aybeniz15 Cahilsen öl lütfen!!! Kayıtlı Üye 14 Haziran 2014 2.080 2.023 158 23 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aybeniz15 #21 papapesim .!.: bence de öyle çok güzel olur... Genişletmek için tıkla... ben de dun oyle dusundum sonra da dedim acaba fonlar da mi turkuvaz desenli olsa kirlentler gibi ?
papapesim .!.: bence de öyle çok güzel olur... Genişletmek için tıkla... ben de dun oyle dusundum sonra da dedim acaba fonlar da mi turkuvaz desenli olsa kirlentler gibi ?
Aubina ŞiVeSi SeNsİn AşKıN Kayıtlı Üye 21 Ocak 2015 920 428 73 12 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi aybeniz15 #22 yaren2007 .!.: Benimde ayni tonlarda fonlar kahverengi tulum katlamali sutlu kahverhafif kahve cizgileri var ama odam cok gubes aliyor ondankoyu kullanabikdim Genişletmek için tıkla... canım ya ben aldığım ürünleri hiç değiştirmeyi düşünmüyorum orijinal haliyle kalsın istiyorum bence sende bozma orjınalini eger renkli seviyorsan farklı modellere yönelebilirsin :))yinede son karar senin tatlım:))
yaren2007 .!.: Benimde ayni tonlarda fonlar kahverengi tulum katlamali sutlu kahverhafif kahve cizgileri var ama odam cok gubes aliyor ondankoyu kullanabikdim Genişletmek için tıkla... canım ya ben aldığım ürünleri hiç değiştirmeyi düşünmüyorum orijinal haliyle kalsın istiyorum bence sende bozma orjınalini eger renkli seviyorsan farklı modellere yönelebilirsin :))yinede son karar senin tatlım:))
Aubina ŞiVeSi SeNsİn AşKıN Kayıtlı Üye 21 Ocak 2015 920 428 73 12 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi aybeniz15 #23 biraz eskiymiş konu sanırım yeni farkettim:))) umarım gönlünüzce olmuştur:))iyi günlerde kullanın:)))
biraz eskiymiş konu sanırım yeni farkettim:))) umarım gönlünüzce olmuştur:))iyi günlerde kullanın:)))