Vücudumu beğenmiyorum

Boyle ilginc bi basligi neden sectim ben de bilmiyorum :D
Ben yeni uyeyim ve bir suredir takip ediyorum burayi
Kafama takilan bir seyi yazmaya geldim klasik bir ergen problemi
Ama 18 yasindaki bir kizdan "kaynanam beni sevmiyor" diye baslik acmasini bekleyemeyiz sanirim :)

Neyse
Ben oyle cok disari gezip tozan biri degilim
Pazartesi arkadaslarla YGSnin etkilerini silme adina bulusma karari aldik
Ben de cok cikmam ya disari heycan yaptim giyicegim seyleri sectim denedim aynada nasil oldular diye baktim felan
Gel gor ki kac kilo verirsem vereyim beni inatla birakmayan gobegim ve annemin genetik armagani olan buyukcek popom beni rahatsiz ettiler bacaklarim da hafif carpiktir. Ve aynada bakarken farkettim sanirim bacaklarim da kisa :(
Dis gorunusumle basim dertte anliycaginiz
Kilo hadi neyse de bacaklarimin kisa olmasi moralimi bozdu gerci tam emin degilim buna nasil karar veriliyor nasil olculuyor falan bilmiyorum ama vucuduma uymadiklari kesin
Tam bir Kezbanusum degil mi eksici gencler? :D

Ben dis gorunusunu fazlasiyla takan biriyim ama bu dis gorunuse cok onem veren yuzeysel bi insan oldugumdan degil kesinlikle . Neden bilmiyorum. Ve eger dalga gecilme fobisi diye bisey varsa ben de kesinlikle ondan var
Belki de Brad Pittvari (!) erkeklerimizin damarinda turk kani tasiyan her kiza "kezban" "sisko" "cirkin" yaftasi yapistirmasindandir
Ama daha cok kendimle ilgili olugu da acik

Demem o ki vucudumu begenmiyorum -ki bu bir genc kiz icin onemli bir sorundur
Bacak boyumu uzatamam heralde bu saatten sonra :(
Simdi bunu buraya niye yazdigimi da bilmiyorum ama mutsuz oldum oyle iste :(
Umarim "bu da dert mi be ne konular goruyoruz her gun" diyenler yorum yapacaklarsa yapmamayi tercih eder
Herkesin derdi kendine degil mi?
hiç boşuna türk kızlarına kezban demesinler Türkiyede çok güzel kızlar var çoğuda bakımlı... Erkekler kızlara göre çok çirkin bence. Bayan olarak etrafta bi sürü güzel kız görürken bi tanede şu yakışıklıymış dediğim erkek çok az boşuna üzme kendini türk kızları kezbansa onlarda kamil :))))

Son düzenleme:
Yorumlariniz icin tesekkurler
Simdi yarin bir sinavim oldugunu hatirlayaraktan yatma hazirliklarima basliyorum :D
Umarim YGS umdugumuz gibi gecer
Iyi gecelerus!

hiç boşuna türk kızlarına kezban demesinler Türkiyede çok güzel kızlar var çoğuda bakımlı... Erkekler kızlara göre çok çirkin bence. Bayan olarak etrafta bi sürü güzel kız görürken bi tanede şu yakışıklıymış dediğim erkek çok az boşuna üzme kendini türk kızları kezbansa onlarda kamil :))))

Canım Türk kızları yabancılara göre daha ağır,her önüne gelenle yatmıyor ya.. yabancılar gibi geniş değil ya.. erkekler buna deliriyor.. hemen çirkefliğe vuruyorlar "güzel olsa bari","hem çirkin hem burnu havada", "kendini ne sanıyor" gibisinden...eziliyorlar ya karşımızda :8: :21:

kıskançlık diz boyu :1: :27:

Her basarili Kamil in arkasinda akilli bir Kezban vardir :9:

Ben bu cümleyi anlayamadım sen kezbansın onu anladıkta ekşici kim?

vallahi turk erkekleri dedigin gibi brad pitt vari olsa canım yanmıycak ama yorum yapanlara bakıyorum Allahım diyorum bu kendini aynada ne goruyorda turk kızına laf soyleyebiliyor gerci kendinden emin yakısıklı aklı basında bir turk erkegi cidden boyle olaylara girmiyor bile guzelse bir kız guzeldir cirkinse ona bu tarz etiketler yapıstırmıyor cunku bir anlamı yok sen ona kezban demişsin bakımsız demişsin nolucak neyi ispat ediyorsun acaba bu kadar kendi vatanının kızını kotuleyen baska ulkelerin kızlarını yere goge sıgdıramayan baska millet varmıdır bi zaman rus kızı muhabbeti vardı simdi kezban olayı cıktı bakalım sırada ne var:31:

Son düzenleme:

Her ülkenin bakımsız çirkin kızı/erkeği olduğu gibi güzel kızı ve yakışıklı erkeği de var. Bir kişiden kuyruk acısı taşıyıp da herkese genellemek çok yanlış. Türk erkeği madem "kezban" istemiyor o zaman "veren" kız "vermeyen" kız muhabbeti de yapmasın. Bir şeyleri aşsın. Hoş aşsalar da bizim kanımızda var biz yine güvenmeden teslim olmayız ya kudursunlar bakalım, kedi ulaşamadığı ciğere... :)

Hep bu popom! :D

Nasil yani ?popom buyuk degil mi? E benim aynada gordugum ne o zaman :D belki de vucut tipim farklidir
Gobegim var ama gercekten
Abarttim mi ben acaba ??
Ama annem falan hep koca popo der
Ben o boru paca ispanyo pacalari falan begendim tarzimi da degistireyim bari universite oncesi:)
Zayiflarsam belki de bacaklarim uzun gorunur
Bi ara olcdum de bacak boyum 90 kusur bisey cikmisti diye hatirliyorum tam emin degilim ama hatirlamiyorum
Zaten oyle olculmuyodur ki dimi? :D

benim 5 ay önce falan 6-7 kilo fazlam vardı. 42 beden olmuştum. o zamanki kiloma göre evet kiloluydum. belim kalınlaşmış, göbeğim iyice çıkmıştı. kısa bir zaman geçtiği için şimdiki halimle karşılaştırdığım zaman şu anki kilomu normal görüyorum 38 beden giyiyorum çünkü. sen benden uzunsun hem, o nedenle kendimle karşılaştıracak olursam koca popolu denecek bir durum yok. ayrıca aile genelde dalga geçer, ben abimin dilinden çocukluğumdan beri kurtulamadım hoşuna gidiyor çünkü dalga geçip beni kızdırmak :) ama yine de sen şu anki görüntünden memnun değilsen, spor yapabilirsin, her gün yürüyüş yap. ben öyle kilo verdim, yediklerimden kısmadım hem de... yaş genç olunca kilo vermek daha kolay... mesela sen 52-53 kilo olmak için 5 kilo falan vereceksin, 5 kilo vermek çok zor değil...

sevgili jamiryo,
öncelikle nick seçiminle beni benden aldın:ssz:
meşhur videoyu defalarca izlemiş ve günlerce dilimde pelesenk etmiştim nickini, istemsiz
genel olarak konuna yapabileceğim yorumların çoğunu kızlar yapmış benzeri şeyler yazıcaktım gerek yok
yarınki sınav için bol şans
ha bu arada ekşi sözlük yazarı arkadaşlarına da selam söyle:34:

...spoiler....

edüt tanım: sözlük reklamının babasını yapan konu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazi eksi sozluk yazarlari burayi okuyup kendi aralarinda dalga geciyorlar
Ay kızlar niye malzeme verip, ciddi ciddi yazıyorsunuz şu kamillere.
Daha başlıktan belli amacının dalga geçmek için konu açtığı.
Siz de yazdığı fake konuya boşyere cevap yazıyorsunuz.

Bazi eksi sozluk yazarlari burayi okuyup kendi aralarinda dalga geciyorlar

Kendine kezban hatta kezanus diyen ve böyle diyenlerden yakınan bir genç kızsın demek.. Hiç ama hiiççç inandırıcı gelmedi malesef..
Hem yeni üyeymişsin ya sen nereden biliyorsun ekşicilerin dalga geçtiklerini? Demekki asıl ekşici olan sensin..
Ayrıca dediklerinden sadece sınava gireceğine inandım.. Zira sen yarın sınavı olan erkek bir ekşicisin ve sınav öncesi stres atmak içinde buraya konu açma yolunu seçmişsin.. Bu kafayla nereyi kazanırsın bilemiyorum..

Ama 18 yasindaki bir kizdan "kaynanam beni sevmiyor" diye baslik acmasini bekleyemeyiz sanirim :)

Neyse
Ben de cok cikmam ya disari heycan yaptim giyicegim seyleri sectim denedim aynada nasil oldular diye baktim felan
Gel gor ki kac kilo verirsem vereyim beni inatla birakmayan gobegim ve annemin genetik armagani olan buyukcek popom beni rahatsiz ettiler bacaklarim da hafif carpiktir. Ve aynada bakarken farkettim sanirim bacaklarim da kisa :(
Kilo hadi neyse de bacaklarimin kisa olmasi moralimi bozdu gerci tam emin degilim buna nasil karar veriliyor nasil olculuyor falan bilmiyorum ama vucuduma uymadiklari kesin

Ben dis gorunusunu fazlasiyla takan biriyim ama bu dis gorunuse cok onem veren yuzeysel bi insan oldugumdan degil kesinlikle . Neden bilmiyorum. Ve eger dalga gecilme fobisi diye bisey varsa ben de kesinlikle ondan var
Belki de Brad Pittvari (!) erkeklerimizin damarinda turk kani tasiyan her kiza "kezban" "sisko" "cirkin" yaftasi yapistirmasindandir

Umarim "bu da dert mi be ne konular goruyoruz her gun" diyenler yorum yapacaklarsa yapmamayi tercih eder

Nıye durup durup eksı konusunu açıyorsun, bıze ne orda ne oluyorsa oluyor bızı konuşuyorlarsa konuşsunlar
Ben o ot kafaların kezban demesınden rahatsız oluyorken bı kadının kendıne bunu yakıştırmasınıda anlam veremıyorum o ayrı.
Vucudunu beğenmıyorsan kılo ver, spor yap
bacaklarım kısa dıyorsan topuklu ayakkabı gıy
ama en önemlısı kendını sev

sevgili jamiryo, her mesajını keyifle okudum. yarınki sınavında başarılar.

esas konuya geçecek olursak ben 163, 56-58 kilo arası salınımdayım. ve senin 165 e 58 kiloyu şişko diye nitelendirmene şaşırdım. çünkü ben çok fitim... :27::27::27: :37::37::37: bütün kilolarım bacaklarımda ve popomda. omuz kalça oranım düzgün. gövdem ince olduğu için kilom kaba görüntü yaratmıyor. ama bazı vücut tipleri var. 58 kilo olup şişkoca gözükebiliyor. çok iri göğüs, fazla göbek, yok popo ve orantısız omuz kilonun nasıl gözüktüğüyle çok alakalı. ama her yere estetik şekilde dağılıyorsa bu civarda kilolar sorun değildir. ben bazen dar pantolonlarda kendimi zayıf bile görebiliyorum. bacaklarım kısa demişsin, eğer kilo vermek istiyorsan şunları gözden geçirmeni öneririm. tayt giydiğinde belinden göbeğinden yağlar sarkıyorsa, gövde bedenin kalça bedenine eşit ya da büyükse, omuzların darsa, göğüslerin çok büyük ve hantal görüntü yaratıyorsa kilo vermelisin. ama popom büyük diye kilo verme. omuz ve popo orantın iyi olduktan sonra kalça güzeldir.

Evet, ben de 165 boya 58 kiloyu çok iyi bulan bir tek ben miyim diye düşünüyordum... :D E bence gayet zayıf!!!

Bence hiç fena değilsindir kesin, sınav stresi ve ders çalışma saatleri arasında Ekşisözlük okuma seansları özgüvenini zedelemiştir, 25 Haziran'dan sonra bir tarzını yeniler saçını kestirir spora başlarsın, üniversitede yeni de sevgili bulursun bu mutsuz günlerini unutursun bence :)))

bacak boyu ya 25 ya 28 yaşına kadar uzuyor olması lazım netten araştırabilirsin :)

bir de vücut nasıl olursa olsun giyinmeyi bilmek çok önemli. çok güzel bir vücudun olur ama model seçimlerin yanlış olur yine eksi puan alırsın.

kendine güven. seninle dalga geçenlerin çatlakları selülitleri yahut beğenmedikleri bi yönleri yok mu sanki :)

Neyse

dış görünüşünü bilmem ama,seçtiğin nickten ve kurduğun cümlelerden anladığım kadarıyla esprili ve zeki birisin ki bu "aklı başında erkeklerin" tercih ettiği özelliklerdir...

o zamanda zaten bacakların falan onlar için sorun olmaz...umarım o kişi birgün karşına çıkar...

hem şükret bacak boyun kısa veya çarpıkta olsa,yürümeni sağlıyorlar :)

not:şu ekşici gençler sözünde beni kıllandırdı yalnız...???

boyumuz ve kilomuz baaayaağı benziyor. bende de bir popo göbek sıkıntısı var. dar pantolon giyip üzerine çok bol tişörtler giyiyorum kapatıyorum o şekilde.bacak boyum kısa gibi demişsin, ama eğer fazla kalın değilse sana da böyle yapmanı tavsiye edebilirim.

bu arada kullanıcı adın is my girl ahahahahah :52:

Büyük totolular ;

- Boyuna çizgili giyin. Bu sizi daha ince gösterecektir.
-Asla bel çantası kullanmayın
-Kalçada biten kıyafetler giymeyin.
-Uzun ceketler tercih edin.
-Koyu renklere yönelin
-Kalçayı toparlayan korselerden kullanın

Bacak boyunu uzun göstermek için ;

-Uzun paçalı jeanleri platformlarla giyin.
-Kapri asla kullanmayın.Kapri pantalon bacakları olduğundan kısa gösterir.
-Yüksek belleri tercih edin.
-Topuklu ayakkabılardan vazgeçmeyin.

Göbüş gizleme metotları ;

-Dikkati başka yöne çekin.Gösterişli bir kolye yada boyna bağlanan uzun bir eşarp bu işi görür.
-Kalın kemerler kullanın.
-Polyester ve likralı kumaşlardan uzak durun.

İlaveten başlık hoşuma gitti :27:

Back
X