vücudum çok çirkin

ne kilo ne aşırı zayıflık,10 derece skolyozum,çarpık ve aşırı ince bacaklarım,doğum göbeğim,skolyozdan ötürü öne doğru çıkık göğüs kafesim ve bunlara rağmen beni seven bir eşim,3 yaşında da bir kızım var...dış görünüş bir yere kadar çünkü

Canım spor yapmanı öneririm bol bol. Öyle başlayıp yarım bırakma.
Brazillian Butt yazarsan internet sayfasına malum arama motoruna :) Oradan bir çok videoya ulaşabilirsin.
Selülitlerinden kurtulman icin ilk çözüm bu. Ben kararlı olamam dersen,Belediyelerin ücretsiz spor salonları var oraya basla derim ben.
Çatlaklar icin yağlar var,ne maske tarifleri ne çözümler var internette bunları düzenli olarak uygula mutlaka.
Bacaklarının pürüzsüz olması için,öncelikle epilasyon,ağda artık ne kullanıyorsan,en güvenilir ve cildine en az zararlı olan yöntemi seç,tüylerin icin.
Düzenli olarak bebek yağı sür. Sabah aksam. Mümkünse şöyle büyük şişe,uygun fiyatlı vücut kremleri oluyor. Oriflame,Avon gibi kataloglarda. Al onlardan. Sür bol bol aklına geldikçe bak nasıl yumuşuyor :)

Bol bol spor, ve yağdan uzak duracaksın undan börekten çörekten bunun başka yolu yok.
Masaj yap bacaklarına soğuk ve sıcak su masajları,yani duşa gir sıcak su ile yıka ardından soğuk suya geç soğuk suyla yıka,bu kan dolaşımını hızlandırır

Ama dediğim gibi yemek yemene çok dikkat edeceksin günde yarım saat yürü hiç bir şey yapamıyorsan.

Herkesin kusurları vardır kendine çirkin dersen baştan kaybedersin önce kendini sev tabi ki.Bak mesela kendimden örnek vereyim bacaklarım incedir öyle selülitim felan yok ama gel gör ki belim kalın.E öyle durarak da inceltemem inanmazsın 75 cm idi bildiğin kütük yani,ekmeği kestim cips kola yok şeker yok hergun yürüyüş ve spor yaptım bu iki ay sürdü şuan 66 cm belim hala kalın.Ama sporu bıraktım öyle kaldı.Çabalarsan olmayacak yok.

Kimse dört dörtlük değil, yorumlardan da okuduğunuz üzere herkesin farklı bir sıkıntısı var güzellikle ilgili.Biri saçını beğenmiyordur diğeri cildini öbürü göbeğini diye uzar gider bu.
Önemli olan sana verilen kolun bacağın kalbin yüzün gözün her uzvunun ayrı ayrı kıymet taşıdığını bilmen.
Allah korusun herhangi bir hastalığın olsa ne yapardın?Şuram buram güzel değil diye dert edebilir miydin?
Bence sağlıklı olmak Rabbimin verdiği en büyük lütuf.(sağlığını yitiren insanlar için de imtihan)
O sebepten hiiiç dert etme çirkin bulduğun vücudunu ve kıymetini bil.
Öyle çok güzellik meraklısı olup bakmayacak erkekle de senin işin olmasın zaten.
O adam yarın senden güzelini bulunca, aldatmak için bir dakika düşünmez.

Canım vücudumuzla barışık olmalıyız değil mi ama...
Benim de kalça, basen problemim var ama senin kadar problem etmiyorum.
Sen kendini beğenmezsen, özgüvensizliğin çevreye yansır; bu da pek iyi bir durum değil.
Egzersizlerle sıkı bir görünüme kavuşabilirsin, bu kadar dert etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…