- 13 Haziran 2025
- 34
- 38
- 3
- 30
- Konu Sahibi Aycan Sevgi
-
Çok sağ olun. Gerçekten büyük popo güzel galibaBoşuna üzüyorsunuz kendinizi. Kimse kusursuz bir güzelliğe sahip değil önemli olan kendinizle barışık olmanız. Bu arada büyük popo bence çok güzel bir artı benimde popom büyük ve ben bu halimden gayet memnunum
Yani şöyle soyleyeyim ne zaman tatile gidip bikini giyinsem mutlaka birilerinden övgü alıyorumÇok sağ olun. Gerçekten büyük popo güzel galiba. Poposunu büyütmek isteyenler varmış. Şu popoma bir daha bakayım, yarın da spor hocasıyla görüşeyim.
Boy kilo oranın gayet iyi. Kalçandan rahatsızsan inceltici makinalardan seans deneyebilirsin. Diğer türlü evlilik tamamen kader ile ilgili. Kendin için dua edebilirsin. Benim öyle olduDışarıdan izlediğim Kadınlar kulübüne cesaretimi toplayıp üye oldum. Çünkü artık içim içimi yiyor. 30. yaşımdayım, evlenme beklentisindeyim ve gecikiyorum gibime geliyor. Arkadaşlarımın çoğu evlendi, çoluk çocuğa karıştı. 1,55 boyda, 55 kiloyum. Esmerim, yüzüm yuvarlak ve basık (Anadolu Türklerinden daha çok Orta Asya Türklerine benziyorum.), Kemiklerim iri, kaslarım gelişmiş ve güçlü halde (Yaşadığım köy, yayla ve dağ hayatı nedeniyle olsa gerek, son 5 yıldır ise ilçede çalışıyorum.). Popom ve basenlerim belirgin büyük. Kilo ve boyum uyumlu ama popom büyük ve çıkık gözüküyor. Hiç erkek arkadaşım olmadı, kimsenin dikkatini çekmiyorum. Spor da yapsam, diyet de yapsam şeklimi değiştiremiyorum. İki kez görücü geldi ama onlar da olamayacak olanlardı. Bu da ayrı bir konu. Kendimi çok öz güvensiz hissediyorum, hayattan zevk alamıyorum. Çok kız arkadaşım var, onlarla hoş vakit de geçiriyorum ama artık yetmiyor, erkek arkadaş bu yaşta çok zor ve ortam hiç müsait değil. Ne yapacağımı şaşırdım; biraz dertleşeyim, akıl alayım istedim. Sizlerden bu durumda olan var mı, önerileriniz nelerdir? Yorumda bulunacaklara, yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Bir kaplıca otelinin hamam kısmında çalışıyorum, gördüğüm büyük popolar hiç eğreti durmuyor. Kadınlar da gayet memnunlar gibi rahatlar. Kendim mi abartıyorum acaba?Yani şöyle soyleyeyim ne zaman tatile gidip bikini giyinsem mutlaka birilerinden övgü alıyorumAnnemler ve akrabalar çok takılır bana ama ben umursamıyorum bile bu halimi seviyorum.
Ya valla hayırlısı için çok dua ediyorum. Kısmet, nasip diyenler çoğunlukta ama ben de biraz kısmetimi arayayım, daha beklemeyeyim diye düşünüyorum. Evli arkadaşlarıma çıtlattım, bakalım.Boy kilo oranın gayet iyi. Kalçandan rahatsızsan inceltici makinalardan seans deneyebilirsin. Diğer türlü evlilik tamamen kader ile ilgili. Kendin için dua edebilirsin. Benim öyle oldu
Evlenmek için çok şey kaçırmış sayılmazssın klübü görüyorsun kaynana,kayınbaba, lohusalık üstüne elti görümceYa valla hayırlısı için çok dua ediyorum. Kısmet, nasip diyenler çoğunlukta ama ben de biraz kısmetimi arayayım, daha beklemeyeyim diye düşünüyorum. Evli arkadaşlarıma çıtlattım, bakalım.
Aslında buradaki konular beni ürkütüyor, çok sorunlu evlilik hayatları var. O kadar çok soru var ki kafamda, evlenmek istesem de içim korkuyla kaplı. Güzel dileğiniz için teşekkürler.Evlenmek için çok şey kaçırmış sayılmazssın klübü görüyorsun kaynana,kayınbaba, lohusalık üstüne elti görümcehayatını yaşa canımcım biz ettik sen etme çok bunaldıysan yıllık izninde 2 üç gün tatil yap inşşallah çok sevip çok sevileceğin birini bulursun ..
Evet evlilik sorunlu (çok şükür öyle bir derdim yokAslında buradaki konular beni ürkütüyor, çok sorunlu evlilik hayatları var. O kadar çok soru var ki kafamda, evlenmek istesem de içim korkuyla kaplı. Güzel dileğiniz için teşekkürler.
Buradaki konular sorunlu hayatlar evet ama bana çok korkutucu geliyor. Evlenmek istesem de gerçekten ince eleyip sık dokuyacağım galiba. İşim var, kurslara gidiyorum, iyi kankalarım var o yüzden şanslıyım. Evde otursaydım, delirirdim. Size de hayırlı kısmetler.Ayrıca daha önce yaştan bahsedildiği için yazıyorum. 30 yaş, yaşadığınız yer için geç olabilir ama bu bir kıstas olmasın sizin için. 30 yaş artık hayatımızı anca kurduğumuz, düzenimizi oturttuğumuz bir yaş. Genç yaşlarında başlayıp uzun süre görüşen şanslılar hariç zaten genelde bu yaş civarında tanışıyoruz potansiyel kocişlerimizle. Ben 35 oldum hala tanışamadım o ayrı ahshf
Bu kafayla giderseniz daha çok halı dokursunuz.evlenememiş - beğenilmemiş olmak...
Kendimi seviyorum diyorsan,başkalarinin begenip begenmemesi bu kadar kafani kariştirmamali.Sorun dıs gorunusun degil onay bağımlılığın.Bu isler bazen de nasip kismet isi nasibinde olan sana gelecektir.hem 30 yas evlilik icin gec kalinmis bir yas degil her zmn en hayirlisini iste acele karar verme bnce cunku evlilik bazi kisiler icin pismanlik olabiliyorSorun aslında şu: Dış görünüşüm öz güvenimi düşürüyor. Kendimi seviyorum fakat evlenememiş - beğenilmemiş olmak... kafam karışıyor.
Bu kafayla giderseniz daha çok halı dokursunuz.
Değişime fiziğinizden değil bakış açınızdan başlamanız gerekiyor. Yalnız olmak beğenilmemiş olmak değildir.
Kafam karışık işte. Biraz bakış açım değişti. Buradaki yorumlar zihnimi açtı. Bir de yaşadığı yere göre, ortama göre düşünme şekli de değişiyor insanın.Sorun aslında şu: Dış görünüşüm öz güvenimi düşürüyor. Kendimi seviyorum fakat evlenememiş - beğenilmemiş olmak... kafam karışıyor.
Ay çok sağ olun, içim açıldı. Sizi de diğer üyeleri de dikkate alıcam.Bizim gelinimizin ince uzun bir yapıda. Popo ve göğüs minik, kıvrımlı hatlara sahip değil. Ama saçından, ayaklarına kadar 50 mt. Öteden o fresh görüntüsü, cildinin güzelliği, tertemiz oluşu belli oluyor ve kendine uygun abartmadan makyaj yapar ve kardeşim köpek gibi aşıkErkekler daha kıvrımlı kadınları seviyor ama olması gereken gibi karısı dünyada tek.
Ben bile severim o görüntüsünü kızın ışıltılı bir aurası var evde bile paspal değil ve çocukları var. Özgün için dünya güzeli olmanıza gerek yok temiz ve kişisel bakım yerinde olsun, kadının zarafeti ve dişiliği olsun bence yeterli.
Bunun dışında herkes çok güzel doğmuyor. Başkalarını kendinizden üstün görmeyi bırakın ve kusurlarınızı bile olsa kendinizi sevin işte asıl özgüven buna denir.
Kim Kardashian poposuyla para kazanıyor desek yalan olmaz herhalde, kadınlar Brezilya poposu yaptırmak için sıraya girmiş siz büyük diyorsunuzÇok sağ olun. Gerçekten büyük popo güzel galiba. Poposunu büyütmek isteyenler varmış. Şu popoma bir daha bakayım, yarın da spor hocasıyla görüşeyim.
Sırf kendilerini iyi hissetsinler diye bazen kadın müşterilerime hatta bir kısmı da arkadaşlarım iltifat ediyorum. Ben de bazen böyle bir beklenti içine giriyorum. Sağ olsun arkadaşlarım da yapıyor. Onaylanmak veya başkasının beğenmesi gibi değil de iyi oluyor yani.Kendimi seviyorum diyorsan,başkalarinin begenip begenmemesi bu kadar kafani kariştirmamali.Sorun dıs gorunusun degil onay bağımlılığın.Bu isler bazen de nasip kismet isi nasibinde olan sana gelecektir.hem 30 yas evlilik icin gec kalinmis bir yas degil her zmn en hayirlisini iste acele karar verme bnce cunku evlilik bazi kisiler icin pismanlik olabiliyor
Büyük poponun bu kadar kıymetli olduğunu anlamış bulunmaktayım.Kim Kardashian poposuyla para kazanıyor desek yalan olmaz herhalde, kadınlar Brezilya poposu yaptırmak için sıraya girmiş siz büyük diyorsunuz
Evlilik yaşı ortalaması da 30 oldu artık.
Bulunduğunuz ilçede veya günübirlik gidebileceğiniz kadar yakın şehirlerde yürüyüş gibi doğa sporları yapan gruplar var mı?
Bana göre en çok çevreyi doğa sporları yapan gruplarda bulabilirsiniz, her yaşa hitap eden aktivitelerde çekim hissedeceğiniz birileri çıkabilir
Valla millet parası varsa dünya para verip popo estetiği yaptırıyor, maddi imkan yoksa marketlerden takma popo alıyor.Büyük poponun bu kadar kıymetli olduğunu anlamış bulunmaktayım.Doğa sporlarını bir araştırayım. Köy, yayla ve dağ çocuğuyum. Kaslarım bu yüzden gelişmiş durumda.
Çocuk doğuran kadınlarda popo ve göbek sarkması oluyor ama herkeste de değil. Çok güzel vücutlu evli kadınlar var. Her şeye rağmen vücuduyla barışık olan kadınların neşesi, eğlencesi, esprisi, huzuru yerinde oluyor. Öz güvenini de hissettiriyor. Kaplıca hamamında çalıştığım için bunu çok rahat fark ediyorum.amaaan.. biz evlendik de ne oldu? ne g*t kaldı ne vücut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?