• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumu çöpe atmak istiyorum..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Yılbaşı için yemeğe güzel bir elbise alayım dedim 20 dükkan gezmişimdir belki daha fazla. her yerde çok güzel elbiseler var hepsine bayıldım. Ama malesef ya beden olmuyor ya bana oluyo ama hiç güzel durmuyor yanlar çok çıkıyo.. hem boyum hem kilom olunca çok sıkıntılı oluyor. bana olan çok yakışan da oldu onun da boyu acayip kısa geldi. kısa elbiseler bana mini oluyo. kafayı yedim. o kadar moralim bozuldu ki. yolda az kala araba çarpıyordu ayağıma deydi araba. Yeni aldığım ayakkabı mağazanın cam kapısı gelince yırtıldı. ayaklarım zonkluyordu artık eve geldim alamadan. Evde de hiç yok kışlık elbisem. Ne yapacağım ne giyeceğim moralim çok bozuldu. boyum 175 ee kilo da 80 olunca elbise filan bulamadım... zayıflamam gerek ama tatlıdan çikolatadan vazgeçemiyorum da.. Ne yapacağım benn

Belki yanlış mağazalara veya yanlış elbiselere bakıyorsundur. Belki elbise yerine 2 parça olabilir. Kadife plise eteklerin koyu kırmızısını gördüm, bayıldım. Altına üstüne siyah giyip çok güzel kombinler yapılabilir. Kadife tulumlar var çok şık, onlar olabilir.
Bazen hayalimizdeki bir modele takılıp kalıyoruz ama bize yakışmıyor. Arada "ben bunu giymem" dediğimiz modelleri denemekte fayda var.

Yılbaşı için yemeğe güzel bir elbise alayım dedim 20 dükkan gezmişimdir belki daha fazla. her yerde çok güzel elbiseler var hepsine bayıldım. Ama malesef ya beden olmuyor ya bana oluyo ama hiç güzel durmuyor yanlar çok çıkıyo.. hem boyum hem kilom olunca çok sıkıntılı oluyor. bana olan çok yakışan da oldu onun da boyu acayip kısa geldi. kısa elbiseler bana mini oluyo. kafayı yedim. o kadar moralim bozuldu ki. yolda az kala araba çarpıyordu ayağıma deydi araba. Yeni aldığım ayakkabı mağazanın cam kapısı gelince yırtıldı. ayaklarım zonkluyordu artık eve geldim alamadan. Evde de hiç yok kışlık elbisem. Ne yapacağım ne giyeceğim moralim çok bozuldu. boyum 175 ee kilo da 80 olunca elbise filan bulamadım... zayıflamam gerek ama tatlıdan çikolatadan vazgeçemiyorum da.. Ne yapacağım benn
Allah'tan boy'un iyiymiş, bide kısa olsan 80 kilo daha çok belli olurdu..
Kalıplı, kemikli bişi hayal ettim birden nedense ?
Zayıf, cılız? iri? Nasıl bi yapiya sahipsin peki ?
Bence bi 10 kilo versen 70 1.75 de çok sırıtmaz..(çok iri, kemikliysen 15 versen daha iyi:)

Elbise giyme sende, hoş kadife yada kot bi pantolon, üzerine boğazlı kırmızı bi kazak.
Veya tayt, üzerine kırmızı uzun bol bi tunik..
Salaş takıl sen, boşver..

Allah'tan boy'un iyiymiş, bide kısa olsan 80 kilo daha çok belli olurdu..
Kalıplı, kemikli bişi hayal ettim birden nedense ?
Zayıf, cılız? iri? Nasıl bi yapiya sahipsin peki ?
Bence bi 10 kilo versen 70 1.75 de çok sırıtmaz..(çok iri, kemikliysen 15 versen daha iyi:)

Elbise giyme sende, hoş kadife yada kot bi pantolon, üzerine boğazlı kırmızı bi kazak.
Veya tayt, üzerine kırmızı uzun bol bi tunik..
Salaş takıl sen, boşver..

İri yapılıyım malesef..

Hazır elin değmişken benimkini de atsana, aradan çıksın.
Aynı boydayız ve senden 6 kilo fazlayım.

Hamilelikti, doğumdu derken şaftım kaydı.
Şu halde bile spor yaparım olur biler diyorum, bebeğimin az daha büyümesini bekliyorum.
Peki sizi spordan alıkoyan şey nedir?
Memnun olmadığınız vücudu forma sokmak için ne yapıyorsunuz?
Çaba var mı çaba?

:)))

senin kadar olmasa da ben de kıyafet sıkıntısı çekiyorum.

az sonra ben de kıyafet seçicem olanlardan evdekilerden

yaptığımı söyleyeyim

külotlu çorap çok iyi topluyor. ayakkabıyla aynı renk olursa zayıf gösteriyor ayakkabı topuklu olucak tabi. ya da desenli çorap. .

üzerine yakın renklerde monokromik giyineceksin mavinin tonları gibi mesela.

bele mutlaka kemer. külotlu çorabın lastiği sıkıp daraltıyor zaten oraya bi kemer de ekleyince tam oluyor.

istersen bol düz siyah bir elbise al üzerine beline mesela gri bir kemer siyah çorap siyah topuklu gibi bi kombin fit gösterir.

ama şunu da diyeyim benim geçici bir dönem olduğu için rahatım vaktim olsa spor yaparım. sana da onu öneririm sürekli mutsuz olcağına bişeyler yap.

Bende hamilelik ve sonrasında üzerime yapışan 35 kilo ile hayatıma devam ediyorum da çok da sıkıntı yapmıyorum. 50 kilo ile hamile kaldım boyum 1.70 şimdi 85 kiloyum verilir yani çok büyük bi problem değil. Sağlıklı beslen , spor yap , abur cuburu kes tamamdır.

Hazır elin değmişken benimkini de atsana, aradan çıksın.
Aynı boydayız ve senden 6 kilo fazlayım.

Hamilelikti, doğumdu derken şaftım kaydı.
Şu halde bile spor yaparım olur biler diyorum, bebeğimin az daha büyümesini bekliyorum.
Peki sizi spordan alıkoyan şey nedir?
Memnun olmadığınız vücudu forma sokmak için ne yapıyorsunuz?
Çaba var mı çaba?

Spor salonuna yazıldım olmadı. bikaç gündür çikolatayı kestim. olduğum yer hep yokuş. aşağıda yürüyüş alanı var ama dönüşte gözüm kararıyor o kdr yürüyüş ardından uzun yokuş var çıkınca da eve mesafesi uzak. önceden çok kez yürüyüş de yaptım. olmuyor bir türlü. ben doğum da yapmadım o halde böyleyim :(

:)))

senin kadar olmasa da ben de kıyafet sıkıntısı çekiyorum.

az sonra ben de kıyafet seçicem olanlardan evdekilerden

yaptığımı söyleyeyim

külotlu çorap çok iyi topluyor. ayakkabıyla aynı renk olursa zayıf gösteriyor ayakkabı topuklu olucak tabi. ya da desenli çorap. .

üzerine yakın renklerde monokromik giyineceksin mavinin tonları gibi mesela.

bele mutlaka kemer. külotlu çorabın lastiği sıkıp daraltıyor zaten oraya bi kemer de ekleyince tam oluyor.

istersen bol düz siyah bir elbise al üzerine beline mesela gri bir kemer siyah çorap siyah topuklu gibi bi kombin fit gösterir.

ama şunu da diyeyim benim geçici bir dönem olduğu için rahatım vaktim olsa spor yaparım. sana da onu öneririm sürekli mutsuz olcağına bişeyler yap.

Bele Kemer bana olmuyor göbeğin yanları bende çok çıkıntılı fırlıyor genetik olarak babaanneme çekmişim çok kötü duruyor. benden daha kilolu da bile daha güzel duruyor o yüzden herşey.

Spor salonuna yazıldım olmadı. bikaç gündür çikolatayı kestim. olduğum yer hep yokuş. aşağıda yürüyüş alanı var ama dönüşte gözüm kararıyor o kdr yürüyüş ardından uzun yokuş var çıkınca da eve mesafesi uzak. önceden çok kez yürüyüş de yaptım. olmuyor bir türlü. ben doğum da yapmadım o halde böyleyim :KK43:
Bir anda olacak bişey değil ki zaten. Yavaş yavaş kilo vermelisin. Sağlıksız kilo vermek vücutta deformasyona sebep oluyo. Sarkmalar , yıltılmalar vs. Biraz sabır :)

İyide çok şişman değilsin ki.. 5 kilo versen ideal kilo sayılır.. bende senle aynı boydayım 75 kiloyken kendimiz dünyanın en şişko insanı sanırdım. Şimdi iki doğum, ev hanımı olmak falan.. 100e dayandım ve depresyondayım.. şu emzirme süreci biraz ilerlesin, ek gıdaya falan başlasın bebeğim bende zayıflamaya başlıcam inş..

Back
X