- 10 Temmuz 2012
- 635
- 571
- 303
sagolun visanne kullanmasam hergün oluyor cok berbat agrı cok buyumus canım normal boyle agrı olması :S kiminin hiç olmuyormuş valla onlar gibi olmak isterim inanınGe
çmiş olsun hergün mü ağrınız var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagolun visanne kullanmasam hergün oluyor cok berbat agrı cok buyumus canım normal boyle agrı olması :S kiminin hiç olmuyormuş valla onlar gibi olmak isterim inanınGe
çmiş olsun hergün mü ağrınız var
Size visanne iyi geliyor mu peki agrılar ne durumda suan ben yarın doktora gideceğim tekrar ılac degıstırıp visanne ye geceyi düşünüyorum endometrıosız hastalıgın da asıl bu ılac kullanılıyormus zaten birde bir tabaga 1 tatlı kasıgı zerdecal yarım tatlı kasıgı karabiber ve bir yemek kasıgı zeytınysgı koyup karıstırın bu karısımı sabah aksam ac karna için gercekten 3 gündür agrımı kesmıs durumda benim hafif sızı oluyo o kadar bunada sükür diyorum suan seneye deneye buluyorum bazı seylerı ınsallah sızede sifa olur mutlaka deneyin zaten zerdeçal cok yararlı bir bitki iltihap oldugu ıcın ıcerısı bu kadar agrı cekıyoruz bu bitki iltihapa ıyı geliyor agrı kesıcı görevi goruyor okadar agrı kesıcı ıctım banamısın demedı ama zerdecal cok sukur ıse yaradı bitkilerin gucu gercekten var sadece biz dogru ve bilinçli Bi sekılde kullanmayı ogrenebılrsek tabı zeten doktorlarda aynı seyi soyluyorlar zerdecal kıst ıcın etkin cozum sağlayabilir zerdecal endometrıosız cıkolata kıstı yazın nete okuyunmerhabalar bende ıkı defa amelıyat oldum ıkıncıde sol tüp şişti diye aldılar tüp bebek yaptık tutmadı 5 ay sona normal yolla hamile kaldım mucizeydı ama enfeksiyondan kalbi durdu bebeğimin :S şimdi visanne kullanıyorum kistler coştu yine kocaman oldu 3.ameliyatı olmak ıstemıyroum bu sekılde hamıle kalsamda cok agrım olur dıye dusunuyorum :S zaten agrıdan duramıyorum hap kullanmasam solda 6 cm sagda ıkı tane 5 er cm :S napcagımı sasırdım
ahh canım neler denedım ne kürler ne bıtkıler bırde senın dedıgını deneyeyım ınsallah ıyı gelır cok sagol senin cm kaç ki benim cok büyük işe yarar mı bilmiyorum bu arada her sabah ac karnıma ingiliz karbonatı içiyorum bır bardak suya katıp oda iyimiş nette gordum 4 gun oldu başlayalı bakalım belki yok olur gıder amelıyat olmam :SSize visanne iyi geliyor mu peki agrılar ne durumda suan ben yarın doktora gideceğim tekrar ılac degıstırıp visanne ye geceyi düşünüyorum endometrıosız hastalıgın da asıl bu ılac kullanılıyormus zaten birde bir tabaga 1 tatlı kasıgı zerdecal yarım tatlı kasıgı karabiber ve bir yemek kasıgı zeytınysgı koyup karıstırın bu karısımı sabah aksam ac karna için gercekten 3 gündür agrımı kesmıs durumda benim hafif sızı oluyo o kadar bunada sükür diyorum suan seneye deneye buluyorum bazı seylerı ınsallah sızede sifa olur mutlaka deneyin zaten zerdeçal cok yararlı bir bitki iltihap oldugu ıcın ıcerısı bu kadar agrı cekıyoruz bu bitki iltihapa ıyı geliyor agrı kesıcı görevi goruyor okadar agrı kesıcı ıctım banamısın demedı ama zerdecal cok sukur ıse yaradı bitkilerin gucu gercekten var sadece biz dogru ve bilinçli Bi sekılde kullanmayı ogrenebılrsek tabı zeten doktorlarda aynı seyi soyluyorlar zerdecal kıst ıcın etkin cozum sağlayabilir zerdecal endometrıosız cıkolata kıstı yazın nete okuyun
Bende kist yok canım 2 lezyon milimetrik sag overde 1 tane rahmin arka tarafında milimetrelık lezyon felaket agrı yapıyor buyuk ihtimal içte organları tutuyor yapısıklık var ondan bu derece agrı cekıyorum İngiliz karbonatını bende cok duydum daha denemedim sizin visanne ilacını kullandığınızdan berı agrılarınız ne durumda aceba agrılar gectımı benım suan oncelıgım bu lanet agrıyı kesmekahh canım neler denedım ne kürler ne bıtkıler bırde senın dedıgını deneyeyım ınsallah ıyı gelır cok sagol senin cm kaç ki benim cok büyük işe yarar mı bilmiyorum bu arada her sabah ac karnıma ingiliz karbonatı içiyorum bır bardak suya katıp oda iyimiş nette gordum 4 gun oldu başlayalı bakalım belki yok olur gıder amelıyat olmam :S
AGRI HAYATIMIZI MAHFETTI ZATEN CANIM BEN 1 BUCUK AYDIR VISANNE KULLANIYORUM COK ŞÜKÜR AGRIM YOK BENDE AGRIYI HEMEN KESİYORBende kist yok canım 2 lezyon milimetrik sag overde 1 tane rahmin arka tarafında milimetrelık lezyon felaket agrı yapıyor buyuk ihtimal içte organları tutuyor yapısıklık var ondan bu derece agrı cekıyorum İngiliz karbonatını bende cok duydum daha denemedim sizin visanne ilacını kullandığınızdan berı agrılarınız ne durumda aceba agrılar gectımı benım suan oncelıgım bu lanet agrıyı kesmek
Cok sukur yarın bende hastaneye gıdıp ilk is ilacımı degıstırcem yasmın kullanıyorum ben 4 uncu kutudayım ama zerre agrıyı kesmedı inatla da doktor degıstırmeyınce ilacı bende Baska bir doktor buldum ona gıdıcem artık herhangi buyuk bir yan etkisini gordunuz mu peki visanne nın baya agır bır ılacmıs ama mecburum kullanmaya ınsallah banada ıyı gelır amelıyat olmayı hıc ıstemiyorum cunku olsakta yenılıyo baskılamak ve agrı tedavısı gormek en mantıklısı bu zerdecalada devam etmeyi dusunuyorum agrı anlamında cok fayda gordum ve uzun kullanımda bir ıgne gıbı bu kıstlere zamanla ulasıp yok edıyor musAGRI HAYATIMIZI MAHFETTI ZATEN CANIM BEN 1 BUCUK AYDIR VISANNE KULLANIYORUM COK ŞÜKÜR AGRIM YOK BENDE AGRIYI HEMEN KESİYOR
BIZIM HASTALIGIMIZIN TEK İLACI VİSANNE CANIM VAZGEÇME ONDAN DOKTORUNU DEĞİŞTİR KESİNLİKLE AGRIYI KESİYOR BEN BUNUN SAYESINDE HAYATIMA DEVAM EDIYORUM BU ARADA HERKESTE YAN ETKISI FARLI CANIM BAZEN GÖĞÜSLERŞM ŞİŞİP AGRIYOR GECIYOR AMA ADET DONEMI OLMUYORUZ YA ONDAN ŞİŞYOR VÜCUT BIRAZ ÖDEM TOPLAR BOL BOL SU İÇERSİN BIRAZ SİNİRLİLİK HALİ OLUYOR DENGELEDİM ARTIK :)) YANİ ALLAH SABRINI VERİYOR VÜCUDUNU COK DINLEME SAVAŞ AÇICAZ BU HASTALIGA INAT GÜLMEYE DEVAM :)Cok sukur yarın bende hastaneye gıdıp ilk is ilacımı degıstırcem yasmın kullanıyorum ben 4 uncu kutudayım ama zerre agrıyı kesmedı inatla da doktor degıstırmeyınce ilacı bende Baska bir doktor buldum ona gıdıcem artık herhangi buyuk bir yan etkisini gordunuz mu peki visanne nın baya agır bır ılacmıs ama mecburum kullanmaya ınsallah banada ıyı gelır amelıyat olmayı hıc ıstemiyorum cunku olsakta yenılıyo baskılamak ve agrı tedavısı gormek en mantıklısı bu zerdecalada devam etmeyi dusunuyorum agrı anlamında cok fayda gordum ve uzun kullanımda bir ıgne gıbı bu kıstlere zamanla ulasıp yok edıyor mus
Cok guzel anlatmıssınız gercekten benım agrı olmasa hayatta takmam bu hastalıgı suan onemli olan agrının gecmesı ondan agrıya odaklıyım ve dedıgınız gıbı visanne yı mutlaka denemek ıstıyorum denemeden amelıyat masasına yatmak istemiyorum belki benımde agrılarım kesılır ve normal hayatıma devam edebilirim o dedıgın belirtiler yasmınde de oluyor bende alısıgım o yuzden sorun degıl inanınBIZIM HASTALIGIMIZIN TEK İLACI VİSANNE CANIM VAZGEÇME ONDAN DOKTORUNU DEĞİŞTİR KESİNLİKLE AGRIYI KESİYOR BEN BUNUN SAYESINDE HAYATIMA DEVAM EDIYORUM BU ARADA HERKESTE YAN ETKISI FARLI CANIM BAZEN GÖĞÜSLERŞM ŞİŞİP AGRIYOR GECIYOR AMA ADET DONEMI OLMUYORUZ YA ONDAN ŞİŞYOR VÜCUT BIRAZ ÖDEM TOPLAR BOL BOL SU İÇERSİN BIRAZ SİNİRLİLİK HALİ OLUYOR DENGELEDİM ARTIK :)) YANİ ALLAH SABRINI VERİYOR VÜCUDUNU COK DINLEME SAVAŞ AÇICAZ BU HASTALIGA INAT GÜLMEYE DEVAM :)
KESINLIKLE AGRILAIN GECICEK HAYATA DEVAM EDICEKSIN BEN O ILAC SAYESINDE MUTLUYUM GERCEKTEN NE AGRILAR CEKTIM ALLAHIM KİMSEYE YASATMASIN ÖLDÜM DİRİLDİM HASTANELER İNLEDİ BUNADA ŞÜKÜR DİYELİM ARTIK ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESINN KAC YASINDASIN EVLLİMİİSN PEK DETAYLI OKUYAMADIM YAZDIYSANDA BASKA YORUMLARDACok guzel anlatmıssınız gercekten benım agrı olmasa hayatta takmam bu hastalıgı suan onemli olan agrının gecmesı ondan agrıya odaklıyım ve dedıgınız gıbı visanne yı mutlaka denemek ıstıyorum denemeden amelıyat masasına yatmak istemiyorum belki benımde agrılarım kesılır ve normal hayatıma devam edebilirim o dedıgın belirtiler yasmınde de oluyor bende alısıgım o yuzden sorun degıl inanıno hale getiriyor bu hastalık ınsanı ınsallah savasacagız ve kazanacağız canım Rabbım hepimize sifa versin
![]()
Vallla içime buyuk bir umut doldu siz böyle soyleyınce Allahım nolur bende de ise yarasin ilac tarifi imkansız agrılar yasıyorum cunku bende her Allahın günü amelıyatta cozum degil zaten Bi tane miyom ameliyatı oldum tekrar amelıyat masasına yatmak istemiyorum hıc ki doktorlarda amelıyat etmek istemiyor daha yasın cok genc senın yumurta rezervin düser ilacla tedavı ol demıstı bana ben bekarım 29 yasındayım zaten bu hasralıkta ne kadar az amelıyat olursan o kadar iyiymıs her amelıyat emin ellerde yapılsa bile yumurta rezervini düşürüyormus zaten suan tek derdim agrı evli olmadığımdan cocuk gibi bir isteğim yok sadece bu agrıdan kurtulmak istiyorum bir an once artık geri kalanını da evlenince dusunurum diyorum napayımKESINLIKLE AGRILAIN GECICEK HAYATA DEVAM EDICEKSIN BEN O ILAC SAYESINDE MUTLUYUM GERCEKTEN NE AGRILAR CEKTIM ALLAHIM KİMSEYE YASATMASIN ÖLDÜM DİRİLDİM HASTANELER İNLEDİ BUNADA ŞÜKÜR DİYELİM ARTIK ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESINN KAC YASINDASIN EVLLİMİİSN PEK DETAYLI OKUYAMADIM YAZDIYSANDA BASKA YORUMLARDA
DUR SEN DUR DAHA ILACI KULLAN BAK OZAMAN DAHA COK SEVINCEKSIN :)) HABERLERINI BEKLIYORUZZZ BU ARADA ÖZEL İLAC 80 TL Mİ NE BEN BIKERE DEVLET HASTANESINDE BIR DOKTORDAN RAPOR CIKARTTIM BIR SENE BOYUNCA 20 TL DEN ALDIM ILACI ONUDA ARASTIRIN KIZLAR HERKES YAPMIYOR AMA SORMAKTA FAYDA VARVallla içime buyuk bir umut doldu siz böyle soyleyınce Allahım nolur bende de ise yarasin ilac tarifi imkansız agrılar yasıyorum cunku bende her Allahın günü amelıyatta cozum degil zaten Bi tane miyom ameliyatı oldum tekrar amelıyat masasına yatmak istemiyorum hıc ki doktorlarda amelıyat etmek istemiyor daha yasın cok genc senın yumurta rezervin düser ilacla tedavı ol demıstı bana ben bekarım 29 yasındayım zaten bu hasralıkta ne kadar az amelıyat olursan o kadar iyiymıs her amelıyat emin ellerde yapılsa bile yumurta rezervini düşürüyormus zaten suan tek derdim agrı evli olmadığımdan cocuk gibi bir isteğim yok sadece bu agrıdan kurtulmak istiyorum bir an once artık geri kalanını da evlenince dusunurum diyorum napayım![]()
KIZ EVLENME BOSVER :))) EVLENINCE HEMEN COCUK BEKLIYORLAR BENDE 29 YASINDAYIM 3 SENELIK EVLIYIM BIR GEBELIK KAYBIM VAR AMA HALA KARNIMA BAKIYORLAR KARSILASINCA VALLA YUVAM HUZURLU OLMASA SU SEBEPTEN AYRILIRDIM HERALDE İNSANLAR ÇOKK BENCİL COKKKVallla içime buyuk bir umut doldu siz böyle soyleyınce Allahım nolur bende de ise yarasin ilac tarifi imkansız agrılar yasıyorum cunku bende her Allahın günü amelıyatta cozum degil zaten Bi tane miyom ameliyatı oldum tekrar amelıyat masasına yatmak istemiyorum hıc ki doktorlarda amelıyat etmek istemiyor daha yasın cok genc senın yumurta rezervin düser ilacla tedavı ol demıstı bana ben bekarım 29 yasındayım zaten bu hasralıkta ne kadar az amelıyat olursan o kadar iyiymıs her amelıyat emin ellerde yapılsa bile yumurta rezervini düşürüyormus zaten suan tek derdim agrı evli olmadığımdan cocuk gibi bir isteğim yok sadece bu agrıdan kurtulmak istiyorum bir an once artık geri kalanını da evlenince dusunurum diyorum napayım![]()
Cok tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler içinKIZ EVLENME BOSVER :))) EVLENINCE HEMEN COCUK BEKLIYORLAR BENDE 29 YASINDAYIM 3 SENELIK EVLIYIM BIR GEBELIK KAYBIM VAR AMA HALA KARNIMA BAKIYORLAR KARSILASINCA VALLA YUVAM HUZURLU OLMASA SU SEBEPTEN AYRILIRDIM HERALDE İNSANLAR ÇOKK BENCİL COKKK
Ben kullandım. İki ay kadar kullanabildim, tansiyonumu yükselttiği için bırakmak zorunda kaldım ama o iki ayda 4.5cm çikolata kistimi yok etmişti. Karın içerisinde de yaygın endometriozis odaklarım var benim onlara faydası oldu mu bilmiyorum. Üzerinden bir buçuk iki ay geçince hamile kalmıştım ama kalbi atmadığı için kürtajla sonuçlandı. Henüz adet görmeye başlamadım, bir ağrım da yok o yüzden bıraktıktan sonrasına dair yorum yapamıyorum.Arkadas lar merhaba endometrıosız hastasıyım sag tarafımda mılımetrelık 2 lezyon ve rahım arkasında da 1 lezyonum var buyuk olmamasına ragmen cok siddetli agrı yapıyor 2 kutu yasmın kullandım suan ucuncu kutudayım ama malesef hala agrılarım devam edıyor doktorum 3 ay Ara vermeden kullanıcaksın dedı ama agrılarımı hafifletmıyor bu ılac benım ve ısrarla da Baska bir ılac vermiyor sızden ricam benım durumumda olup visanne yada farklı bir ılac kullanıp en azından agrılarından kurtulabilen var mı ve bu ilacı doktor yazmadan gidip eczaneden alıp kullanmaya baslasam bır sorun yasarmıyım bunu yapmayı gercekten istemiyorum ama Baska da care bulamıyorum gecmıyor her Allahın gunu bu agrıyı cekmekten bıktım lutfen yardımcı olun
tabıkıde canım kesın rapor al bende sımdı subatta tekrar doktora gıtcem su ingiliz karbonatını okumustum netten onu ıcıyorum sabah ac karnıma bakalım belkı yok olur lanet kist visannede kullanıyorum bakalım hayırlısı hezaman hakkımzıda bırdahamı gelcez dünyaya aman beee :)) hıcbırseyı takmaya gerek yok salalım gitsin su agrılardan sende kurtul dahada sallamayızCok tesekkur ederim verdiğiniz bilgiler içinaslına bakarsanız ben evlenmeyi dusunmuyorum suan Bi süre daha size kesinlikle katılıyorum nedense her evli olan cıft hemen cocuk yapmak zorunda diye bir algı var yada bu olmuyorsa bir eksiklik var gibi görülüyor yada insanlar sırf cocuk sahibi olmaz için evleniyor hepsi o kadar yanlıs ki Allah herseyın hayırlı olanını nasip etsin esinde cocugun da yoksa hıc olmasın cokta onrmlı degıl hayırsız olan evladın aynen ben 90 TL ye aldım gecen gittim eczaneye kendim kafama göre dayanılmaz agrım olunca o can havliyle ama cesaret edemedim ıcmeye doktora gıdecegım ıcın biraz daha sabır dedım kendımı engelledim raporla daha uygun fiyata geliyormuş dedıgınız gibi bir basayım rapor cıkartırım ikinci kutuya insallah cunku baya pahali ve bunu keyfe kullanmıyoruz tedavı amaclı kullanıyoruz
Her ceken tez zamanda kurtulsun insallah canim cok ama cok tesekkür ederim bende düsünüyorum karbonatı denemeyı belki bir fayda gösterır sizde insallah istiyorsanız tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz insalaahtabıkıde canım kesın rapor al bende sımdı subatta tekrar doktora gıtcem su ingiliz karbonatını okumustum netten onu ıcıyorum sabah ac karnıma bakalım belkı yok olur lanet kist visannede kullanıyorum bakalım hayırlısı hezaman hakkımzıda bırdahamı gelcez dünyaya aman beee :)) hıcbırseyı takmaya gerek yok salalım gitsin su agrılardan sende kurtul dahada sallamayız![]()
aminnn canım aminnn bunada şükür diyorum artıkk en büyük zenginlik sağlıkHer ceken tez zamanda kurtulsun insallah canim cok ama cok tesekkür ederim bende düsünüyorum karbonatı denemeyı belki bir fayda gösterır sizde insallah istiyorsanız tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz insalaahsaglık gibisi yok bu hayatta gercekten insan yasayınca cok daha iyi anlıyormuş Allah beterinden sakınsın canım
![]()
Ceken biliyor gercekten bu agrıyı sadece o yuzden yasayan bilir sadece bu agrıyı valla cok agrım oldugumdan ben kafama gore Aldım ilacı ama kullanmaya cesaret edemedim yarın doktora gidicem randevum var ılacı degıstırrıp visanne ye gecıcem ınsallah benımde agrılarım yok olur kurtulurum bu agrılardan bende kist yok lezyonlar var sag over de mılımetrelık 2 tane Bi tanede rahmin arka tarafını tutan lezyon ama felaket derecede agrı yapıyor sanırım karın ıcı yapısıklık ve organları tuttugundan olabılır amelıyat olmak istemiyorum cunku oda cozum degıl biliyorum en azından ılacla baskılamak derdındeyım suan evet yan etkilerinin fazla oldugunu bılıyorum umarım bende cok büyuk yan etkı göstermez de kullanabilirim suan tek umudum bu ilac inanınBen kullandım. İki ay kadar kullanabildim, tansiyonumu yükselttiği için bırakmak zorunda kaldım ama o iki ayda 4.5cm çikolata kistimi yok etmişti. Karın içerisinde de yaygın endometriozis odaklarım var benim onlara faydası oldu mu bilmiyorum. Üzerinden bir buçuk iki ay geçince hamile kalmıştım ama kalbi atmadığı için kürtajla sonuçlandı. Henüz adet görmeye başlamadım, bir ağrım da yok o yüzden bıraktıktan sonrasına dair yorum yapamıyorum.
Doktor kontrolünde kullanmak gerek diye düşünüyorum. İsterseniz başka doktora gidin, durumu anlatın, visanne deneyebilir miyiz deyin. Yıllarca çektim bilirim o ağrıların yaşattığı cehennemi. İnşallah kısa sürede kurtulursunuz ağrılardan.
İşte bende o lezyonlar neredeyse karnımın her tarafını sarmış durumdaydı en son. O yüzden diyorum ya cehennem diye. İnşallah ilaç işe yarar sizde de.Ceken biliyor gercekten bu agrıyı sadece o yuzden yasayan bilir sadece bu agrıyı valla cok agrım oldugumdan ben kafama gore Aldım ilacı ama kullanmaya cesaret edemedim yarın doktora gidicem randevum var ılacı degıstırrıp visanne ye gecıcem ınsallah benımde agrılarım yok olur kurtulurum bu agrılardan bende kist yok lezyonlar var sag over de mılımetrelık 2 tane Bi tanede rahmin arka tarafını tutan lezyon ama felaket derecede agrı yapıyor sanırım karın ıcı yapısıklık ve organları tuttugundan olabılır amelıyat olmak istemiyorum cunku oda cozum degıl biliyorum en azından ılacla baskılamak derdındeyım suan evet yan etkilerinin fazla oldugunu bılıyorum umarım bende cok büyuk yan etkı göstermez de kullanabilirim suan tek umudum bu ilac inanın![]()
Bana da doktorlar ameliyatla temizleriz ama çok yaygın olduğu için hepsi temizlenmez, iğne ucu kadar bile kalsa yayılmaya devam eder. Evlenince çocuk düşünürsen bakılır duruma göre ameliyat sonrası tüp bebek yapılır demişlerdi. Evlendikten sonra ameliyat olmaya yanaşmadım zaten temizlenemeyecek tamamı diye.Ceken biliyor gercekten bu agrıyı sadece o yuzden yasayan bilir sadece bu agrıyı valla cok agrım oldugumdan ben kafama gore Aldım ilacı ama kullanmaya cesaret edemedim yarın doktora gidicem randevum var ılacı degıstırrıp visanne ye gecıcem ınsallah benımde agrılarım yok olur kurtulurum bu agrılardan bende kist yok lezyonlar var sag over de mılımetrelık 2 tane Bi tanede rahmin arka tarafını tutan lezyon ama felaket derecede agrı yapıyor sanırım karın ıcı yapısıklık ve organları tuttugundan olabılır amelıyat olmak istemiyorum cunku oda cozum degıl biliyorum en azından ılacla baskılamak derdındeyım suan evet yan etkilerinin fazla oldugunu bılıyorum umarım bende cok büyuk yan etkı göstermez de kullanabilirim suan tek umudum bu ilac inanın![]()