- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- Konu Sahibi anabelmontero
Ne tuhaf bi baslik dimi, ama dogru! Okadar problemli bi cildim, artik ne diyim bünyem varki sürekli vucudumda biseyler cikiyor, bazen bakiyorum leke cikiyor bazen bakiyorum sivilce boyutunda siskinlikler (siğilden farkli) ya türlü türlü şeyler, artik biktim gercekten, suandada gozumun üstünde bisey cikti arpacik gibi degil farkli kucuk bisey ama ne oldugu belli degil ve sinirlerim bozuluyo artik hem ailem hem ben cildiyeye gitmekten, yeni bi sorun duymaktan biktik! Ve zaten artik alistilar mi önemsemiyolarmi ne, vucudumda bisey cikmisti doktora gittim hemen aldirin cok kotu yayilir bunlar ve alirken cok aci verir sayisida artinca dedi ama aylardir randevu almadilar benim icin(cok sukur pek yayılmadi suan 2 tane oldu), babam bu konularda cok umursuz bi insan hala bana randevu alacak, sen al diyceksiniz o arastirip goturcekmis kafama gore gitmiyimmis ve zaten ben hastaneye hayatta tek gidemem bilenler bilir asiri hastane fobim var ve kizlar acaba diyorum cilt kanseri filan miyim allah korusun bugun belirtilerine filan baktim olabilir mi acaba diyorum moralim bozuldu zaten cok pimpirikli bi insanim basim agrisa tümör mu var acaba diye düşünürüm bide bu olunca moralim düştü dokunsaniz aglayacak durumdayim ve eger boyle bisey varsa bunu ogrenmekte istemiyorum doktora gidip bunu duymaktan korkuyorum... cok kotuyum suanda dertlesmek istedim