- Konu Sahibi berfinbilgen
-
Hayir vob ekrani farkli ekrandan takip ediliyor arastir yatirim sayfani mutlaka vardir.imkb ekranını bankaların yatırım sayflarından izleyebiliyorum.seansı.normal seansı mı izle dedin sen?bu vob un bir ekranı yok yani.doğru mu?
Nerde hareket orda bereketseçimin yaklaşması ve baharın gelmesiyle haraketli günler başlasın.....
Nerde hareket orda bereket
Yaz ayları Vob'un coştuğu zamanlardır,bu yıllardır böyledir,umarım bu yazda öyle olur
ya arkadaşlar bu vob da
örneğin 10.000 tl para yatırıp kontrat aldın
zarar ettin 2000 tl kaldı toplam teminat pozisyonu kapatmak için 8000 tl mi yatrmak gerekiyor
veya şöyle bir örnek vereyim
yine 10000 tl yatrdım 1 gün kâr ettm 15000 tl oldu ertesi gün zarar ettim 3000 tl teminat 12000 tl kaldı pozisyonu kapatmak içn birgün önceki teminatamı tamamlamam gerekiyor yani 15000e mi tamamlayacağım satmak için ya da kaç tl ile giriş yaptıysam o mu sınır oluyor
ya arkadaşlar bu vob da
örneğin 10.000 tl para yatırıp kontrat aldın
zarar ettin 2000 tl kaldı toplam teminat pozisyonu kapatmak için 8000 tl mi yatrmak gerekiyor
veya şöyle bir örnek vereyim
yine 10000 tl yatrdım 1 gün kâr ettm 15000 tl oldu ertesi gün zarar ettim 3000 tl teminat 12000 tl kaldı pozisyonu kapatmak içn birgün önceki teminatamı tamamlamam gerekiyor yani 15000e mi tamamlayacağım satmak için ya da kaç tl ile giriş yaptıysam o mu sınır oluyor
nerde hesap actınız aracı kurumlar yardımcı oluyormu?
Merhabalar, öncelikle şunu belirteyim vob inanılmaz paralar kazanabileceğiniz bir yer fakat düzgün ve disiplinli olursanız :) evet yaz aylarıda geliyor zaten hadi bakalım .. yeni başlamak isteyen ark.larada tavsiyem mutlaka ve mutlaka bir sistem edinin ve sistem ile oynayın. Sistemsiz oynarsanız kısa sürede iflas bayrağını çekersiniz. İyi kötü , ucuz pahalı bir sisteminiz olsun ve uyum gösterin sizde göreceksiniz böyle kolay bi para kazanma şekli yok :) merak edip soru sormak yada bilgi almak isteyenlere 5 senelik tecrubem dogrultusunda yardımcı olabilirim ...:82:
bu hisse bazındada vobdada gerekli sistem olmadımı her kosulda kayıpla burun burun gelebılme olasılığı çok fazla bu vobda daha fazla mutlaka stoplos olmalı, ama insanlara böyle büyük kazanç sağlanabilecek cazip bir yatırım aracı olarak göstermek yanlış heleki hiç bilgisi olmayan biri için çok tehlikeli, vob oynamayı düşünen arkadaşlar önce olayı iyi kavraması gerekir ve ondan sonra tamam oldum dedikten sonra girmesi gereken bir yatırım aracı olarak düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?