Vücudum ve öz güvensizliğim.

Çok sağ olun. Gerçekten büyük popo güzel galiba . Poposunu büyütmek isteyenler varmış. Şu popoma bir daha bakayım, yarın da spor hocasıyla görüşeyim.

Çok sağ olun. Gerçekten büyük popo güzel galiba . Poposunu büyütmek isteyenler varmış. Şu popoma bir daha bakayım, yarın da spor hocasıyla görüşeyim.
Yani şöyle soyleyeyim ne zaman tatile gidip bikini giyinsem mutlaka birilerinden övgü alıyorum Annemler ve akrabalar çok takılır bana ama ben umursamıyorum bile bu halimi seviyorum.

Boy kilo oranın gayet iyi. Kalçandan rahatsızsan inceltici makinalardan seans deneyebilirsin. Diğer türlü evlilik tamamen kader ile ilgili. Kendin için dua edebilirsin. Benim öyle oldu

Yani şöyle soyleyeyim ne zaman tatile gidip bikini giyinsem mutlaka birilerinden övgü alıyorum Annemler ve akrabalar çok takılır bana ama ben umursamıyorum bile bu halimi seviyorum.
Bir kaplıca otelinin hamam kısmında çalışıyorum, gördüğüm büyük popolar hiç eğreti durmuyor. Kadınlar da gayet memnunlar gibi rahatlar. Kendim mi abartıyorum acaba?

Boy kilo oranın gayet iyi. Kalçandan rahatsızsan inceltici makinalardan seans deneyebilirsin. Diğer türlü evlilik tamamen kader ile ilgili. Kendin için dua edebilirsin. Benim öyle oldu
Ya valla hayırlısı için çok dua ediyorum. Kısmet, nasip diyenler çoğunlukta ama ben de biraz kısmetimi arayayım, daha beklemeyeyim diye düşünüyorum. Evli arkadaşlarıma çıtlattım, bakalım.

Ya valla hayırlısı için çok dua ediyorum. Kısmet, nasip diyenler çoğunlukta ama ben de biraz kısmetimi arayayım, daha beklemeyeyim diye düşünüyorum. Evli arkadaşlarıma çıtlattım, bakalım.
Evlenmek için çok şey kaçırmış sayılmazssın klübü görüyorsun kaynana,kayınbaba, lohusalık üstüne elti görümce hayatını yaşa canımcım biz ettik sen etme çok bunaldıysan yıllık izninde 2 üç gün tatil yap inşşallah çok sevip çok sevileceğin birini bulursun ..

Aslında buradaki konular beni ürkütüyor, çok sorunlu evlilik hayatları var. O kadar çok soru var ki kafamda, evlenmek istesem de içim korkuyla kaplı. Güzel dileğiniz için teşekkürler.

Aslında buradaki konular beni ürkütüyor, çok sorunlu evlilik hayatları var. O kadar çok soru var ki kafamda, evlenmek istesem de içim korkuyla kaplı. Güzel dileğiniz için teşekkürler.
Evet evlilik sorunlu (çok şükür öyle bir derdim yok ) ama şöyle düşünün, burada zaten hep olumsuz şeyler yazılıyor. Yani forumun çıkış noktası zaten sorunları konuşmak. O yüzden çok sorun görüyorsunuz.

Ayrıca daha önce yaştan bahsedildiği için yazıyorum. 30 yaş, yaşadığınız yer için geç olabilir ama bu bir kıstas olmasın sizin için. 30 yaş artık hayatımızı anca kurduğumuz, düzenimizi oturttuğumuz bir yaş. Genç yaşlarında başlayıp uzun süre görüşen şanslılar hariç zaten genelde bu yaş civarında tanışıyoruz potansiyel kocişlerimizle. Ben 35 oldum hala tanışamadım o ayrı ahshf

O yüzden hiç içinizi karartmayın. Geç olsun güç olmasın.

Buradaki konular sorunlu hayatlar evet ama bana çok korkutucu geliyor. Evlenmek istesem de gerçekten ince eleyip sık dokuyacağım galiba. İşim var, kurslara gidiyorum, iyi kankalarım var o yüzden şanslıyım. Evde otursaydım, delirirdim. Size de hayırlı kısmetler.

Sorun aslında şu: Dış görünüşüm öz güvenimi düşürüyor. Kendimi seviyorum fakat evlenememiş - beğenilmemiş olmak... kafam karışıyor.
Kendimi seviyorum diyorsan,başkalarinin begenip begenmemesi bu kadar kafani kariştirmamali.Sorun dıs gorunusun degil onay bağımlılığın.Bu isler bazen de nasip kismet isi nasibinde olan sana gelecektir.hem 30 yas evlilik icin gec kalinmis bir yas degil her zmn en hayirlisini iste acele karar verme bnce cunku evlilik bazi kisiler icin pismanlik olabiliyor

Son düzenleme:
Bizim gelinimizin ince uzun bir yapıda. Popo ve göğüs minik, kıvrımlı hatlara sahip değil. Ama saçından, ayaklarına kadar 50 mt. Öteden o fresh görüntüsü, cildinin güzelliği, tertemiz oluşu belli oluyor ve kendine uygun abartmadan makyaj yapar ve kardeşim köpek gibi aşık Erkekler daha kıvrımlı kadınları seviyor ama olması gereken gibi karısı dünyada tek.

Ben bile severim o görüntüsünü kızın ışıltılı bir aurası var evde bile paspal değil ve çocukları var. Özgün için dünya güzeli olmanıza gerek yok temiz ve kişisel bakım yerinde olsun, kadının zarafeti ve dişiliği olsun bence yeterli.

Bunun dışında herkes çok güzel doğmuyor. Başkalarını kendinizden üstün görmeyi bırakın ve kusurlarınızı bile olsa kendinizi sevin işte asıl özgüven buna denir.

Bu kafayla giderseniz daha çok halı dokursunuz.
Değişime fiziğinizden değil bakış açınızdan başlamanız gerekiyor. Yalnız olmak beğenilmemiş olmak değildir.
Sorun aslında şu: Dış görünüşüm öz güvenimi düşürüyor. Kendimi seviyorum fakat evlenememiş - beğenilmemiş olmak... kafam karışıyor.
Kafam karışık işte. Biraz bakış açım değişti. Buradaki yorumlar zihnimi açtı. Bir de yaşadığı yere göre, ortama göre düşünme şekli de değişiyor insanın.

Son düzenleme:
Ay çok sağ olun, içim açıldı. Sizi de diğer üyeleri de dikkate alıcam.

Bunun dışında herkes çok güzel doğmuyor. Başkalarını kendinizden üstün görmeyi bırakın ve kusurlarınızı bile olsa kendinizi sevin işte asıl özgüven buna denir. Bu cümleleriniz ayrı güzel. Gördüğüm kadın vücutlarının da hepsi değişik yaratılışta ama vücuduyla barışık olanların öz güvenleri belli oluyor, daha neşeli ve canlı oluyorlar. Bunu farkediyorum.

Son düzenleme:
Kim Kardashian poposuyla para kazanıyor desek yalan olmaz herhalde, kadınlar Brezilya poposu yaptırmak için sıraya girmiş siz büyük diyorsunuz

Evlilik yaşı ortalaması da 30 oldu artık.
Bulunduğunuz ilçede veya günübirlik gidebileceğiniz kadar yakın şehirlerde yürüyüş gibi doğa sporları yapan gruplar var mı?
Bana göre en çok çevreyi doğa sporları yapan gruplarda bulabilirsiniz, her yaşa hitap eden aktivitelerde çekim hissedeceğiniz birileri çıkabilir

Sırf kendilerini iyi hissetsinler diye bazen kadın müşterilerime hatta bir kısmı da arkadaşlarım iltifat ediyorum. Ben de bazen böyle bir beklenti içine giriyorum. Sağ olsun arkadaşlarım da yapıyor. Onaylanmak veya başkasının beğenmesi gibi değil de iyi oluyor yani.

Büyük poponun bu kadar kıymetli olduğunu anlamış bulunmaktayım. Doğa sporlarını bir araştırayım. Köy, yayla ve dağ çocuğuyum. Kaslarım bu yüzden gelişmiş durumda.

Büyük poponun bu kadar kıymetli olduğunu anlamış bulunmaktayım. Doğa sporlarını bir araştırayım. Köy, yayla ve dağ çocuğuyum. Kaslarım bu yüzden gelişmiş durumda.
Valla millet parası varsa dünya para verip popo estetiği yaptırıyor, maddi imkan yoksa marketlerden takma popo alıyor.
3 harfli marketlere gelen çanak çömlekten çok takma popolar rağbet görüyor
Vücudunuzun kaslı olması ilerisi için avantaj, yaş ilerleyince vücut sütlaca dönüyor sizinki geç döner
Araştırın bence de, illa keyif alacağınız bir spor dalı olur hem çevre edinirsiniz hem eğlenirsiniz, bisiklet grupları var, yürüyüş grupları var.

amaaan.. biz evlendik de ne oldu? ne g*t kaldı ne vücut
Çocuk doğuran kadınlarda popo ve göbek sarkması oluyor ama herkeste de değil. Çok güzel vücutlu evli kadınlar var. Her şeye rağmen vücuduyla barışık olan kadınların neşesi, eğlencesi, esprisi, huzuru yerinde oluyor. Öz güvenini de hissettiriyor. Kaplıca hamamında çalıştığım için bunu çok rahat fark ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…