Vucudumuzdakı organlarımızın en hassas yerlerı...

suvesabun

Rabbim yolundan ayırma!
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.859
12
318
42
İstanbul
çok enteresan....

Yürümeye Devam ediyoruz.....

Vücudumuzdaki organlarımızın en hassas,duyarlı uçları ayağınızın altında yer alır. Bu noktalara masaj yaparsanız, ağrılarınızdan ve acılarınızdan kolayca kurtulursunuz. Gördüğünüz gibi kalp ile ilgili uçlar sol ayak altındadır.

Hangi organının nasıl bağlı olduğu nokta ve oklarla gösterilmektedir.

Bu organlara bağlı bütün sinirlerin burada sonlandığı gerçekten doğrudur.
Allah vücudumuzu öyle mükemmel yaratmış ki bunu dahi düşünmüştür. Bu sistem ile bizim yürümemizi sağlamış ve yürütmüştür ki bu noktalara her baskı yaptığımızda bütün organlarımız harekete geçsin ve düzgün çalışabilmesi için...
O zaman yürümeye devam edin....

bana ilginç geldi sizlerle paylaşmak istedim.....​
yerimseniben

sinir uçlarının etkilediğini biliyordum ama neresi hangi organımızı etkiliyor bilmiyordum...

paylaşım için çok teşekkürler:1hug:a.s.

cok guzel bılgıler bunlar canım tskler... kaydirigubbakcemile5 oyle guzel kusursuz ve nızamlı bı yaradılısımız varkı.. gercekten vucudumuzu hıc tanımıyoruz.. :umursamaz:

Canımın içiiii, hoş geldinnn Şeniz Şeniz

Ne güzel geldinn hihoyyyt

Paylaşım için teşekkürler a.s.:1hug:

sinir uçlarının etkilediğini biliyordum ama neresi hangi organımızı etkiliyor bilmiyordum...

paylaşım için çok teşekkürler:1hug:a.s.

cok guzel bılgıler bunlar canım tskler... kaydirigubbakcemile5 oyle guzel kusursuz ve nızamlı bı yaradılısımız varkı.. gercekten vucudumuzu hıc tanımıyoruz.. :umursamaz:

Canımın içiiii, hoş geldinnn Şeniz Şeniz

Ne güzel geldinn hihoyyyt

Paylaşım için teşekkürler a.s.:1hug:

ayy bu harika.....

çok ilginç fisfisfis
bilgi için teşekkürler :enbuyukkk:

alkisalkisalkis

hemen resimleri kaydettim:)

evet bende refleksolojiye çok inanıyorum

süper olmuş emeğine sağlıkalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet böyle bişey olduğunu duymuştum.. akupunkturta bu yöntemlerle yola çıkılıyor zaten.

hepinize yorumlarınız için teşekkürler kıslar......

opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan

lisedeyken hocamz anlatmıştı bize bunu.çok etkilenmştm :))

mesela serçe parmagımızdan bileğimize dogru masaj yaparsak omurgalarmza etki ediyomuş yerimseniben

tv de bir programda bu konuda uzman bie bayan ikbal gürpınar ın ayaklarının altına bastırarak hangi rahatsızlıkları olduğunu söylemişti. demekki bu gösterilen yerlere bastırmış

kulakta oldugunu duymuştum ama elde ayakta oldugunu ilk defa duyuyorum tşk cnm a.s.

lisedeyken hocamz anlatmıştı bize bunu.çok etkilenmştm :))

mesela serçe parmagımızdan bileğimize dogru masaj yaparsak omurgalarmza etki ediyomuş yerimseniben

tv de bir programda bu konuda uzman bie bayan ikbal gürpınar ın ayaklarının altına bastırarak hangi rahatsızlıkları olduğunu söylemişti. demekki bu gösterilen yerlere bastırmış

daha önce bunu duymuştum ama noktaları tam bilmiyodum saol paylaşım için a.s.

kulakta oldugunu duymuştum ama elde ayakta oldugunu ilk defa duyuyorum tşk cnm a.s.

paylaşımınız için tşk.alkisalkisalkisa.s.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Şeniz Şeniz Şeniz
a.s. a.s. a.s.​

önceden okumuştum refleksolojiyle ilgili bilgiler...doğru olmalı
ama hiç uygulayan uygulayıp da geçtiğini söyleyen duymadım CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…