düşünme önce ilaçlı tedavilere bakalım dedi.çünkü ameliyat yumurta rezervini düşürüyormuş hepsi risk.şaşırdım napcamı?rabbim bi çıkış yolu göstersin die bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?