- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Bogazini tut¿
Olmadi at gitsin çope ne kadar kiymetsizse¿¿
Olmadi at gitsin çope ne kadar kiymetsizse¿¿
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yılbaşı için yemeğe güzel bir elbise alayım dedim 20 dükkan gezmişimdir belki daha fazla. her yerde çok güzel elbiseler var hepsine bayıldım. Ama malesef ya beden olmuyor ya bana oluyo ama hiç güzel durmuyor yanlar çok çıkıyo.. hem boyum hem kilom olunca çok sıkıntılı oluyor. bana olan çok yakışan da oldu onun da boyu acayip kısa geldi. kısa elbiseler bana mini oluyo. kafayı yedim. o kadar moralim bozuldu ki. yolda az kala araba çarpıyordu ayağıma deydi araba. Yeni aldığım ayakkabı mağazanın cam kapısı gelince yırtıldı. ayaklarım zonkluyordu artık eve geldim alamadan. Evde de hiç yok kışlık elbisem. Ne yapacağım ne giyeceğim moralim çok bozuldu. boyum 175 ee kilo da 80 olunca elbise filan bulamadım... zayıflamam gerek ama tatlıdan çikolatadan vazgeçemiyorum da.. Ne yapacağım benn
kuzum beni yanlis konuya alıntılamissin ama sagolasin tam da beni ve koca göbeğimi anlatan bir konuya geldim sayendeHiç aklimdan çıkmiyor ki zaten![]()
Aaa ne ara yapmışım onukuzum beni yanlis konuya alıntılamissin ama sagolasin tam da beni ve koca göbeğimi anlatan bir konuya geldim sayende![]()
bu aralar bende cok dertliyim kilolarimdan. Oyle böyle degil sabaha kadar aglayasim var. Benimki caresiz ustelik, hormonel sorunlar var. Hayatim boyunca brokoliyle beslensem anca durucak gibi kilo alimimAaa ne ara yapmışım onu![]()
![]()
Kendinden memnun değilsen değişim şart kuzum. Hiçbir şey kolayca olmaz, her güzelliğin bir bedeli vardır.
Bir diyetisyen, bir spor hocası birlikte çalışın mümkünse, ilk 1-2 ayı atlatıversen zaten kolaylaşır, spordan keyif almaya başlarsın, yaşam şeklin olur.
Biraz azimli ve kararlı ol, bir elbise al ve bunun içine gireceğim diyerek hedef koy.
Yine saçma ve gereksiz yorumlar gelmiş. Nedem site yöneticileri bu üyelerle ilgilenmiyor ki.
Halepte dert var senin derdin de utandim diyen var.
Derde bak şükret diyen vaar.
Varda var.
Konu sahibi size vaaz verin mi dedi acaba.
Varsa fikrin söylersin. Yoksa ego vicdan kasmasın kimse.
Halebe üzülen gitsin sınıra yardim etsin. Katilsin gönüllü yardim kuruluşlarına gitsin.
Madem cok vicdanlısın uuzluyorsun burada laf yetiştirme.
Hayret bir şeyler ya.
Konu sahibi sana da diyet yapmani öneririm.
Banamı anlatıyorsun bende ki hastalıkların hepsi kilo almamı sağlıyorbu aralar bende cok dertliyim kilolarimdan. Oyle böyle degil sabaha kadar aglayasim var. Benimki caresiz ustelik, hormonel sorunlar var. Hayatim boyunca brokoliyle beslensem anca durucak gibi kilo alimim![]()
Bir buna bir de kedi köpeğe yardım edeceğinize aç çocukları doyurunculara hastayım. Kendileri ne yapıyor acaba klavye ağlaklığı dışında.
of off. Suan bile deli gibi açım ama yemiyorum. Sonuc ise ayni...Banamı anlatıyorsun bende ki hastalıkların hepsi kilo almamı sağlıyor![]()