• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumu çöpe atmak istiyorum..

Öncelikle şükret Allah sağlıklı beden vermiş.Bende 175 boyundayım ve şuan 50 kiloyum eskiden 78 kiloydum tatlı aşığıyım çok seviyorum çocukluğumdan beri dalga geçilip duruldu dev gibisin hormonlusun diye bende ne yaptım youtube dan spor videosu izledim ve diyet yaptım yulaf ağırlıklı beslendim vejeteryan olduğum için bol bol tahıl yedim akşamları çorba içtim bazen aç yattım ve 1,5 yıl içinde 28 kilo verdim..kendine güven kilo vermek bence çok kolay..güzel bir kız değilim ama kendimi beğeniyorum..tavsiyem bol su iç,çorba ağırlıklı beslen ve hergün spor yap..
Valla fıstık gibi olduğunu düşünüyorum boy kilo oranın mükemmel

Bence bir kadın için ideal boydasın 170 sanırım değil mi... Yani çikolata ve dtatlı bir bağımlılıktır. Vücuda hiç bir faydası yok sen tatlıyı kessen her türlü şekeri yani zaten 2 haftada 3 kg verirsin. Bence hiç yeme tatlı ve unu azalt.

Çikolatayı kestim sadece. bi haftada yarım kilo gitmiş. boyum 176 bazı yerlerde 175 çıkıyo öle

175boyunda 80kilo çok fazla değil canım.. bak bende ayni senin gibiyim 1.75 80kg yum. Üstelik hamileyim ve daha cok kilo alacağım. Halimize şükredelim.. Bende bugun alışveriş yaptim cok begenipte alamadiklarim oldu ama kendime uygun şeyler aldim yani.. kafana cok takma keşke kafana.dert edecegin şey tek bu olsa.. saglikli gunler diliyorum...

Yine saçma ve gereksiz yorumlar gelmiş. Nedem site yöneticileri bu üyelerle ilgilenmiyor ki.

Halepte dert var senin derdin de utandim diyen var.
Derde bak şükret diyen vaar.
Varda var.

Konu sahibi size vaaz verin mi dedi acaba.
Varsa fikrin söylersin. Yoksa ego vicdan kasmasın kimse.
Halebe üzülen gitsin sınıra yardim etsin. Katilsin gönüllü yardim kuruluşlarına gitsin.
Madem cok vicdanlısın uuzluyorsun burada laf yetiştirme.
Hayret bir şeyler ya.

Konu sahibi sana da diyet yapmani öneririm.

Teşekkürler yorum için ben ciddiye bile almadığım için o yorumlara cevap bile vermedim. çikolatayı çok seviyorum ondan bu hale geldim .öyle ekmek hamurişi makarna pek yemem . hamburger vs ketçap mayonezli şeyleri hiç sevmem..Hep çikolata tatlı dan oluyor böyle onlarıda kestim çok zorlanıyorum ama bakalım inşallah sonuç alana kadar dayanabilirim

Oooo hem şikayet hem tatlıdan vazgeçemiyorum diyorsun. O işler öyle olmuyo. Zayıflamak güzel bir bedene sahip olmak istiyorsan ( tabi güzelik göreceli bana göre en fazla 60 olman lazım bende 174düm hamilelik öncesi 60 idim :) ..) bogazını tutacaksın. Öbür türlüsü imkansız...

Nasıl kilo verdin peki 28 kilo çok fazla çünkü
Aslında hem çok zor hem çok kolay sarkma çatlamada olmadı hiÇ vücudumda.Ekmeği azalttım sadece çavdar ekmeği yedim tahıl gevreği yedim 18:00 den sonra yemek yemedim tatlıyı azalttım ama tamamen kesmedim.Uyumadan 1 saat önce sadece bir fincan( büyük çay fincanı yada kupası)yeşil çay içtim..akşam yemekleri için kendime çorba yaptım çok tahıllı ve besleyici ve tabiki spor ilk zamanlar çok yoruldum sıkıldım ama yaz kış önce koşu yaptım sonra pilates öğrendim fitness öğrendim ve sadece youtube dan ünlü spor eğitmenlerinden..gören arkadaşlarım bile tanımıyor çoğu zaman beni..azim ettim açıkçası yılmadım makenlerin fotolarına baktım motive oldum..sende yapabilirsin bence ve hiç yılma emin ol verebilirsin kilonu kafana takmana gerek yok üzülmene hiç gerek yok inanki ben bu anlattıklarımla 28 kilo verdim ..

Aslında hem çok zor hem çok kolay sarkma çatlamada olmadı hiÇ vücudumda.Ekmeği azalttım sadece çavdar ekmeği yedim tahıl gevreği yedim 18:00 den sonra yemek yemedim tatlıyı azalttım ama tamamen kesmedim.Uyumadan 1 saat önce sadece bir fincan( büyük çay fincanı yada kupası)yeşil çay içtim..akşam yemekleri için kendime çorba yaptım çok tahıllı ve besleyici ve tabiki spor ilk zamanlar çok yoruldum sıkıldım ama yaz kış önce koşu yaptım sonra pilates öğrendim fitness öğrendim ve sadece youtube dan ünlü spor eğitmenlerinden..gören arkadaşlarım bile tanımıyor çoğu zaman beni..azim ettim açıkçası yılmadım makenlerin fotolarına baktım motive oldum..sende yapabilirsin bence ve hiç yılma emin ol verebilirsin kilonu kafana takmana gerek yok üzülmene hiç gerek yok inanki ben bu anlattıklarımla 28 kilo verdim ..

Süper vermişsin valla helal olsun darısı başıma :)

Oooo hem şikayet hem tatlıdan vazgeçemiyorum diyorsun. O işler öyle olmuyo. Zayıflamak güzel bir bedene sahip olmak istiyorsan ( tabi güzelik göreceli bana göre en fazla 60 olman lazım bende 174düm hamilelik öncesi 60 idim :) ..) bogazını tutacaksın. Öbür türlüsü imkansız...

Evet bende hamile kalmadan önce bi zayıflamam lazım . çikolata bi hafta yemedim sadece çikolatayı keserek yarım kilo vermişim. ikinci haftaya giriyorum çikolata hiç yemedim. dayanıyorum bu hafta spor yürüyüş de yapacağım yılbaşına kadar 3 4 kilo verme hedefindeyim inşallah

Evet bende hamile kalmadan önce bi zayıflamam lazım . çikolata bi hafta yemedim sadece çikolatayı keserek yarım kilo vermişim. ikinci haftaya giriyorum çikolata hiç yemedim. dayanıyorum bu hafta spor yürüyüş de yapacağım yılbaşına kadar 3 4 kilo verme hedefindeyim inşallah

Sıkı bir diyet yap bence. İnsan motivasyon oluyor Daha kolay kilo vermeni sağlar

Back
X