Vücudumdan bıktım!!!!

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
Ne tuhaf bi baslik dimi, ama dogru! Okadar problemli bi cildim, artik ne diyim bünyem varki sürekli vucudumda biseyler cikiyor, bazen bakiyorum leke cikiyor bazen bakiyorum sivilce boyutunda siskinlikler (siğilden farkli) ya türlü türlü şeyler, artik biktim gercekten, suandada gozumun üstünde bisey cikti arpacik gibi degil farkli kucuk bisey ama ne oldugu belli degil ve sinirlerim bozuluyo artik hem ailem hem ben cildiyeye gitmekten, yeni bi sorun duymaktan biktik! Ve zaten artik alistilar mi önemsemiyolarmi ne, vucudumda bisey cikmisti doktora gittim hemen aldirin cok kotu yayilir bunlar ve alirken cok aci verir sayisida artinca dedi ama aylardir randevu almadilar benim icin(cok sukur pek yayılmadi suan 2 tane oldu), babam bu konularda cok umursuz bi insan hala bana randevu alacak, sen al diyceksiniz o arastirip goturcekmis kafama gore gitmiyimmis ve zaten ben hastaneye hayatta tek gidemem bilenler bilir asiri hastane fobim var ve kizlar acaba diyorum cilt kanseri filan miyim allah korusun bugun belirtilerine filan baktim olabilir mi acaba diyorum moralim bozuldu zaten cok pimpirikli bi insanim basim agrisa tümör mu var acaba diye düşünürüm bide bu olunca moralim düştü dokunsaniz aglayacak durumdayim ve eger boyle bisey varsa bunu ogrenmekte istemiyorum doktora gidip bunu duymaktan korkuyorum... cok kotuyum suanda dertlesmek istedim

Bu kadar evham yapma zamanla geçer ergenlik döneminde oluyo öyle şeyler. Tabi iyi bi doktor bul tedavini ol. Ihmal etme

büyük ihtimal karacigerlerinde bir sorun var .. vucutta ne cikarsq karaciger hastalığının hastalığından kaynaklanir %90 böyledir

Yok canım ne kanseri doğru doktor doğru tedavi bişeyin kalmaz karaciğerine faydalı besinler tüket inşallah en kisa zamanda düzelir.

Yok canım ne kanseri doğru doktor doğru tedavi bişeyin kalmaz karaciğerine faydalı besinler tüket inşallah en kisa zamanda düzelir.

Karaciğerim sorunlu benim umarim ondandir, kansersin filan derseler kaldiramam heralde ben:KK43:
cok teşekkür ederim

sarelle cips vs. şeyler yeme sağlıklı beslen ot sebze yiyerek yaşa bi nevi balık felan tabi ona da yaşamak denirse :)

Daha fazla geç kalmadan doktora git cnm. Bende bu ara cildimden dertliyim. Ama gitmeden olmuyor. Bir eğitim ve araştırma hastanesine git derim.

sarelle cips vs. şeyler yeme sağlıklı beslen ot sebze yiyerek yaşa bi nevi balık felan tabi ona da yaşamak denirse :)

Hep bu bogazim yuzunden oluyo zaten bunlar:KK20: gunde kavanoz kavanoz nutella yersem olacagi bu, gerci son 1haftadir dikkat ediyodum ama demek önceki hatalarim sifirlanmamis:KK43:

Daha fazla geç kalmadan doktora git cnm. Bende bu ara cildimden dertliyim. Ama gitmeden olmuyor. Bir eğitim ve araştırma hastanesine git derim.

Ya babama diyorum bukadar orani burani inceleme diyo anneme desem cok telefona bakiyosun ondan diyo hayir cahil insanlarda degiller ama islerine mi gelmiyo yoksa ben mi abartiyorum anlamadim:KK43:

Günde 2 litre su iç ve işlenmiş yağlı gıdalardan artı stresten uzak dur. Çok fazla evham yapma şimdilik, benim 2 hafta önce kollarımın bi kısmı ve neredeyse tüm bacaklarım kahverengi büyük lekelerle doldu. Testler yapıldı, sonuç: strese bağlı, kılcal damar çatlaması, lekeler kılcal çatlaklardan deri altına sızan kan. 1 hafta doktorun yazdıgı kremi kullandim tamamen geçti. Baban uzatıyorsa bir fırsat bul sen randevu al. Sen böyle stres yaptıkça geçmeyebilir. Stres cildi felaket etkiliyor.

Ya babama diyorum bukadar orani burani inceleme diyo anneme desem cok telefona bakiyosun ondan diyo hayir cahil insanlarda degiller ama islerine mi gelmiyo yoksa ben mi abartiyorum anlamadim:KK43:
Benim annem de öyle diyor. O kadar inceleme kendini diyor. Ama ben pimpirikli bir insanım. Neyse ki öyle hastane fobim falan yok. Araştırıp şıp şıp kendim gidip, derdimi anlatıp ilaçlarımı alıp geliyorum.
Fobini yen bir an önce. Hayatın boyunca kimseye bağımlı olma.

Hep bu bogazim yuzunden oluyo zaten bunlar:KK20: gunde kavanoz kavanoz nutella yersem olacagi bu, gerci son 1haftadir dikkat ediyodum ama demek önceki hatalarim sifirlanmamis:KK43:
hiç kaçmaz o hatalar :) bende yedim sarelle ve sabah yanagımda iki tane kızarıkla uyandım hemen tuz sabunu sürüdüm de kuruttum ya boğazımızı tutucaz ya da böyle katlanıcaz malesef.

Çinko ve B12 Eksikliğin olma ihtimalin yüksek. Kanser falan değilsin korkma. Gidip kapsamlı bir kan tahlili yaptır canım. Senin derdini cildiyeciler çözemez... Nerden biliyorum dersen, yaşadım ve sorunu çözdüm...

karaciğerini bozmuşsun.Karaciğer vücudun kimya fabrikası.Annen baban umursamıyor diye kızacağına, kendine kız .14 yaşında olsan anlarımda.Çikolata, abur cubur,yağlı yemeyi kes, sağlıklı beslen ,yediklerine dikkat et.Yoksa ilerde çok pişman olursun.Çünkü gencecik yaşında cildini mahvediyorsun ve sorumlusu sensin.Yediklerini düzelt bak birşeyin kalıyor mu

Çinko ve B12 Eksikliğin olma ihtimalin yüksek. Kanser falan değilsin korkma. Gidip kapsamlı bir kan tahlili yaptır canım. Senin derdini cildiyeciler çözemez... Nerden biliyorum dersen, yaşadım ve sorunu çözdüm...

Kac kere cildiyeye gittim hiçbirinin verdiği hicbisey ise yaramadi, dediğinizi yaptiricam belkide sizin dediginiz gibidir cok tesekkur ederim

X