- 21 Ocak 2020
- 495
- 433
- 103
- 32
- Konu Sahibi handemiray
-
Vize verirken seyahat tarihi her zaman dikkate alınır. Başvuru ve gideceğiniz tarih arasında kaç iş günü var?merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir, ben biraz paniğim..Maalesef ani bir yurtdışı seyahatim çıktı ay sonunda bir schengen ülkesine. belgelerim hazır fakat en erken başvuru randevusunu haftaya verdiler. Bu konularda çok bilgisizim. Sizlere sorum başvurursam ve seyahat tarihine yetişmezse ne olur en kötü, bilet yanması dışında? Ya da seyahat tarihi çok erken diye red gelir mi? Red gelirse gelecekteki başvurularım için kötü bir intibaa bırakır mı bu red? yani gelecekteki başvurularımı riske atarsa hiç bulaşmayayım ozaman( Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Seyahat tarihleri ile ilgili olmasa bile bu aralar çok red duyuyorum umarım sorun yaşamazsınızmerhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir, ben biraz paniğim..Maalesef ani bir yurtdışı seyahatim çıktı ay sonunda bir schengen ülkesine. belgelerim hazır fakat en erken başvuru randevusunu haftaya verdiler. Bu konularda çok bilgisizim. Sizlere sorum başvurursam ve seyahat tarihine yetişmezse ne olur en kötü, bilet yanması dışında? Ya da seyahat tarihi çok erken diye red gelir mi? Red gelirse gelecekteki başvurularım için kötü bir intibaa bırakır mı bu red? yani gelecekteki başvurularımı riske atarsa hiç bulaşmayayım ozaman( Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
10 iş günü var arada. Ülke de Litvanya yani öyle İspanya falan değil. Bu seyahat tarihinin çok yakın olması red sebebi olur mu peki? yani internette bulamıyorum bu sorularımın cevabını da ilginç..Vize verirken seyahat tarihi her zaman dikkate alınır. Başvuru ve gideceğiniz tarih arasında kaç iş günü var?
Bir de hangi ülkeden başvuruyorsunuz? Her Schengen ülkesi aynı şekilde değerlendirmiyor.
Ben daha önce 5 kez Schengen vizesi aldım, şu an uzun dönem verdiler sağolsunlar :)) 1 kez İngiltere'den red aldım, hiçbir sıkıntı olmadı.
evet malesef öyle, randevu da haftayaAy sonu derken, Ekim sonu mu?
of of durduk yere red yemek istemiyorum ileriki başvurularımı etkilerse gerçekten hiç bulaşmak istemiyorum. keşke kesin olarak bunu öğrenmenin bir yolu olsa.. yeni pasaport meselesi ben de düşündüm 10 yıl önce olsaydı belki içim rahat olurdu, ama artık herşey dijitalden kesin görünür yani redlerEğer ekim sonuna biletiniz varsa vizenin yetişmesi çok zor. Red yerseniz kötü bir intiba tabi ama en fazla bi sonraki başvuruyu yeni pasaportla yaparsınız.
teşekkür ederim deneyeyim o zaman benim tek derdim red olmasının ilerisini etkilemesiydi, onun dışında zaten ölüp de bitmiyorum yani olmazsa da olmaz ne yapayım.Litvanya kolay vize verenler kategorisinde. 10 iş günü yeterli olabilir bence deneyin. Red olmasının bir zararı olmaz.
Yoo etkilemez. Arkadaşım red yemişti sonra yeni pasaportla tekrar başvurdu onaylandı o açıdan sıkıntı olmuyor.of of durduk yere red yemek istemiyorum ileriki başvurularımı etkilerse gerçekten hiç bulaşmak istemiyorum. keşke kesin olarak bunu öğrenmenin bir yolu olsa.. yeni pasaport meselesi ben de düşündüm 10 yıl önce olsaydı belki içim rahat olurdu, ama artık herşey dijitalden kesin görünür yani redler
Ben İngiltere'den red almıştım sonrasında kaç kez vize aldım bir sorun olmadı. Tabi ki red sebebi önemli, yalan-yanlış evrak gibi konularda sorun olabilir belki ama süre yetmemesi eksik evrak vb sorun olmuyor.teşekkür ederim deneyeyim o zaman benim tek derdim red olmasının ilerisini etkilemesiydi, onun dışında zaten ölüp de bitmiyorum yani olmazsa da olmaz ne yapayım.
hayır normal pasaport, vize almam gerekiyor:/yeşil pasaport dediğinze göre memur musunuz? iş için mi gidiyorsunuz?
hizmet pasaportu alarak gitmeyi deneyin?
hadi inşallah, çok teşekkür ederimYoo etkilemez. Arkadaşım red yemişti sonra yeni pasaportla tekrar başvurdu onaylandı o açıdan sıkıntı olmuyor.
anladıım..çok teşekkür ederim, sağolunBen İngiltere'den red almıştım sonrasında kaç kez vize aldım bir sorun olmadı. Tabi ki red sebebi önemli, yalan-yanlış evrak gibi konularda sorun olabilir belki ama süre yetmemesi eksik evrak vb sorun olmuyor.
normal pasaportunuz ir kenarda durabilirhayır normal pasaport, vize almam gerekiyor:/
yok turistik ama bunu bilmiyordum aklımda bulunsun teşekkür ederimnormal pasaportunuz ir kenarda durabilir
eğer görevli gidiyorsanız siz ekstradan hizmet pasaportu çıkartabilirsiniz 225 TL ücreti var 1 günde çıkıyor.
turistik tamamen benim maalesef, en kötü merkezde söylerler umarım yetişmez diyeYani mevcut durumda yetişmesi çok olası gözükmüyor. VIP başvuru filan varsa onu değerlendirebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?