- 10 Nisan 2017
- 79
- 18
- 3
- 33
- Konu Sahibi dertlianne33
-
Ya insanlar 30 40 kilo veriyor ve harita gibi olmalari lazim ama bakiyorsun spor yapa dikkat edenlerde flan bi sey kalmiyor...Çözümü yok malesef. Doktora da gittim, geçmez dedi. Benim kalça, diz arkası, göbek, iç bacak kısmı hep çatlak :/
derin degil hicbiri cok kucuk kucuk kilcal damarlar gibi ama yine de sinir bozucu...benim de kizmda oldu, ama ince çizgiler haline başlarda çok rahatsız oluyordum ama simdi alıştım onlara... ve oluşmuş beyaz çatlaklara pek çözüm yok gibi estetik yapıyorlarmis ama oda tamamen yok etmiyor tabi
birde dovme duymuştum aynı ten renginden dövme yapıyorlar hiç yok gibi oluyor
tabi ben bu ihtimali hic düşünmedim çünkü dövme dinen uygun değil olsaydı belki yapabilirdim
ama çatlaklarınız çok çok çok kötü ise belki birseyler yapılabilir araştırılıp ama ufak tefekse hiç takmayin derim ..
Lierac kremim var hamilelikte almistim ama pek kilo almayinca kullanmamistim pek... sonradan bi kac catlak oldu ama 7 ay oldu dogum yapali.. kirmizi hala.. ise yarar mi dersinizYeni çatlamış olanlara lierac krem işe yarıyor ama beyazlayanlara çözüm yok diye biliyorum
TeBenimde doğumlardan kalma çatlaklarım var.
Kk forumlardan birinde üç kremi birleştirip sürekli kullananlarda büyük değişim olduğunu okumuştum. Mantıklı da gelmişti , içerik olarak birisi soyuyor deriyi , diğeri nemlendiriyor , diğeride taze deri çıkmasını sağlıyordu sanırım.
Madecassol , hametan ve aknesyl di isimleri. Şuan hamileyim doğumdan sonra deneyeceğim estetk yaptırcak durumda değilim bu kremler son çare sanırımbir araştırın isterseniz kızlar ...
tesekkur ederim peki bu kremlerin fiyatlarini biliyor musunuz ?Benimde doğumlardan kalma çatlaklarım var.
Kk forumlardan birinde üç kremi birleştirip sürekli kullananlarda büyük değişim olduğunu okumuştum. Mantıklı da gelmişti , içerik olarak birisi soyuyor deriyi , diğeri nemlendiriyor , diğeride taze deri çıkmasını sağlıyordu sanırım.
Madecassol , hametan ve aknesyl di isimleri. Şuan hamileyim doğumdan sonra deneyeceğim estetk yaptırcak durumda değilim bu kremler son çare sanırımbir araştırın isterseniz kızlar ...
Lierac kremim var hamilelikte almistim ama pek kilo almayinca kullanmamistim pek... sonradan bi kac catlak oldu ama 7 ay oldu dogum yapali.. kirmizi hala.. ise yarar mi dersiniz
hamilelik boyunca lierac kullanin cogunda ise yariyor... birde zeytinyagi da olsa surekli nemlendirin cildinizi.. olusmadan onlerseniz daha kolay..yoksa zor malesefBenimde doğumlardan kalma çatlaklarım var.
Vavvvv o kadar etkili yani... tamam cok tesekkurlerYarar sürün benim bayram tatilinde çatladı resmen gözümüm önünde kızardı kaşındı
Hiç kaşımadım ertesi gün istanbula dönünce sürdüm kremi masaj yaptım
Şuan orda çatlak yok
Benim de bacaklarimda var.. buz terapisi nasil bi sey nerde yapiliyor pekiBen buz terapisine gitmistim,derin olanlar baya inceldi,ince olanlar yok oldu.
Kisin yapilmasi gerekli.
Bnm bacak arkalarimda vardi,etek giymeye cok cekinirdim, simdi odaklanmayan goremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?