Vücudumun asimetrisini tokatlamak istiyorum

Herkes solu çalıştırmakta güçlük çekiyorsa artık kendimi anormal hissetmeme gerek yok
Bu egzersizleri bende yapıyorum hergün. Bişey olmaz diyodum ama demek olurmuş .

Bende de var o. Sol göğsüm sağa göre az dolgun. Sol kol kaslarım sağa göre az. Kısaca solum güçsüz benim. Birde kaş var sol kaşım sağa göre daha kavisli ve şekilli dışarıdan belli olmasada ben görüyorum.
Spor da deli gibi bacak squat çeşitleri çalışıyorum 40-50 kg barbeller ile sol yine hala aynı.

Hangi ildesin bilmiyorum ama asgari ücret gayet iyi duruyor

Herkes solu çalıştırmakta güçlük çekiyorsa artık kendimi anormal hissetmeme gerek yok
Bu egzersizleri bende yapıyorum hergün. Bişey olmaz diyodum ama demek olurmuş .

Ay valla rahatladım ya yalnız değilmişim

Toto da bir şey mi benim sağ tarafımla sol tarafım arasında zibilyon fark sayarım. Benim sağ ve sol gözlerimin rengi farklı, biri daha açık biri daha koyu ve güneşte bariz belli. Sağ tarafım daha açık tenlidir ciddiyim. Insanin sağ kolu bacağı soldan bir tık beyaz olur mu? (Bu çok belli değil Allahtan) Oluyor işte ben onu bırakın elden solak, ayaktan sağlağım. Daha bunlar sayabildiklerim yemin ediyorum kulaklarım bile tıpatıp aynı değil. Al sana vücudun asimetrisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…