Benim gıdım değil de kat çizgim varöyle ya da böyle bir şekilde çene ortaya çıkıyorsa, benim açımdan kötü .
Çünkü küçük bir çenem olduğunu düşünmüyorum :/
Ben bu kat çizgisinden kurtalamayacağım gibi
Maritsa;
Boyun çizgileri için Nefertiti liftingi öneririm, ben yaptırdım, tek seansta çizgiler %70 azaldı.
Giderek daha iyi olacağını düşünüyorum.
Maritsa;
Boyun çizgileri için Nefertiti liftingi öneririm, ben yaptırdım, tek seansta çizgiler %70 azaldı.
Giderek daha iyi olacağını düşünüyorum.
Uzun zamandan beri giremedim kusura bakmayin. Bu Vshape ile 3 senas gittim ve 4 seansa gitmeme gerek duymadim, sarkik gidim eridi ve cenem uzadi, yani onceden hafiif oval olan cene yapip sivrildi ve bununkarsiliginda seans icin 500tl odedim ve kurusuna kadar helal olsun diyorum.
Peki nerde yaptırdın ki Esra? Klinik veya doktor ismini paylaşırsan çok mutlu olacağız gerçekten?
Yarın arayıp sorayım kuzenime. Napmış memnun mu diye? Ben de bildiğim kadarını elimden gelene kadar paylaşırım sizinle.
Kızlar sabahın köründe dayanamadım aradım kuzenimi. O bitirmiş seansı. Çook memnun kalmış. Onun gıdık problemiyle kırışıklık sorunu vardı. Ben ikna oldum valla. Denemeye değer. Kadıköyde Bülent Şahap adlı kliniğe gitmiş hatta. Dayanamadım ben de randevu aldım:)) Heyecanladım:)) Doğal olması en cazip olan kısmı zaten.
Memnun kalan arkadaslardan rica etsem öncesi ve sonrası resimlerini koyabilirlermi. Bende bir sorun olduğunu sanmıyorum ve 5 seansa rağmen hiç bir değişim olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?