• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudum ve öz güvensizliğim.

Evet bu tamamen şans hatta aksine güzellerin şansı olmaz derler ben bu teze o kadar inanıyorum ki. O yüzden dış görüntüsü çok dert etmeyin daha çok içe yatırım yapın ne biliyim mutlu neşeli insanları herkes çok sever mesela bir süre sonra fiziki görüntü bile gözüne gelmez çünkü onun enerjisi onun verdiği o pozitiflik her şeyin önüne geçiyordur öyle insanlar da çok yani hani baktığında çirkin bir kadın ama çok güzel enerjisi var ya da karşı tarafında bir şey bulmuştur bunun gibi
ben özgüveni olan ince fizikli güzel biriyim 38 yaşında ilk kez evleneceğim bunun yaşla ve güzellikle alakalı olmadığını nasip kısmet işi olduğunu bende çok geç anladım sende anlarsın..
Ya nasip diyelim o zaman. Sağ olun.

Çalıştığım kaplıca otelinin kadın spor hocasıyla görüştüm. Bayağı güldük. Resmen muayene etti, deri altı yağ falan baktı, kolumu bacağımı sıktı, mezura ile ölçtü. Boy, kilo kağıtlara yazdı, hesap-kitap yaptı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😥😥😁😁🧿🧿. Kızzzzzzzz dedi, bunların hepsi kas ve kemik, azıcık yağın var. Dağda büyürsen böyle oluyor işte, senin hiç spor yapmana gerek yok, yakacak yağın yok, büyütülecek kasın yok. Popoma baktı, hiç fena değilsin, sen böyle kal, 🧿🧿🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁 sağlık için spor yapmak istersen gelebilirsin dedi. Hamamda kese ve ağda yapıyorum, aşağıda yorumlarda da yazdım; büyük popolu da olsa 🤦‍♀️🤦‍♀️😀😀 (Kıymetli ve güzel olduğunu sayenizde öğrenmiş bulunmaktayım.) vücutlarıyla barışık olan kadınların daha neşeli, eğlenceli, öz güvenli olduğunu fark etmiştim. Kendimle barışmaya çalışacağım. Evlenmek istiyordum, haftaya görücü gelecek bana ama içim bi acayip endişeyle kaplı. Yorum yapan herkese teşekkürler.

Çalıştığım kaplıca otelinin kadın spor hocasıyla görüştüm. Bayağı güldük. Resmen muayene etti, deri altı yağ falan baktı, kolumu bacağımı sıktı, mezura ile ölçtü. Boy, kilo kağıtlara yazdı, hesap-kitap yaptı 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😥😥😁😁🧿🧿. Kızzzzzzzz dedi, bunların hepsi kas ve kemik, azıcık yağın var. Dağda büyürsen böyle oluyor işte, senin hiç spor yapmana gerek yok, yakacak yağın yok, büyütülecek kasın yok. Popoma baktı, hiç fena değilsin, sen böyle kal, 🧿🧿🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁 sağlık için spor yapmak istersen gelebilirsin dedi. Hamamda kese ve ağda yapıyorum, aşağıda yorumlarda da yazdım; büyük popolu da olsa 🤦‍♀️🤦‍♀️😀😀 (Kıymetli ve güzel olduğunu sayenizde öğrenmiş bulunmaktayım.) vücutlarıyla barışık olan kadınların daha neşeli, eğlenceli, öz güvenli olduğunu fark etmiştim. Kendimle barışmaya çalışacağım. Evlenmek istiyordum, haftaya görücü gelecek bana ama içim bi acayip endişeyle kaplı. Yorum yapan herkese teşekkürler.

Erkekler tepsi popo sevmiyor ki sekerim 😂 kilon boyun gayet normal. Asyali yuz seklin var diyorsun ,onlar guzel ve genc gorunuyor. Bence sadece ozguven eksikligin var, bedende sorun yok.

Back
X