vize belası

Afgan göçlerinden dolayı Litvanya bu sıralar vize konusunda sıkıntılı çok ince eleyip sık dokuyorlar. Ancak yine de belli olmaz belki sizinkisi problemsiz hallolur. İyi düşünelim.

Konsolosluklardaki suanki yogunlugu bilmemekle beraber 15 gunu kafadan cikarin cevap icin. Red gelmesinin pekde bi onemi yok bidaha basvurursunuz ama siz ilk defa mi basvuruyorsunuz?

Benin ilk vizem red ikinci vizem 1 senelik pat diye cikti valla. Redin cok onemli oldugunu sanmiyorum

Yoo etkilemez. Arkadaşım red yemişti sonra yeni pasaportla tekrar başvurdu onaylandı o açıdan sıkıntı olmuyor.
Yeni pasaport olması demek eski bilgiler görünmüyor demek değil. Arkadaşınız yeni başvuruda yeni veya ek evraklar vermiştir. Red verdiler dur yeni baştan pasaport çıkartayım demenin geçerliliği yok. 2 kez red alan birisi tekrar başvuru yapar ve vize onaylanabilir ama durumunda değişiklik olmuştur.

evet ilk defa başvuruyorum, deneyeyim bakalım. çok teşekkür ederim benim tek çekincem buydu zaten
Süre yetişmiyor diye red sebebi olmaz. Vize çıkar ama siz tarihi kaçırdığınız için gidemezsiniz ya da ne güzel vize var hadi 3-4 günlük Litvanya yapalım diyebilirsiniz. Genelde mail atıp bilgilendirirler, veya sistemden takip edersiniz hangi aşamada vize işlemi diye. Tarihlerim yetişmezse red verirler diye endişelenmeyin, sadece tarih yetişmez.

Evet haklısınız ama memurun insiyatifi de önemli burda ki bu aralar schengen vizesi almak baya sıkıntılı malesef.
Umarım konu sahibi sorunsuz halleder.

aaa süpermiş o halde çok teşekkür ederiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…