Vücuduma ne oluyor (hanımlar biraz özel olabilir)

İyi de arkadaşım biz buradan ne yapabiliriz ki konu açıp soruyorsunuz hem derdim var bölümünde değil hastalıklar bölümü var her dalla ilgili orada açsanız daha iyi yardımcı olurlardı 1 sene diyorsunuz uzun bir zaman neden bir randevu alıp doktora gitmiyorsunuz ki neyi bekliyorsunuz gitmek için, doktora gideceksiniz, ne var ne yok söyleyecek ihmale gelmez.

Umarım yanlış yere yazmıyorumdur üzgün ve tedirginim. Yaşayanlar var ise yorumlarınızı bekliyorum.
Hemcinslerim hak verirsiniz ki vücudumuzda hassas olan uzuvlarımızdan biri göğüslerimizdir. Yaklaşık bir yıldır benim göğüslerimde his kaybı var. Özellikle göğüs uçlarıma bağlı olan sinirler tamamen alınmış gibi. Bir hastalığın belirtisi midir yoksa normal mi konduramıyorum. Araştırdım defalarca ne benzer bir soruyla karşılaştım ne herhangi bir yazıyla..
Hassasiyetinden bile geçtim, sanki göğüs uçlarım ölmüş gibi. Var mı bilgisi olup beni aydınlatabilecek?

Doktora görünmelisiniz, biz bilemeyiz ...
Umarım kötü birşey çıkmaz.

Cesaret edemedim. Annem çok hassastır. Biraz önce paylaştım bu durumu kızdı üzüldü.. Doktora ondan habersiz gidemem gizli saklı içim el vermez. Kendimce önden çözüm yolları arıyorum :/

Anneniz hassas diye doktora mı gitmiyorsunuz şaka gibi. Annenize söylediyseniz kızmış zaten doktora gitmenizi istemiştir gizli saklı girmenize gerek yok o size ısrar etmeli zaten kızım randevu alıp gidelim diye artık söyledikten sonra saklanacak birşeyi yok ya bir şey varsa ilerlerse anneniz daha çok üzülmez mi bunu düşünmüyor musunuz. Ne çözüm yolu bulacaksınız Allah aşkına yaa evde ilaç mı yapacaksınız bir an önce doktora gidin annenizi düşünüyorsanız asıl gitmeniz lazım.

Cesaret edemedim. Annem çok hassastır. Biraz önce paylaştım bu durumu kızdı üzüldü.. Doktora ondan habersiz gidemem gizli saklı içim el vermez. Kendimce önden çözüm yolları arıyorum :/
Kusura bakma ama çok mantıksız düşünüyorsun..hastalik bu ihmale gelir mi ? Annenle ne alakası var bu durumun anlayamadım madem öyle annenle birlikte git doktora.Biz burdan ne diyebliriz ki sana kötü deriz iyi çıkar,iyi deriz kötü çıkar boşuna burda vakit kaybetme 1 sene çok bile beklemissin ya ben en fazla 2-3 gün bekleyip giderdim doktora böyle saçma iş mi olur Allahaşkına..

Umarım yanlış yere yazmıyorumdur üzgün ve tedirginim. Yaşayanlar var ise yorumlarınızı bekliyorum.
Hemcinslerim hak verirsiniz ki vücudumuzda hassas olan uzuvlarımızdan biri göğüslerimizdir. Yaklaşık bir yıldır benim göğüslerimde his kaybı var. Özellikle göğüs uçlarıma bağlı olan sinirler tamamen alınmış gibi. Bir hastalığın belirtisi midir yoksa normal mi konduramıyorum. Araştırdım defalarca ne benzer bir soruyla karşılaştım ne herhangi bir yazıyla..
Hassasiyetinden bile geçtim, sanki göğüs uçlarım ölmüş gibi. Var mı bilgisi olup beni aydınlatabilecek?
Yaklaşık 1 yıldır neden bekledin.Doktora gitmelisin.

Back
X