• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumu çöpe atmak istiyorum..

Bunlar aynı şak şak yapanlar vardır ya bilirsin onlar gibi olanlar.
Kuru gürültü yani.
Kuru sıkı da diyebiliriz.
Halepte Suriye'de senelerdir savas var. Daha yeni olan bir şey degil.
Senelerdir insanlar kırılıyor aç susuz.
Öyle orda burada vicdan kasmayla olmuyor o işler. Adam oturmuş mesaj atıyor neymiş sure topluyom dua dağıtıyom. Birde arıyor beni yapican mi diyor. Len bilmem kimin çocuğu. Dalga mi geciyon benimle. Sag elin verdigini sol el gormesin diyor. Kalkmış kampanya başlatmislar.
Sadece orada da degil şöyle camdan dışarı bakınca bile yardima muhtaç illa kedi kopek dostumuzu görürüz.
Afedersin ama şöyle düşün evi b*k götürüyor biz bahçeyle uğraşıyoruz ülke olarak. Ay neyse yazmicam tutamicam kendimi.

Şak şakcılar aynen devam kuru gürültüye.

+1500000

of off. Suan bile deli gibi açım ama yemiyorum. Sonuc ise ayni...

İki tane eti form mısır patlağı yedim bastırsın diye. İşin kötüsü benimki tamamen iradesizlik, hastalık kiloya neden olmuyor kilo sağlıksız hissettiriyor. 1,5 senedir hayatımdaki boşluğu sadece yemekle kapatıyorum inanılmaz mutluluk kaynağı yemek yemek benim için. Büyük bir depresyondayım, işsizim, kilo aldıkça mutsuzum açken daha da mutsuz...

Yılbaşı için yemeğe güzel bir elbise alayım dedim 20 dükkan gezmişimdir belki daha fazla. her yerde çok güzel elbiseler var hepsine bayıldım. Ama malesef ya beden olmuyor ya bana oluyo ama hiç güzel durmuyor yanlar çok çıkıyo.. hem boyum hem kilom olunca çok sıkıntılı oluyor. bana olan çok yakışan da oldu onun da boyu acayip kısa geldi. kısa elbiseler bana mini oluyo. kafayı yedim. o kadar moralim bozuldu ki. yolda az kala araba çarpıyordu ayağıma deydi araba. Yeni aldığım ayakkabı mağazanın cam kapısı gelince yırtıldı. ayaklarım zonkluyordu artık eve geldim alamadan. Evde de hiç yok kışlık elbisem. Ne yapacağım ne giyeceğim moralim çok bozuldu. boyum 175 ee kilo da 80 olunca elbise filan bulamadım... zayıflamam gerek ama tatlıdan çikolatadan vazgeçemiyorum da.. Ne yapacağım benn

Öncelikle vücudunuzu o hale siz getirdiniz bunu kabul edip kendinizi sevmekle başlayın bence. Sonrasında da beslenmenize dikkat edip, haftada 2 gün spor yaparak bir başlangıç yapabilirsiniz. Maşallah boyunuz posunuz var imkânsız değil kilo vermeniz, zamanla fiziğinizi istediğiniz seviyeye getirebilirsiniz. Ama şuan aciliyetiniz yılbaşı yemeği olduğu için korse ve doğru elbise tercihi ile kendinizi kurtarabilirsiniz. Ve alışverişe yalnız değil size doğru fikir verecek biriyle gidin, siz zaten şuan kendinizle çok barışık değilsiniz belki de yakışan bir kıyafeti olmadı diyerek almıyorsunuz..

Not:Çikolatadan, tatlıdan, makarnadan bende vazgeçemezdim ama şimdi ağzıma koymuyorum ve 3 kilo gitti bir ayda, yeter ki kararlı azimli olun sizde kendinizde değişimi göreceksiniz.

Yılbaşı için yemeğe güzel bir elbise alayım dedim 20 dükkan gezmişimdir belki daha fazla. her yerde çok güzel elbiseler var hepsine bayıldım. Ama malesef ya beden olmuyor ya bana oluyo ama hiç güzel durmuyor yanlar çok çıkıyo.. hem boyum hem kilom olunca çok sıkıntılı oluyor. bana olan çok yakışan da oldu onun da boyu acayip kısa geldi. kısa elbiseler bana mini oluyo. kafayı yedim. o kadar moralim bozuldu ki. yolda az kala araba çarpıyordu ayağıma deydi araba. Yeni aldığım ayakkabı mağazanın cam kapısı gelince yırtıldı. ayaklarım zonkluyordu artık eve geldim alamadan. Evde de hiç yok kışlık elbisem. Ne yapacağım ne giyeceğim moralim çok bozuldu. boyum 175 ee kilo da 80 olunca elbise filan bulamadım... zayıflamam gerek ama tatlıdan çikolatadan vazgeçemiyorum da.. Ne yapacağım benn
dıyetısyene gıdıp ,spor yapmadan ıstedıgın vucuda kavusamazsın.

Bak kendin demişsin az daha araba çarpıyordu diye.
Ya çarpsaydı o zaman da böyle düşünecek miydin?
Bende özellikle gece uykumdan uyanıp çikolata tatlı yemeye başlamıştım.
Ve bir ayda 5 kilo aldım.
Önce onu bıraktım ve bol su içiyorum.
Detoks suyu yapıyorum kendime.
Ha tabi bir doktora gözüküp doktor kontrolünde kilo verirsen daha sağlıklı olabilir.

Bunlar aynı şak şak yapanlar vardır ya bilirsin onlar gibi olanlar.
Kuru gürültü yani.
Kuru sıkı da diyebiliriz.
Halepte Suriye'de senelerdir savas var. Daha yeni olan bir şey degil.
Senelerdir insanlar kırılıyor aç susuz.
Öyle orda burada vicdan kasmayla olmuyor o işler. Adam oturmuş mesaj atıyor neymiş sure topluyom dua dağıtıyom. Birde arıyor beni yapican mi diyor. Len bilmem kimin çocuğu. Dalga mi geciyon benimle. Sag elin verdigini sol el gormesin diyor. Kalkmış kampanya başlatmislar.
Sadece orada da degil şöyle camdan dışarı bakınca bile yardima muhtaç illa kedi kopek dostumuzu görürüz.
Afedersin ama şöyle düşün evi b*k götürüyor biz bahçeyle uğraşıyoruz ülke olarak. Ay neyse yazmicam tutamicam kendimi.

Şak şakcılar aynen devam kuru gürültüye.
Ilk kisim ok ama ikinci kisimdaki dusunce dogru degil. Icimizdeki problemleri sifirlayana kadar disari bakmayalim diye bir strateji olamaz. Zaten ulke ici olaylar da sifirlanmaz oyle bir dunya yok. Amerika'da, Rusya'da, Fransa'da vs. hic ac yok diye mi elleri butun dunyaya uzaniyor ve mudahale halinde? Hayir. Bu ayni zamanda bir strateji. Rusya'nin kendi icinde cok ciddi problemleri olsa dahi asla Ukrayna, Gurcistan veya Ermenistan uzerinden elini cekmez ve cekemez cunku oradaki en ufak olayin etkisi Rusya'ya sirayet eder. Medyanin pompaladigi icimizdeki olaylara odaklanalim fikri sorunlu ya da artniyetli bir fikir. Ama yardimla ama yardimsiz Suriye'nin de sinirdaki ve hatta daha uzak cografyalarin islerinin icinde olmak gerek. Dunya her gecen gun biraz daha kuculuyor. Midye gibi kabugumuza kapanarak varligimizi surduremeyiz.

Ps: Get to them before they get to you, Turkce ozeti yumurta kapiya dayanmadan.... Bizim durumda multeciler kapiya dayanmadan..:KK39:

B Baharyagmuru35 biraz fazlan var ama abarti degil. Sporla diyetle halledersin bu isi.:super:

Son düzenleme:
NE KADAR GÜZEL VE ORANTILI BİR VÜCUDUN VAR ŞÜKRET SENDEKİ BOYUN BENDE OLMASI İÇİN NELER VERMEZDİM.ŞÜKRET RABBİNE.

Öncelikle lütfen çöpe atmak istiyorum tarifini kullanmayalım. Dışarı da ne kadar engelli arkadaşımız var o vücuda bedene sahip olmak isteyen... Bir ikincisi boyunuz uzun aslında belki de vücudunuzda sarkmalar vardır. Boyunuza göre aşırı bir kilonuz yok. Spora başlayın tamamen tatlıdan kısmayın ama porsiyon küçültün. Ekmekten kısın kendinize çok ufak bir çikolata ısmarlayın. Ardından cardioya başlayın. Ve düzenli olarak pilates sarkmaları önlemek için çok uygun olacaktır.Kolay gelsin :)

Zayıflamak senin kararın ve uzun vadeli bir eylem.
Yemeğ kurtarman için tulum öneriyorum sana belden hafif bol kesim. :)
Taktın ya kafayı ondandır, üzülmee.

sen kendini beğenmezsen dünya da seni beğenmez. özgüven sahibi olman lazım biraz.. en önemlisi de sağlığın. kilo alınır da verilir de. özgüvenin tam olursa iraden de olur o zaman kilo verebilirsin. veremem diye düşündükçe kendine güvenmedikçe hiçbir hareket olmaz.

Öncelikle şükret Allah sağlıklı beden vermiş.Bende 175 boyundayım ve şuan 50 kiloyum eskiden 78 kiloydum tatlı aşığıyım çok seviyorum çocukluğumdan beri dalga geçilip duruldu dev gibisin hormonlusun diye bende ne yaptım youtube dan spor videosu izledim ve diyet yaptım yulaf ağırlıklı beslendim vejeteryan olduğum için bol bol tahıl yedim akşamları çorba içtim bazen aç yattım ve 1,5 yıl içinde 28 kilo verdim..kendine güven kilo vermek bence çok kolay..güzel bir kız değilim ama kendimi beğeniyorum..tavsiyem bol su iç,çorba ağırlıklı beslen ve hergün spor yap..

Bence bir kadın için ideal boydasın 170 sanırım değil mi... Yani çikolata ve dtatlı bir bağımlılıktır. Vücuda hiç bir faydası yok sen tatlıyı kessen her türlü şekeri yani zaten 2 haftada 3 kg verirsin. Bence hiç yeme tatlı ve unu azalt.

Sisman degilsin ki sen gayet iyisin. Sadece boyun uzun. Gogus altindan veya kruvaze elbiselere baktin mi. Gogusten alti bol ve uzun yani. Oyle elbiseler tum kusurlari orter.

Bir kıyafet seçimini bu kadar hayati hale getirmeniz hiç doğru değil ne dertler var. Şükredin pişman olmayın. Boyunuz uzun kilolu değil de iri yapınız var galiba. Esnek lycrali kıyafetler alın. Farklı markalara bakin. Mezuniyet törenim için o kadar mağaza gezdim son gün bulabildim. 38 beden giymeme rağmen bazı dükkanlarda 44 beden elbise iyi geldi resmen.Bedenler küçüldü eskiye nazaran. Zamaniniz var diktirin üzerinize göre,dünyanın sonu değil kıyafet.

Back
X