Vücuduma ne oluyor (hanımlar biraz özel olabilir)

Azukimio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
14
1
3
36
Umarım yanlış yere yazmıyorumdur üzgün ve tedirginim. Yaşayanlar var ise yorumlarınızı bekliyorum.
Hemcinslerim hak verirsiniz ki vücudumuzda hassas olan uzuvlarımızdan biri göğüslerimizdir. Yaklaşık bir yıldır benim göğüslerimde his kaybı var. Özellikle göğüs uçlarıma bağlı olan sinirler tamamen alınmış gibi. Bir hastalığın belirtisi midir yoksa normal mi konduramıyorum. Araştırdım defalarca ne benzer bir soruyla karşılaştım ne herhangi bir yazıyla..
Hassasiyetinden bile geçtim, sanki göğüs uçlarım ölmüş gibi. Var mı bilgisi olup beni aydınlatabilecek?

Bir doktor aydınlatabilir bence. Neden bu kadar uzun süre beklediniz doktora görünmek için. Ben olsam korkudan ödüm kopmuştu şimdiye kadar.

O kadar arastirip kendinizi yiyeceginize, iyi bi doktor arastirmakla vakit gecirin ve doktora görünün...:KK14:

O kadar arastirip kendinizi yiyeceginize, iyi bi doktor arastirmakla vakit gecirin ve doktora görünün...:KK14:
Cesaret edemedim. Annem çok hassastır. Biraz önce paylaştım bu durumu kızdı üzüldü.. Doktora ondan habersiz gidemem gizli saklı içim el vermez. Kendimce önden çözüm yolları arıyorum :/

Neden bukadar bekledinki , bir doktora gorunsen .simdiye denk ne oldugunu anlamistin..

Umarım yanlış yere yazmıyorumdur üzgün ve tedirginim. Yaşayanlar var ise yorumlarınızı bekliyorum.
Hemcinslerim hak verirsiniz ki vücudumuzda hassas olan uzuvlarımızdan biri göğüslerimizdir. Yaklaşık bir yıldır benim göğüslerimde his kaybı var. Özellikle göğüs uçlarıma bağlı olan sinirler tamamen alınmış gibi. Bir hastalığın belirtisi midir yoksa normal mi konduramıyorum. Araştırdım defalarca ne benzer bir soruyla karşılaştım ne herhangi bir yazıyla..
Hassasiyetinden bile geçtim, sanki göğüs uçlarım ölmüş gibi. Var mı bilgisi olup beni aydınlatabilecek?
Ne zamandan beri var bu?

Yani meme ucunda hissizleşme meme kanseri belirtisi olabilir Allah korusun. Eline gelen kitle vs gibi bir şey var mı?

Ne zamandan beri var bu?

Yani meme ucunda hissizleşme meme kanseri belirtisi olabilir Allah korusun. Eline gelen kitle vs gibi bir şey var mı?
Bir yıl olacak. Kontrol ediyorum koltuk altımı ve göğüsümü kitle gelmiyor. Ama hafif hafif sızlama oluyor dokununca. İç gıcıklayan bir acı

Bir yıl olacak. Kontrol ediyorum koltuk altımı ve göğüsümü kitle gelmiyor. Ama hafif hafif sızlama oluyor dokununca. İç gıcıklayan bir acı
Genel cerraha gitmen lazım. Ne kadar geç o kadar kötü.

5 dk bakarlar.

Annen neden sıcak bakmıyor buna?

Hayır. Bir başkası dokunsa farkında bile olmam. Biraz garip bir örnek oldu ama. Dönemsel mi acaba diyorum neredeyse bir yıl oldu
yanı çok ayıp geldi ama ucuyla oynadıgınızda büyür ya ucu
büyümüyormu?

ben 2 ay evvel gögüs kanseri içimn kontrol oldum canım her iki gögüsümdede kist var
doktorlar regliden sonra , özellikle kontrol yapılmasını söyledi hassiyet ağrı vs oluyormu bak demişti
ama ben korktugum için kontrol etmiyorum öyle yatıp
ama arada bı hısımla sıkıyorum genelde benım reglıye yakın kıstlerım cıkıyor yada agrı yapıyor
genetik bir kistmiş bendekiler

Back
X