Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Japonya ve endonezyanin ucak biletleri vize masrafindan fazlaya mal olmaz mi?Eşimle kısa bir seyahat için plan yapıyoruz ve vizesiz gezilebilecek ülkeler arasında bir seçim yapmak istiyoruz. Aklımızda Bosna Hersek, Japonya ve Endonezya var ama son ikisi için uçuş saatinin uzunluğu sebebiyle kararsızım. Tecrübesi ve tavsiyesi olanları beklerim :)
Evet normalde öyle ancak uçak bileti konusunda avantajımız var iş sebebiyle o yüzden bu problem değil şuan bizim içinJaponya ve endonezyanin ucak biletleri vize masrafindan fazlaya mal olmaz mi?
o zaman bosnaya her zaman gidilir. Uçak bileti avantajı barken ben öncelikle japonyayı görmek isterim. Çok farklı bir kültür. Keşfetmek güzel olurdu.Japonya ve endonezyanin ucak biletleri vize masrafindan fazlaya mal olmaz mi?
Ne güzel.ben de Tiflis yakınlarındayım.nereleri gezdiniz?memnun kaldınız mı?Tiflisi öneririm geçen ay gittik bir kaç gün hem kafa dinlemelik hem de cok eğlendik
Tiflis’te her yeri gezdik zaten küçük bir yer yemekleri de cok güzeldiNe güzel.ben de Tiflis yakınlarındayım.nereleri gezdiniz?memnun kaldınız mı?
Bir daha giderseniz size tavsiyem Tiflis'le sınırlı kalmasın.Gürcistan'ın gezilecek başka güzel yerleri var.özellikle doğası çok güzel.mesela mskheta,kakheti,signaği,uplisçikhe.Tiflis’te her yeri gezdik zaten küçük bir yer yemekleri de cok güzelditekrar gitmek istiyoruz
Bosna Hersek i Mostar köprüsünü merak ediyorum.Srebrenitsa Saraybosna Ata topraklarımız.Eşimle kısa bir seyahat için plan yapıyoruz ve vizesiz gezilebilecek ülkeler arasında bir seçim yapmak istiyoruz. Aklımızda Bosna Hersek, Japonya ve Endonezya var ama son ikisi için uçuş saatinin uzunluğu sebebiyle kararsızım. Tecrübesi ve tavsiyesi olanları beklerim :)