Canim benim zayifim,
ve zayif olmama ragmen ergenlikte vucudumda catlaklar olustu.
Son 1 aydir dermaroller kullaniyorum.
Inanilmaz faydasini gordum, siddetle sanada tavsiye ederim.
Canin belki biraz yanar ama inan deger.
Benim kullandigim ignenin buyuklugu 0.5 mm
Firsatim olsa 1.5 mm lik alicam o zaman galiba tamamen gecer bir sure sonra.
kızlar.27 yaşındayım.yüzüm fena değil.güzel sayılırım.ama vücudum iğrenç.bacaklarım kalın, kalçam geniş.tam bir armut görünümündeyim.bacaklarımda çatlak, selülit ne ararsan var.ve pürüzsüz değil.diyet ve spor yapmaya çalıştım kendimce ama bi ilerleme sağlayamadım.evlenmek istiyorum ama bu yüzden korkuyorum evlilikten.eşimin vücudumu beğenmemesinden.napcam bennn
her insanın kusuru var.kadı kızında bile:)seni beğenen her halinle beğensin beğenmezse sende onu beğenme:)hiiiiiççççç canını sıkma benimde boyum 1.48:)sevgilim de 1.80:)ben 2 yaş büyüğüm ama herkes beni onun kardeşi sanıyor:) ama aramızda hiç sorun yok sevgi olunca bu gibi şeyler inan önemsiz:)
ya canım dert ettiğin şeye bak. ben de evlendiğimde 52 kilo 1.67, gayet düzgün fiziği olan biriydim. bi evlendim. 10 ay içinde 12 kilo aldım, selülitlerde cabası. bi de şimdi hamileyim. bi düşün ne hale gelicem.
ama diyeceğim o ki doğru kişiyi bulursan emin ol bunlardan hiç birisi önemli olmaz eşinin gözünde. sonuçta biz hep böyle genç kalmıycaz ya. elbet bi gün yaşlancaz. o zaman 50 yaşından sonra ki tüm kadınları terk etsin kocaları, olur mu öyle şey.
canım bende 1.68 60 kiloyum ve evliyim ,23 yaşına geldim ve 19 yaşında evlenmiştim,,şöyle bişey bende evlilikten çekinirdim göğüslerim küçük diye,74 beden sütyen takıyodum,,62 kiloydum bide kilolu değildim ama basenlerim azda olsa vardı ve göbeğim annem yok desede ben var olarak görüyodum,ama noldu çok yakışıklı bi genç aklımı çeldi ve herşeyi attım kafamdan aşık oldum çünkü,, görücü usulüydü ama yinede hiç evlenmiycem diyen ben, ki çok talibim olmuştu,, ama yakışıklı değil diye beğenmemiştim,,çünkü ben güzeldim ve yanıma yakışıkcak biri gerekiyodu öyle düşünüyodum ama yakışıklı olmayıpta evlenenler dolu mutlular aşıklar,,bende görünce aşık olsaydım çirkinde olsa evlenirdim heralde,neyse ben hala göğüslerim ve göbeğim için endişeliydim ama nişanlıyken eşimle konuştum hepsini ve inan bana hiç takmadığını söyledi ben seni sevdim vücudunu değil dedi önemli olan insanın iç güzelliği,,anlıycan hiç vücuduma laf etmedi 4 yıl bitti ve 2 çocuk doğurdum ona,,noldu duba gibi oldum yinede gık demedi,,okadar iğrenç görünüyodumkii eskiden giydiğim hiç bi gecelik üstümde seksi durmuyodu göbeğim sarkmış bacaklarım çatlak içinde vıcık vıcık heryerim yağ,,ama naptım 1 sene sabrettim ve sağlıklı beslenerek eski kilomunda altına düştüm şimdi nasılmıyım muhteşemteşekkür ederim.cevaplarınız için.en kısa zamanda spora başlıcam.bu halimle evlenemem zaten.benim tek çekincem evlenince eşimden.bugünlerde öyle bir durum var çünkü...çok takıyorum..güzel gecelikler ve iç çamaşırları görüyorum.ama bana yakışmayacağını düşünüp üzülüyorum..eşimi çok mutlu etmek istiyorum.
ayy konuya bak tam benlikbende evlenmekten korkuyorum valla, göğüsüm küçük kalçam küçük kalçamda ve dizimde çatlaklar var .... RAbbim gönlü güzel bi eş versin inşaallah , sağlığımız uvuzlarımız yerinde ya.
ya kızlar, bu kadar eleştirmeyin kendiniz. yok şuram şöyle yok buram böyle... herkesin kusuru var. sağlıklı kiloda olun bakımlı olun. sağlıklı beslenip hareket edin yeter. herkes aynı olamaz ki...
inceyim ama selülitim de var çatlağım da... çocukken bile vardı geçmiyor napım yani. evli bir kadınım. bakımlıyım. eşime göre çok güzelim.etraftan da beğenilirim de şükür ama kavga sırasında eşim "aaa çok güzel karım üzmeyeyim " demiyor yani. ya da "aman karımın vücudu ne kadar fit ona göre 4 4 lük koca olayım" demiyor. böyle bir şey yok yani. evlilikte bir süre sonra güzellik yakışıklılık gözünüze bile görünmüyor kızlar. ben iyiysem, eşime karşı saygılıysam o da ona göre muamele ediyor. saygısızsam bencilsem Adriana Lima olsam 2 sene çeker adam maksimum... insnalar ilk görüşte fizikten etkilenir ama zamanla kişiliğini öğrenir ona göre devam eder. çirkinsen bile iyiysen anlaşıyorsanız 10 sene sonra adama güzel görünürsün. yüze alışıyor insan. ünlüler de oluyor ya hani yüz eskimesi :) yüzümüz eskiyor işte eşlerimize göre. ayrıca güzelin güzeli var. hepimizden daha güzeli ya da daha çirkini var dışarıda... yüzeysel insanları koca etmemliyiz kendimize zaten.
ayrıca kime göre neye göre güzel? birine çok güzel gelirim biri aman gayet sıradan der... kimi insan balık eti sever kimi sıska...
kendinizi beğenin. kendinizi sevin. bakımlı olun. sporunuzu, sağlıklı beslenmenizi ihmal etmeyin ama manken fiziğinde olamıyoruz diye de üzülmeyin . özgüveniniz yerinde olunca zaten inanın havanıza konuşmanıza bile yansıyor.
kızlar.27 yaşındayım.yüzüm fena değil.güzel sayılırım.ama vücudum iğrenç.bacaklarım kalın, kalçam geniş.tam bir armut görünümündeyim.bacaklarımda çatlak, selülit ne ararsan var.ve pürüzsüz değil.diyet ve spor yapmaya çalıştım kendimce ama bi ilerleme sağlayamadım.evlenmek istiyorum ama bu yüzden korkuyorum evlilikten.eşimin vücudumu beğenmemesinden.napcam bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?