• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumu çöpe atmak istiyorum..

Şişman değilsiniz aslında da yapılısınız. Benim bir arkadaşımın da boyu 1.85, kilosu sizinkinden daha fazladır belki ama hiç kilolu gelmiyor gözümüze, giydiğini de yakıştırıyor. Demek ki kendi vücut stilinizi tam keşfedemediniz, beğendiğiniz şeylerle vücudunuzun uymaması o yüzden. 1-2 beden incelten korseler var, topuklu ayakkabı bacakları daha şekilli gösteriyor. Siyah elbiseler genelde kurtarıcıdır, ne bileyim. Diz altı dar siyah elbiseleri beğeniyorum ben, öyle bir şey bulursanız yakışabilir.

Boyunuz uzunmuş ne güzel , 15 gün var sıkı bir diyetle 1-2 kilo gider sonrasında devam edin ideal kilonuza gelirsiniz . Bu kiloları kısa zamanda almıyoruz ki hemen kısa sürede verelim.

böyle olması senin suçun değil. hazır giyimin özelliğidir herkesin bedeni aynıymış gibi standart dikerler. ben de bir elbise bulmak için kaç tane ilçe gezenlerdenim. giydiğim 100 tane elbiseden 1 tanesi anca yakışır çünkü fiziğime uygun değiller. bu benim suçum değil. ben de gezip gezip sonunda bi tane buluyorum. ya da diktirceksin. ya da aldıklarına bi ekleme çıkarma daraltma bişi yapcaksın.

mesela bi kıyafetimi öyle buldum. zar zor. herşeyi oldu bi tek boyu olmadı. gittim güpür aldım kalın dantel. bluzunun altına diktim. fıstık gibi oldu.

tasarım gücüne kalmış bişe. moralini bozmana gerek yok. hazır giyimin suçu bizim suçumuz değil

Allah daha buyuk dert vermesin arkadas sana. Baksana Halep'e baksana zulmedenlere.. gercekten bu yazdiklarindan dolayi kendini cope atmak istiyosan bencede at.. bu icine sigamadigin elbiseleri ayakkabilari vs alamayanda olmayanlarda okadar cokki.. hele su sogukta.. Allah sanada yardim etsin akil fikir konusunda ama once o masumlara yardim etsin..

ekol parantez seçil faik sönmez defakto bonprix
bu sıtelere bu markalara bakın burda boyu uzun ve etıne dolgun hanımlara guzel seyler var
sureklı alısverıs yaptıgım markalardır

ekol parantez seçil faik sönmez defakto bonprix
bu sıtelere bu markalara bakın burda boyu uzun ve etıne dolgun hanımlara guzel seyler var
sureklı alısverıs yaptıgım markalardır

+olarak Mango üç senedir büyük beden koleksiyonu çıkartıyor Violeta by Mango olarak. Kilonunuzda abartacak hiçbir şey yok sanki morbid obez gibi yazmışssınız. Biraz boğazınızı tutun geçer.

eğer göbeğin varsa o zaman üzerine bol düz elbise kısa giyebilirsin bacakalrdan kurtarırsın

aslında yüzünü kapatıp vücut hatlarını belli eden foto atsan vücuduna uyan elbise tipi bulabileceğimi düşünüyorum.

en azından yılbaşını kurtarırsın ve bu sana bir ders olur, biraz kilo vermeye başlarsın zamanla fitleştikçe yardıma ihtiyacın kalmaz zaten.

Back
X