Ben bildigimi anlattim...inanmak zorunda veya hocaya gotmek zorunda degilsiniz...umarim buyu falan da degildir...
büyümü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bildigimi anlattim...inanmak zorunda veya hocaya gotmek zorunda degilsiniz...umarim buyu falan da degildir...
7 yıldır hastanede çalışıyorum ve ara ara sorduğum hiçbir doktor açıklama yapamadı????doktora git demek geçiştirmek gibi geliyor ,ama işin içine biraz esrar ,gizem katarsak konu uçuyor ya ondan :))
uykuda k1na yak1lmas1 - ek_i sözlük madde 2. doktora gidin.
bu da tinea nigra deyince görsellerde çıkanlar: https://www.google.com.tr/search?q=...TGtAbbuYCoBA&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=575
ay şimdi görsellere baktım iğrençççç. benimki öyle değil hafif turuncu sanki böyle boyamışsın gibi![]()
ay şimdi görsellere baktım iğrençççç. benimki öyle değil hafif turuncu sanki böyle boyamışsın gibi![]()
benimkide aynı hani kınayı yakarsın da fazla bekletmeden yıkarsın ya aynen öyle..görsellerdekiler tabiki normal değil bir hastalık habercisi olabilir ama benımkı öyle değildi zaten nerdeyse 2 gün sonra tamamen yok oldu..
bu da tinea nigra deyince görsellerde çıkanlar: https://www.google.com.tr/search?q=...TGtAbbuYCoBA&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=575
kızlar merhaba. gece normal olarak uyudum. sıkıntı yapacak bi durumum yok. sabah kalkdığımda sol aağımda damla damla kına izleri vardı. :26:hemen banyoya gittim yıkadım ama çıkmadı. pek aldırış etmedim. ertesi gece yattım kollarımda kına izleri vardı sabah kalkdığımda.hatta işyerinde çalışan bi ablama gösterdim böyle pas izi gibi ama çıkmıyor. dedim ki acaba sedef hastalığımı?yok değil dedi kına izi gibi dedi yıka çıkar dedi yıkadım yine çıkmadı. o akşam yine yattım sabah kalktığımdada bu sefer sol elimin başparmağında. çok tırstım.:26:eşime söyledim benimde ayağımda o izlerden var dedi şok oldum .başına böyle bişey gelen varmı? neolur beni aydınlatın neler oluyor?
canım aynısı benim hatta bizim başımıza da geldi desem daha doğru olucak teyzemin kızlarıyla birlikte teyzemlerde kalıyorduk 14-15-18-20 yaşlarındayız hepimiz salonda yatmıştık sabah kalktık ellerimizde, ayaklarımızda bazı yerler, çarşaflarda kına yeşil kurumuş haliyle ellerimizdeydi çok korkmuştuk melekler kına yakmış korkmayın demişti teyzem ve hala elimde sağ elimin başparmağı hizasında bileğimde damga gibi garip bir izi kaldı kınanın çok ilginç bi duygu başkası anlatsa hayatta inanmazdım ama o kınaların başka bir açıklaması yoktu...![]()
vallahi benimde başıma ilk kez geliyor. 3 gece üstüste. oyüzden buraya konu açtım bendemi ilginçlik var diye yada başkalarınada oldumu diye ama tek değilmişim.tek dileğim bu lekelerin hastalık belirtisi olmaması. inşallah değildir