• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumu istemsiz cok sıkıyorum nedeni nedir?

lalezar8216

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
622
31
98
Vücudumu özellikle bacaklarımı çenemi kollarımı istemsiz çok sıktığını fark ediyorum beynime rahat bırak sıkma sal kendini diyorum kendimi gevşetmem çok zor oluyor çalışyorum ise gidiyorum ve o belkide hemen tavsiye edeceginiz uyku ilaçlarını almak istemiyorum. Tatilden sonra ise gidecegim zaman bu artıyor hatta beynimi sıkmaktan uyku moduna geçemiyorum iş yerini sevmiyorum iş yerimdeki insanlar bana hep düşman onlara hicbir şey yapmadigim halde bana takip ruh hastası bir kiz var iş ortamında bana iğrenç iftiralar atıyor yok ben tuvalette sıçıyor musun korkutuyor musun gibi cümle alemi basina toplayıp bana yapmadigim halde iftiralar atıyor hakaretlerde bulunuyor bunu odasında yanındakilerle konuşarak yapıyor ama koridora da sesi geliyir duyuyorum duyduğumu da biliyor benim bu şekilde itibarını sarstı o kiz yüzünden başka yerde wc ye gittim bu sefer girmiyor buraya nereye gidiyor diye beni araştırmaya kalkıyor yanındakiler onun yancisi birşey yapamiyorum iş yerinde durum bu stresten olduğunu düşünüyorum zaten öyle psikolojimi bozdular hala onların arasında calisiyorum bu iste 7 senelik emeğim.var yakmak.istemiyorum onlar yüzünden ama Kız öyle fettan ki ve büyücü bir tarafı da var haksız da.olsa insanları kendine bağlıyor dediğini yanlış ta olsa yaptırıyor kiz ruh hastası bana takık. Is yerinde durum bu kendimi böyel stres sıkıntı altında olduğum. Içın çok sıkıyorum beynime komut veriyorum rahat bırak sal kendini diyorum sürekli yarın iş var ve ben tüm vücudumu özellikle beynimi sıkmış durumdayım salamıyorum ki uykuya geceyim önerileriniz nedir bana ne yardımcı olur
Bu bir dua olur, kaynatilup içilecek ot olur , yada bir tavsiye olur bekliykrum

Kendinizi sıktığınız anda aslında bunu bilinçli olarak yapmadığınızı, sakin olmaniz gerektiğini düşünün. En azindan bunu kendinize yapmayin. Neden insanlara sinirlenip hirsininizi vucudunuzdan alasiniz ki? "Ben çok değerliyim" deyin ve derin derin nefes alın. Ve iş yerinizdeki arkadaşınıza da haddini bildirin derim.

Onu da denedim psikologa çok para döktüm bu lanet olası kiz yüzünden ablacım.ne zaman okudun ya ne san yazdin ve iş ortamında niye yapan kiz olayına ne diyorsun bir akıl.ver

Haddini bildiremiyorum zaten böyle yaparak benim.ona saldırmami bekliyor saldırırsam.ben suçlu olacağım etrafındakiler onu tutuyor dedim ya kızın annesi büyücü öyle bir tarafı da var etrafındakiler onun yanında yalancı şahitlik her türlü pis oyun hepsini yapiyorlar hatta kendiler wc ye bilerek yapip bırakıp ben yapmışım.imaji çiziyorlar her yaptıklarını görüyorum ama ispat edemiyorum o kızı öldürmek istiyorum ama yapamıyorum bu yüzden ise gitmek bile istemiyorum ama emek verdiğim işimi de bu mahlukat yüzünden bırakmak istemiyorum emin olun benim.yerimde başkası olsaydı katil.olmustu böyle şeyler yaşayıp birde sakin kalmaya calisiyorum evliyim tüp bebek yaptim olmadi hayatım.boyle ne yapmam lazim psikolog ile çok görüştüm.bir sürü para döktüm takma kafana umursa diyor geçiyor çözüm olmuyor

Bu kızın evini basıp hastanelik edesiye dövmeyi çok düşündüm ama bunlar hep düşünce tabi icraata gelince yapamam

Back
X