- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Kızlar merhaba.
Eşimin en kısa surede almanyaya gitmesi gerekiyor. İş meselesi.
Hic yurtdışına çıkmadı. Şartı vs nedir?
Sigortalı bi işi yok, kendi üstüne değil mal mülk banka hesabı bile yok. Bildiğiniz hayalet gibi.
Bunlar etkileyen şeyler mi?
Yoksa elini kolunu sallayıp alabilir mi vize pasaport? Sanmıyorum da işte olurunu da bilemedim.
Eğer uzun süredir aynı işterinde çalışıyorsa yada kurumsal bi firmada çalışıyorsa hiç sıkıntı çıkmaz.
Sizin gitmenizle onunki bağlantılı değil hem maaş bordrosu istiyorlar hem de kendine ait banka hesabında para olması gerekiyor ben tam bilmiyorum ama böyle ve didik didik de soruyorlar her şeyi kesin döneceğine dair bilgi almak istiyorlar yaniYok işçi olarak falan gitmeyecek. Burada kendi işi var zaten.
Aslında günübirlik gitmesi gerekiyor sadece.
Orada müşterisi var onunla görüşme yapması gerekiyor. Davet mektubu bu durumda işe yarar mı bilemedim.
Banka hesapları vs hepsi bende. Benim de gitmem + sağlar mı? Yani da durumu etkili mi?
Belki siz sponsor olursunuz. Çok zor bu vize işleri Allah yardımcınız olsun uğraştırıyorlar insanları böyle.Yok işçi olarak falan gitmeyecek. Burada kendi işi var zaten.
Aslında günübirlik gitmesi gerekiyor sadece.
Orada müşterisi var onunla görüşme yapması gerekiyor. Davet mektubu bu durumda işe yarar mı bilemedim.
Banka hesapları vs hepsi bende. Benim de gitmem + sağlar mı? Yani eş durumu etkili mi?
Bekleyin vize kalkacak canım zaten
Belki siz sponsor olursunuz. Çok zor bu vize işleri Allah yardımcınız olsun uğraştırıyorlar insanları böyle.
Allem eder kullem eder gene kaldırmazlar bir şekilde.Bekleyin vize kalkacak canım zaten
pasaportu eger ki mahkeme tarafindan verilmis bir yurt disi cikis yasagi yok ise bir haftada alir, elini kolunu sallayarak.Kızlar merhaba.
Eşimin en kısa surede almanyaya gitmesi gerekiyor. İş meselesi.
Hic yurtdışına çıkmadı. Şartı vs nedir?
Sigortalı bi işi yok, kendi üstüne değil mal mülk banka hesabı bile yok. Bildiğiniz hayalet gibi.
Bunlar etkileyen şeyler mi?
Yoksa elini kolunu sallayıp alabilir mi vize pasaport? Sanmıyorum da işte olurunu da bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?